Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر،با انتقاد از عملکرد دولت در حوزه معدن، گفت: درآمدهای معدنی میتواند جایگزین درآمدهای نفتی شود اما این اقدام، شروطی دارد.

وی در تشریح این شروط، گفت: باید به اکتشاف توجه جدی کرد، تا به امروز هر معدنی که کشف شده و یا در حال بهره برداری است مربوط به ژئوفیزیک هوایی است که قبل از انقلاب انجام شده است و یا اکتشافاتی که در نواحی سطحی انجام می‌شود و دارای عمق نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته معدن مجلس تصریح کرد: در بخش اکتشافی بویژه ژئوفیزیک هوایی که وجود کانسرها را در اعماق زمین مشخص می کند باید اقداماتی جدی انجام شود تا میزان بهره برداری مواد معدنی افزایش یابد.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: تا زمانی که دولت دست از تصدی گری معادن برنداشته و معادن را به طور کامل به بخش خصوصی نسپرده و خود مشغول اکتشاف و بهره برداری است نمی توان درآمدهای معدنی را جایگزین درآمدهای نفتی کرد.

وی تصریح کرد: معادن کشور باید طبق ماده ۳۵ قانون رفع موانع تولید و نقشه راه معادن و صنایع معدنی به صورت صد درصدی، خصوصی سازی شود.

این نماینده مجلس، ایجاد صنایع معدنی را امری مهم خواند و گفت: برای جایگزین کردن درآمدهای معدنی به جای درآمدهای نفتی باید صنایع معدنی ایجاد شده  و از خام فروشی جلوگیری شود.

اسماعیلی، مجموعه گل گهر سیرجان و معددن چادرملو را دو نمونه موفق خصوصی سازی معادن و حضور صنایع معدنی خواند و گفت: متاسفانه مجموعه معادن بزرگ سنگال که مدیریت آن در دست دولت است در سال‌های گذشته ضررده بوده است؛ بسیار تاسف آور است که معدنی که از آن سنگ آهن با عیار ۵۵ درصد برداشت می‌شود ضررده باشد. این امر نتیجه مدیریت دولتی است.

وی با بیان اینکه نیازی به قانونگذاری در این امر نیست، تصریح کرد: قوانین مهمی در مورد خصوصی سازی معادن وجود دارد.

رئیس فراکسیون صنایع معدنی مجلس تاکید کرد: در صورتی که دولت با توجه به شرایط اقتصادی  جدید و تحریم ها، قانون را اجرا نکند و اجازه ندهند صنایع معدنی رشد کند از بازوی نظارتی مجلس استفاده کرده و در قالب گزارش های ماده ۲۳۴ و ماده ۴۹ آئین نامه داخلی ورود خواهیم کرد.

کد خبر 4552367

منبع: مهر

کلیدواژه: داریوش اسماعیلی مجلس شورای اسلامی معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در واکنش به گزارش سالانه وزارت خارجه امریکا مبنی بر نقض حقوق بشر در افغانستان گفت مردم افغانستان مسلمان هستند و حقوق‌شان براساس شریعت تأمین می‌شود.

مجاهد گفت آنچه در امریکا و سایر کشورهای غربی، فرهنگ و حقوق بشر تعریف شده است با افغانستان فرق می‌کند و غربی‌ها نباید فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل کنند.

این در حالی است که وزارت خارجه امریکا در گزارش سالانه خود که روز گذشته منتشر شده است ادعا کرد در سال گذشته میلادی به نقض حقوق بشر، از جمله مجازات بدنی افراد متهم به رفتارهای غیراخلاقی در افغانستان ادامه داده‌اند.

بر بنیاد ادعاهای مطرح‌شده در گزارش وزارت خارجه آمریکا، طالبان فرمان‌هایی را صادر کرده‌ که با قوانین افغانستان و تعهدات این کشور در کنوانسیون‌های بین‌المللی مغایرت دارد.

همچنین وزارت خارجه امریکا در گزارش سالانه خود بار دیگر تاکید کرده است که این کشور طالبان را به‌ رسمیت نخواهد شناخت.

گفتنی است گزارش سالانه آمریکا در حالی درباره نقض حقوق بشر در جهان صادر می شود که آمریکا در صدر ناقضین حقوق بشر قرار دارد و با راه اندازی جنگ ها، کشتار ها و استعمار های بی شمار در صدر این لیست قرار دارد. باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند