Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمود حسینی، استاندار سابق اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان، درباره راهکارهای برون‌رفت از چالش‌های فرهنگی و اجتماعی در استان اصفهان، اظهار کرد: اصفهان از دیرباز مرکزیت علمی و فرهنگی داشته و با توجه به موقعیت مرکزی آن، این شهر در چند دوره پایتخت و یا مرکز دوم کشور بوده است و از همین حیث از نظر علمی، اقتصادی، هنری و فرهنگی سابقه دیرینه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این موارد باعث پرورش دانشمندان، فرهیختگان و پیشه‌وران اهل فن و خلاقی شده است و در حال حاضر نیز اصفهان چنین مرکزیتی دارد، اما از دهه 40 این شهر به صورتی نامتوازن درگیر توسعه صنعتی شد؛ یعنی ذوب آهن، صنایع دفائی، شیمیایی و فلزی در اصفهان مستقر شد و جمعیت زیادی را از استان‌ها و شهرهای دیگر به خود جذب کرد.
 استاندار اسبق اصفهان با اشاره به مشکلات این توسعه نامتوازن، افزود: این مسئله مشکلاتی مانند شکاف طبقاتی و پدیده‌هایی مانند حاشیه نشینی و به تبع آن آسیب‌های اجتماعی و حتی بحران آب را با خود به دنبال داشت. تغییراتی که پس از این بحران‌ها در اصفهان اتفاق افتاد بر هویت ملی اثرگذار بود، یعنی اکولوژی فرهنگی کشور را دستخوش تغییر کرد.
حسینی خاطرنشان کرد: البته ما اگر عزم جدی برای مهار بحران‌ها داشته باشیم می‌توانیم این کار را انجام دهیم، چراکه مشکلات به اصطلاح هنوز در آب ریشه داشته و سرمایه‌های بسیار خوبی نیز از نظر اجتماعی، الگوهای مناسب، ظرفیت علمی و دانشگاهی و فرهنگی و هنری در اصفهان داریم که با جدی گرفتن آنها موانع موجود برطرف شده و می‌توان بحران‌ها را مدیریت کرد.
وی با اشاره به یکی از راهکارهایی که ما را به سمت توسعه متوازن و حل مشکلات می‌برد، گفت: باید فضا را به گونه‌ای آماده کنیم که افراد عالم، خلاق، مدیر و توانمند فرصت رشد داشته باشند و به موازات آن رویه توانمندسازی در جامعه استمرار بیابد.
حسینی تأکید کرد: در همین حین باید از تفکرات افراط‌گرایانه مذهبی و خرافی‌گری دوری کرده و از ترویج آنها جلوگیری کنیم. در واقع با ایجاد فرصت‌های برابر برای نیروهای مستعد در سطح شهر، اصفهان می‌تواند به عنوان مقوم فرهنگ ایرانی نقش خودش را ایفا کند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اصفهان اصفهان چالش های فرهنگی چالش های اجتماعی سرمایه اجتماعی سید محمود حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»

به گزارش خبرگزاری مهر، فرصت ارسال آثار به جشنواره ملی «آسمون» که با هدف حمایت از تولیدات فضای مجازی نوجوانان تشکیل شده است، به دلیل استقبال مخاطبان تا پایان اردیبهشت تمدید شد.

این جشنواره که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است.حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون ۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلاً تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتیامن و سالم بسازیم ۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم .۵- خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون است.

قوانین ارسال ویدیو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیاردها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است.همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بسترهای مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود.

مراسم پایانی جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

کد خبر 6097379 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان