Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد - ایرنا - کیفیت نامناسب گوشت تنظیم بازار و نحوه عرضه آن در خراسان شمالی بعضا گلایه مردم این استان را درپی داشته است.

به گزارش ایرنا، شماری از شهروندان خراسان شمالی مدعی اند که گوشت پیش سردی که در قالب تنظیم بازار دریافت کرده اند تنها استخوان بوده و بخش های خوب لاشه گوسفند، در بازار توزیع نشده و یا به دست افراد خاص رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهروندان ادعا می کنند که بخش های مشتری پسند و مرغوب تر گوشت جدا شده و تنها قسمت های استخوانی به آنان فروخته شده است.
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی در این خصوص گفت: در توزیع گوشت پیش سرد گوسفند ، بنا بود که لاشه، چهار شقه و توزیع شود اما برای اینکه گوشت های گوسفندی به افراد بیشتری برسد، لاشه ها به 6 شقه تقسیم شد که برخی از بسته ها، حاوی استخوان های بیشتری بود.
محمدعلی صدرزاده اظهار داشت: این امر سبب گلایه مردم شد و ما از آن مطلع شده ایم و البته این مشکل موقتی بود و تنها یک بار اتفاق افتاد و پس از آن توزیع گوشت پیش سرد گوسفندی متوقف شد.
وی افزود: برای تنظیم بازار گوشت، عرضه این محصول تنها از طریق سامانه انجام می شود و برای جلوگیری از سوء استفاده ها، تنها افراد بالای 18 سال و با ارائه کارت ملی می توانند نسبت به خرید گوشت اقدام کنند.
وی اظهار داشت: هر فرد با کارت ملی خود در طول 2 ماه تنها یک بار می تواند گوشت خریداری کند.
صدرزاده گفت: امسال 557 تن گوشت مرغ، 65 تن گوشت پیش سرد منجمد، 23 تن گوشت منجمد گوسفند، پنج تن گوشت گرم وارداتی گوساله و 534 تن گوشت منجمد گوساله وارداتی در استان توزیع شده است.
وی درباره نظارت های بهداشتی بر گوشت تنظیم بازار گفت: محموله های وارداتی، مجوزهای بهداشتی دارند و نظارت های لازم بر بهداشت و سلامت این محصول انجام می شود.
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی اظهار داشت: توزیع این محصولات برای تنظیم بازار تا پایان سال ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن، مواد زائدی از گوشت بیرون می زند و فردی مدعی شده که این گوشت، گوشت تنظیم بازار است.
در این کلیپ، فردی با دست خود، بر یک تکه گوشت فشار وارد می کند و از گوشت، مواد زائدی بیرون می زند. این کلیپ که توسط یکی از شهروندان جاجرمی تهیه شده، در فضای مجازی دست به دست چرخیده است.
معاون فنی و سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در این باره گفت: برخی ضایعات در گوشت، ممکن است مربوط به اثرات واکسیناسیون دام باشد.
دکتر حمید رمضانی اظهار داشت: بدن دام پس از واکسیناسیون، واکنش نشان می دهد و ضایعاتی در عضلات مختلف تشکیل می شود که این ضایعات بعضا در مرحله کشتار قابل تشخیص نیست.
وی با تاکید بر اینکه دامپزشکی از مرحله مزرعه تا سفره، بر فراورده های خام دامی نظارت دارد، افزود: دام در مراحل قبل، حین و بعد کشتار نظارت می شود و این نظارت ها در خارج از کشور هم برای محصولات وارداتی انجام می شود.
دکتر رمضانی گفت: برخی از مشکلات و ضایعات در گوشت دام، در سفره و توسط مصرف کننده قابل تشخیص است.
وی تصریح کرد: در صورتی که ضایعه گوشت پیش از آلوده شدن بخش های دیگر گوشت، شناسایی شود، می توان آن را جداکرده و در این صورت قابل مصرف است اما در صورتی که چاقوی آلوده به این ضایعات، به سایر بخش های گوشت برخورد داشته، توصیه می شود، بخش های آلوده گوشت را مصرف نکنند.
معاون فنی و سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: فرآیند نظارت بر سلامت و بهداشت گوشت های وارداتی توسط دامپزشکی انجام می شود.
بر اساس این گزارش در مرکز خراسان شمالی، توزیع گوشت تنظیم بازار در مرکز امام رضا(ع) بجنورد توسط 6 عامل انجام می شود و البته اکنون مشکل صف های طولانی هم حل شده است.
7185/5132

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي گوشت تنظيم بازار خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • وداع مردم خراسان شمالی با عیسی بخشی هنرمند موسیقی مقامی
  • وداع مردم خراسان شمالی با پیکر مرحوم عیسی بخشی
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران در خراسان شمالی