Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر حزب مؤتلفه قزوین گفت: استعفای وزیر امور خارجه در شرایط دیدار بشار اسد با رهبری که می‌توانست برگ برندهدای برای دیپلماسی باشد گل به خودی بود و ضعف سیاسی ظریف را نشان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین شفیعی‌ها در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: استعفای وزیر امور خارجه نشان داد، علی رغم ادعاهای آقای ظریف مبنی بر آگاهی از دیپلماتیک و درک فضای موجود، وی در این زمینه ضعف دارد، چراکه هیچ دیپلماتی در چنین شرایطی اقدام به استعفا نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی ادامه داد: نفس استعفا فارغ از علت آن در این شرایط خاص و ویژه نیازمند پاسخگویی از جانب وزیر است، البته اختلافات سلیقه سیاسی پیش از این نیز وجود داشت اما این اقدام همزمان با سفر بشار اشد به ایران سوال برانگیز است. 

دبیر حزب مؤتلفه قزوین ابراز کرد: سفر بشار اسد به ایران می‌تواند برگ برنده دستگاه دیپلماسی قرار گیرد و به دنیا ثابت کند که ۸سال جهان در مقابل سوریه قرار داشت، اما ایران از آن حمایت کرد و نهایتا به پیروزی رسید. 

وی تاکید کرد: استعفای ظریف در شرایط کنونی بسیار مشکوک و سوال‌برانگیز است و باید مردم و مجلس از او بپرسند بر مبنای کدام منطق درست در ملاقات بشار اسد با رهبری که می‌توانست بازتاب زیادی در دنیا داشته باشد اقدام به استعفا کرده است. 

این مسئول ادامه داد: این دیدار در دنیا بازتاب داشت، اما خبر استعفای وزیر امور خارجه و سوال برانگیز بودن عدم حضور او در دیدار رئیس جمهور با بشار اسد، خبر بشار اسد را تحت الشعاع قرار داد و همین موضوع ضعف ظریف را می‌رساند و حتی طرفدارانش نیز از این اقدام رضایت ندارند. 

وی عنوان کرد: دو برداشت از اقدام وزیر امور خارجه امکانپذیر است که انتخاب سیاسی غلط از یک نگاه و آسیب رساندن به نظام و خالی کردن زیر پای حاکمیت و ضربه زدن از نگاه دیگر را شامل می‌شود. 

استعفای ظریف در این برهه زمانی مشکوک بود
شفیعی‌ها افزود: در هر دو حالت بدبینانه و هوش بینانه وزیر امور خارجه باید پاسخگو باشد و امیدواریم طی روزهای آینده وضعیت روشن‌تری از این اقدام ارائه شود. 

وی اذعان کرد: نگاه بدبینانه، گرادادن ظریف به جریانات حاکم در دنیاست و بیان این نکته که ما با شما همراهیم، اما شما با ما همراهی نکردید، در این صورت باید برخود قانونی لازم صورت گیرد. 

دبیر حزب مؤتلفه قزوین ادامه داد: طبق نگاه خوش بینانه، اقدام به استعفا خطایی فاحش و گل به خودی بود که از فردی که در عرصه بین المللی حضور داشته و مدعی آگاهی در این زمینه است بعید بود. 

وی اظهار کرد: البته ادامه ندادن به فعالیت حق فرد است، اما حتی اگر اختلافات درونی نیز علت این استعفا بود، باید در روزهای گذشته یا آینده صورت می‌گرفت نه همزمان با دیدار بشار اسد با رهبری که موضوعی مهم است. 

این مسئول ابراز کرد: در اینکه کارنامه وزیر امور خارجه در برجام و حتی ارتباطات با کشورهای اسلامی و همسایه کارنامه موفقی نبوده شکی نیست و ممکن است برای این اقدام به جهت عدم آسیب بیشتر به حیثیت دیپلماتیکش انجام شده باشد. 

وی تاکید کرد: فارغ از علت استعفا، انتخاب زمان این عمل بسیار سوال‌برانگیز و مشکوک است. 

شفیعی‌ها عنوان کرد: البته وزیر امور خارجه در شرکت در مجامع بین المللی، غربی و کنفرانس‌ها موفق بوده و در کنار حرف‌های مساله‌دار بعضاً حرف‌های خوبی هم زده است. 

وی گفت: ظریف حضور فعالی در توئیتر دارد، اما باوجود مفید بودن این ابزار اگر بنا باشد اساس دیپلماسی بر توئیت باشد نتیجه مطلوبی به دنبال نخواهد داشت. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه امروز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با رتنو مارسودی، وزیر امور خارجه اندونزی در آنکارا گفت: ترکیه نیز به پرونده جاری (نسل‌کشی اشغالگران قدس) در دیوان بین‌ المللی دادگستری (ICJ) که توسط آفریقای جنوبی گشوده شده، خواهد پیوست.

وزیر امور خارجه ترکیه اظهار داشت: در دیدارهایی که در راستای سفرش به شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی انجام داد، برخی کشورها درباره پرونده نسل‌ کشی آفریقای جنوبی علیه (رژیم) اسرائیل اعلام کردند که آماده موضع‌ گیری در این زمینه هستند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون تنها کشورهای نیکاراگوئه و کلمبیا درباره این پرونده موضع ملموسی اتخاذ کرده‌اند، تصریح کرد: ما نیز امروز نتایج ارزیابی‌ های خود را به رئیس جمهورمان ارائه کردیم و مایلم برای اولین بار مطابق با تصمیم سیاسی اتخاذ شده در اینجا اعلام کنم. ما به عنوان کشور ترکیه تصمیم گرفتیم به پرونده‌ای که آفریقای جنوبی علیه (رژیم) اسرائیل در دادگاه بین المللی دادگستری مطرح کرده است، بپیوندیم.

هاکان فیدان افزود: امیدواریم با این گام، روند پیش روی دیوان بین المللی دادگستری در مسیر درست پیش برود. همانطور که قبلا بیان کردم، کار ما روی این برنامه برای مدت بسیار طولانی ادامه دارد.

وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: پس از اتخاذ این تصمیم سیاسی توسط رئیس جمهور و پس از اعلام آن به تمام دنیا، کار حقوقی خود را تکمیل خواهیم کرد. در همین حال، ما به همکاری با همه کشورهای دوست و متحد ادامه خواهیم داد تا در مورد این موضوع چه کارهای بیشتری می‌ توان انجام داد و کدام کشورها می‌ توانند بیشتر مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • وزیر امور خارجه به گامبیا رفت
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده استونی را آزاد کرد
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در مورد آخرین تحولات فلسطین
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در خصوص تحولات منطقه
  • گفت‌و‌گوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه قطر
  • ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست
  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه