Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به افزایش دوباره خروجی سد کرخه گفت: تونل انتقال آب دشت عباس (استان ایلام) برای هدایت سیلاب کرخه به هورالهویزه در عراق آماده سازی می شود.

حمیدرضا لشکری سه شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اقداماتی که برای کاهش خسارت سیلاب در حوزه کرخه در حال انجام است، اظهار داشت: یکی از این اقدامات پخش سیلاب است، به همین منظور تونل انتقال آب دشت عباس وارد مدار می شود تا سیلاب را از طریق رودخانه «دویرج» در استان ایلام به تالاب هورالهویزه در عراق هدایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین درباره آبگرفتگی روستاهای پایین دست رودخانه کرخه به دلیل شکستگی سیل بندها، گفت: ترمیم سیل بند روستای مومنیه که در روزهای اخیر شکسته بود، به اتمام رسیده است.
وی افزود: بعد از تصمیم گیری درباره مسدود کردن سیل بند روستای مچریه، عملیات آن از امروز آغاز شده و با بسیج امکانات پیش بینی می شود تا فردا به اتمام برسد.
لشکری با تاکید بر لزوم بازگشایی مسیر انهار منشعب از رودخانه کرخه، اضافه کرد: شاخه های فرعی شط نیسان (ابیض و رای) در حال بازگشایی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در هیچکدام از حوضه های آبی استان از جمله کرخه نگرانی نداریم گفت: هواشناسی برای روزهای آینده بارندگی شدیدی برای حوضه کرخه پیش بینی نکرده است، از سوی دیگر در کرخه تا دبی 500 مترمکعب بر ثانیه از سد، (به شرط تحکیم سیل بندها و بازگشایی انهار) مشکلی ایجاد نمی شود.
لشکری ادامه داد: البته باید توجه داشت که ممکن است آورد کرخه تا اردیبهشت آینده بیش از چهار میلیارد مترمکعب شود که در این صورت دبی خروجی تا 700 مترمکعب برثانیه افزایش خواهد یافت، بنابراین باید برای فصل آینده نیز برنامه ریزی شود.
وی با اشاره به افزایش دوباره دبی رهاسازی شده از سد کرخه افزود: در حال حاضر ورودی به سد کرخه 470 مترمکعب برثانیه و خروجی 490 مترمکعب برثانیه است.
لشکری اظهار داشت: ورودی سد دز 417 و خروجی 503 مترمکعب برثانیه همچنین ورودی به سد گتوند علیا (کارون) 664 و خروجی آن 745 مترمکعب برثانیه است.
دشت عباس روستایی در استان ایلام است و رودخانه «دویرج» در این استان به رودخانه دجله در عراق و هورالهویزه منتهی می شود.
تالاب مرزی هورالعظیم در جنوب غربی کشور قرار دارد که یک سوم آن در ایران و دو سوم در عراق واقع شده که به نام «هورالهویزه» مشهور است.
بارش های سنگین و افزایش رهاسازی آب از سد کرخه، مناطقی از شهرستان های دشت آزادگان و هویزه، در پایین دست این سد را دچار سیلاب کرده است.

/6002/9754

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كرخه دشت عباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا

مدیرعامل آبفای خوزستان از آمادگی ۱۵۶ ایستگاه پمپاژ و ۳۸۰ پمپ مکنده برای دفع آب‌های سطحی در بارندگی‌های پیش رو خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی گفت: همه تیم‌های عملیاتی و تجهیزات آبفا از روز گذشته در حال آماده‌باش هستند تا در صورت آب‌گرفتگی، کار تخلیه را با شدت بیشتری انجام دهند.

مدیرعامل آبفای خوزستان با بیان اینکه همه پمپ‌های مکنده وارد مدار فعالیت شده‌اند، افزود: همچنین پمپ‌های اس دی، ماشین آلات رفع انسداد، مکنده‌ها و دیزل ژنراتورها نیز فعال هستند.

علیدادی گفت: ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب برای کمک به دفع آب‌های سطحی در آماده‌باش کامل هستند، هر چند ورود روانآب‌ها به شبکه فاضلاب موجب خسارت به شبکه می شود.

خسارات وارده در بارندگی‌های قبلی هنوز دریافت نشده

مدیرعامل آبفای خوزستان یادآور شد: در بارندگی‌های قبلی، هشت هزار میلیارد ریال به شبکه فاضلاب، پمپ‌ها و ماشین آلات خوزستان خسارت وارد شد که تاکنون ردیف بودجه‌ای برای این موضوع تعریف نشده است.

علیدادی بیان کرد: تمام تلاش خود را برای دفع فاضلاب در اهواز انجام می‌دهیم تا به شهروندان آسیبی وارد نشود.

تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان شناسایی شدند

مدیر مخابرات منطقه خوزستان نیز با اشاره به آماده‌باش کامل برای پایداری ارتباطات مخابراتی در پی هشدار باران شدید و وقوع سیلاب احتمالی گفت: تجهیزات و منصوبات مخابراتیِ در معرض خطر سیلاب در استان شناسایی شده تا در صورت وقوع سیلاب بر اثر بارش باران، اقدامات لازم برای پایداری شبکه در منطقه انجام شود.

رحیم فلاح‌زاده افزود: اقدامات و آمادگی لازم برای جلوگیری از بروز حادثه و ایجاد اختلالات احتمالی در شبکه بر اثر بارش باران یا وقوع سیلاب پیش‌بینی شده و در صورت نیاز، اقدامات مقابله‌ای لازم برای رفع خرابی و پایداری ارتباطات مخابراتی و خدمت‌رسانی به مشترکین انجام می‌شود.

بر اساس گزارش هواشناسی بیشترین شدت بارش ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی و مناطق مرتفع شرقی، شمال ِشرقی و شرقی و شمالی خواهد بود؛ همچنین ریزش تگرگ در برخی مناطق دور از انتظار نیست.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسته شدن محورهای این استان بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • بسته شدن برخی محورهای خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • برخی راه‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب مسدود شد
  • آماده‌باش هلال‌ احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در استان
  • آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر به دنبال هشدار سیلاب
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد