Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، برنامه «گفت و گوی علمی» رادیو گفت و گو با موضوع دلایل عدم بازگشت عده ای از دانشجویان بورسیه شده به کشور و با حضور دکتر محمد تقی احمدیان استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف به روی آنتن رفت.

محمد تقی احمدیان در آغاز با تصریح بر اینکه باید ابتدا تبیین کنیم اساسا در کشوری که 20 هزار دانشجوی دکتری دارد، چه نیازی به بورسیه وجود دارد، گفت: مساله مهم دیگر آن است که باید مشخص کنیم بورسیه بر اساس روابط است یا ضوابط و اگر این مسائل را تبیین کنیم می توانیم در مورد علت عدم بازگشت دانشجویان بورسیه شده به کشور صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متاسفانه در روند اعطای بورسیه بررسی نکردیم که نیازهای کشور را مشخص کنیم زیرا باید ابتدا تعیین کنیم کمبودهای کشور چیست تا در آن مورد دانشجو به خارج از کشور برود همچنین وقتی دانشجویی بورسیه شد و به خارج از کشور رفت باید آن موضوع را بررسی کند.
استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه تنها به صرف فرستادن دانشجو به خارج از کشور این افراد را بورسیه کردیم، عنوان کرد: هیچ دانشجویی را با برنامه بورسیه نکردیم و در 90 درصد مواقع، افرادی که به خارج از کشور فرستادیم، شاخص های لازم را نداشتند زیرا نمونه های زیادی وجود دارد که افرادی با معدل های 11 به خارج رفته اند و جالب آنکه در دانشگاه های رده بالا بورسیه شده اند. آنچه تاکنون در زمینه بورسیه دانشجویان انجام دادیم غلط بوده است و امروز طبیعتا باید شاهد عدم بازگشت این دانشجویان به کشور باشیم.

وی اضافه کرد: باید بین کسانی که با هزینه شخصی به خارج از کشور می روند و کسانی که با بورسیه دولتی به خارج از کشور می روند، تفاوت قائل شد. کسی که با هزینه خودش یا بورسیه به دانشگاه خارجی می رود، می تواند انتخاب کند که در کشور دیگر به کسب دانش و زندگی ادامه دهد. البته همه افراد علاقه مند هستند مجددا به کشور خود بازگردند و به مردم مملکت خودشان خدمت کنند اما برای این مهم باید شرایط و بسترهای لازم را فراهم کنیم.

احمدیان با اظهار به اینکه درباره افراد بورسیه شده توسط دولت، نظر متفاوتی دارد، در این رابطه گفت: اکثر افرادی که با بورسیه دولتی به دانشگاه های کشورهای دیگر رفتند شرایط لازم را نداشتند. البته تعدادی از این افراد به دلایل مختلف به کشور بازگشتند که بسیار هم موفق بوده اند اما واقعیت این است عده زیادی را به دانشگاه های دیگر فرستاده ایم اما به دلیل عدم تعلق به کشور، در کشور دیگر باقی می مانند.

انتهای پیام/

188 / 167 محمد تقی احمدیان استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف بورسیه دکتری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بورسیه دکتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند

لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده تایید کرد که نیرو‌های روسیه در همان پایگاهی در نیجر مستقر هستند که سربازان آمریکایی هستند. وی خاطرنشان کرد: روس‌ها در یک مجتمع جداگانه هستند و به نیرو‌های آمریکایی یا تجهیزات ما دسترسی ندارند.

اوایل روز جمعه، خبرگزاری روسی ریا نووستی به نقل از یک مقام پنتاگون اعلام کرد که روسیه و آمریکا تا زمانی که نیرو‌های آمریکایی از نیجر خارج شوند، پایگاه هوایی ۱۰۱ را به اشتراک می‌گذارند. این رسانه گزارش داد که نیرو‌های روسیه در این مدت برای "آموزش نیرو‌های محلی در مبارزه با تروریسم" وارد شدند.

اخیرا یک منبع دولتی در کشور نیجر تاکید کرد که واشنگتن باید یک جدول زمانی را برای خروج نیرو‌های آمریکایی از نیجر ارائه کند و نیرو‌های خود را از این کشور آفریقایی خارج کند. پس از لغو قرارداد همکاری نظامی با آمریکا، نیرو‌های آمریکایی دیگر حق انجام هیچ گونه آموزش یا تحرکی در خاک نیجر را ندارند و لغو این توافق به معنای ممنوعیت همه فعالیت‌های آنهاست. اخیرا، سخنگوی پنتاگون با اشاره به اینکه پنتاگون مذاکرات با نیجر را برای حفظ نیروهایش در این کشور آغاز کرده تاکید کرد که ایالات متحده به ماموریت خود برای مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل، به رغم تایید خروج نظامی خود از نیجر، ادامه خواهد داد.

گاردین پیش از این گزارش داد که ایالات متحده بیش از هزار نفر از نیرو‌های خود را از نیجر خارج خواهد کرد. این اقدام، یک پیروزی استراتژیک برای روسیه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • تقدیر هیئت مدیره جایزه پولیتزر از دانشجویانی که اعتراضات را پوشش می‌دهند
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی