Web Analytics Made Easy - Statcounter

احداث باند دوم محور ریگان ـ نرماشیر به دلیل کافی نبودن اعتبارات استانی و شهرستانی بلاتکلیف مانده است. ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۲ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ریگان، محور ریگان ـ نرماشیر با 45 کیلومتر طول یکی از محوهای پرتردد استان است که از سه شهرستان ریگان، فهرج و نرماشیر می‌گذرد و احداث آن اردیبهشت ماه امسال آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریگان یکی از شهرستان شرقی استان کرمان است که در محور ترانزیستی ریگان-چابهار قرار گرفته و یکی از محورهای پرتردد استان است که مدتی قبل کلنگ باند دوم این محور توسط مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان زده شده و تاکنون 5 کیلومتر از آن سمت ریگان آسفالت شده و احداث بقیه مابقی این مسیر بلاتکلیف مانده است.

کرمان| مهم‌ترین مشکل ‌زیربنایی ریگان نبود راه استتصادف خونین در محور ریگان ـ بم/3 نفر کشته و 7 نفر مصدوم شدندکرمان | شهرستان فهرج در شاخص‌های توسعه ضعیف است

محمدمهدی بلوردی مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان کرمان با اشاره به دلایل کندی و توقف احداث باند دوم محور ریگان-نرماشیر اظهار داشت: احداث این محور تا کنون از محل اعتبارات استانی و اعتبارات محدود شهرستان‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه فرمانداران شهرستان‌های ریگان و نرماشیر قسمت‌های قسمت ابتدای این شهرها را به صورت 4 خطه اعتبار گذاشتند گفت: به دلایلی که اعتبارات شهرستان‌ها محدود است و احداث بزرگراه اعتبار زیادی نیاز دارد اما اعتبارات استانی برای احداث آن کافی نیست.

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان کرمان با بیان اینکه کمیسیون ماده 215، کمیسیونی است که ترافیک محور را بررسی و تبدیل شدن محور به بزرگراه را تایید می‌کند عنوان کرد: برای اینکه یک محور تایید این کمیسیون را گرفته و ردیف ملی بودجه به آن اختصاص داده شود نیازمند وجود 4 هزار و 500 تردد در روز است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه محور ریگان-نرماشیر در این کمیسیون به حد نصاب ترافیک نرسید و واجد شرایط احداث بزرگراه نشد افزود: درخواست بزرگراه شدن محور ریگان-نرماشیر دوباره در کمیسیون ماده 215 مطرح می‌شود.

بلوردی با بیان اینکه استان کرمان هزار و 773 کیلومتر بزرگراه در شمال استان و در کل استان بیش از هزار و 900 کیلومتر بزرگراه دارد گفت: استان کرمان با این میزان بزرگراه رتبه یک بزرگراه‌های کشور را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/ش

R7860/P/S6,67/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۷۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ درباره جدول ۱۰ در مورد تملک دارایی‌های سرمایه‌ای موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول بودجه) در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شبنه یازدهم اردیبهشت ماه) قرار دارد.

وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول 10- ج درباره اعتبارات استانی از مجموع 210 نماینده حاضر در جلسه با 154 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 در جلسه علنی در توضیح بخش درآمدی جدول 10- ج لایحه بودجه گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی است که ریالی در آن بالا و پایین نشده، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخشهای مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود 1500 میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استانها تقسیم می‌شود. هیچگونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط 4 ستون به آن اضافه شده، 4 مورد آن نیز در مورد مباحث استانی است.

در ادامه داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد در توضیح این جدول اظهار کرد: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال شده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یک جا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان ها قرار می گیرد.

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه اظهار کرد: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

همچنین در بخش دیگری از جلسه قالیباف در توضیح جدول مذکور بیان کرد: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کارهای زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: 1.5 همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس از روز گذشته وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول) شدند.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • توقیف اتوبوس حامل گازوئیل قاچاق در ریگان
  • توقیف اتوبوس حامل ۱۱ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ریگان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • رد رشوه از سوی مامور وظیفه شناس فراجا در ریگان
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • احداث زیرگذر بزرگراه شهید چمران تا پایان سال ۱۴۰۳