Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@02:27:58 GMT

بررسی مقایسه‌ای وضعیت همراه اول طی سال‌های 96 و 97

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۱۱۸۸۱

بررسی مقایسه‌ای وضعیت همراه اول طی سال‌های 96 و 97

ایتنا- همراه اول یکی از اپراتورهای فعال در ایران است که در رقابت با سایر اپراتورها در تلاش است تا بهترین خدمات را به مشتریانش ارائه دهد. همانطور که می دانید همراه اول یکی از اپراتورهای فعال در ایران است. این اپراتور طی سال های گذشته موفقیت های چشمگیری در زمینه ارائه خدمات ارتباطی به مشتریان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آشنایی بیشتر با این اپراتور و وضعیت خدمات دهی آن با ما همراه شوید.
  مروری بر وضعیت همراه اول در سال 97     آمارها نشان می دهد که مشترکین فعال  همراه اول در سال جاری به 51.83 میلیون رسیده است.  مشترکین ثبت شده 73 میلیون نفر هستند و تعداد سیم کارت های واگذار شده 99.84 میلیون است. همراه اول تعداد ۱۸.۰۵۹.۲۲۸ مشترک دائمی ثبت شده دارد و تعداد مشترکین اعتباری ثبت شده آن نیز ۵۵.۸۶۰.۸۳۰ است. از این بین  ۱۴.۵۹۹.۳۸۷ از مشترکین دائمی فعال هستند و تعداد مشترکین اعتباری فعال نیز  ۳۶.۵۲۲.۲۱۲ است.
در حال حاضر، ضریب نفوذ همراه اول به 87% رسیده است و سهمش از بازار به  60.70% بالغ شده است. همراه اول تمامی شهرهای ایران را تحت پوشش نسل 3 و 4 و 4.5  قرار داده است. این اپراتور هم اکنون 18 هزار و 200 سایت 3G و 15 هزار و 900 سایت 4G  دارد.
پوشش جاده ای این اپراتور نیز 72500 است. همراه اول، دارای رتبه اول در خاورمیانه از نظر تعداد سیم کارت دائمی و اعتباری است و رتبه بیست و یکم را به لحاظ تعداد سیم کارت دائمی و اعتباری در دنیا دارد.
  مروری بر وضعیت همراه اول در سال 96
بر اساس گزارش های منتشره، تعداد مشترکان تلفن همراه در سال 96 در ادامه روند رو به رشد طی دولت یازدهم، رشد 35 درصدی داشته و تا پایان خرداد 96 به رقم 83.4 میلیون سیم‌ کارت رسیده است. ضریب نفوذ تلفن همراه نیز با رشد سالانه 8 درصدی از رقم 100 درصد جمعیتی عبور کرده و به 104 درصد رسید.
پس از برداشته شدن انحصار نسل های سوم و چهارم سیار، دسترسی به این بخش در سال 96 به بیش از 43 هزار و 500 سایت نسل سوم و چهارم رسید. گفتنی است، تا قبل از افزایش سرمایه‌گذاری اپراتورها در باند پهن سیار، 42 درصد جمعیت در 128 شهر تحت پوشش شبکه اپراتور سوم قرار داشتند. تعداد مشترکان این بخش نیز طی سال 95 کمتر از 600 هزار بود. اما تا پایان خرداد سال 96، این تعداد رشد 58 برابری را تجربه کرد و به 34.6 میلیون رسید. به این ترتیب، ضریب نفوذ از 0.8 درصد به 43.2 درصد جمعیت افزایش یافت. پوشش جمعیتی نیز در حداقل 1057 شهر به رقم 63 درصد رسید.

شبکه نسل چهارم نیز در سال 96 توانست 6.4 میلیون مشترک را جذب کند و به ضریب نفوذ 8 درصدی دست یابد. پوشش جمعیتی نسل چهارم در سال 96 برای اپراتور همراه اول 34.4 درصد در حداقل 693 شهر بوده است.
تعداد مشترکان باند پهن سیار همراه اول نیز در سال 96 به 41 میلیون مشترک رسید که ضریب نفوذ 51 درصدی را در این زمینه نشان می دهد. تعداد مشترکان باند پهن سیار در ابتدای کار دولت یازدهم 0.58 میلیون بوده که در این مدت به 41.1 میلیون رسیده است.
  مقایسه عملکرد همراه اول در طی سال های 96 و 97
بررسی ها نشان می دهد که همراه اول در برخی از شاخص ها نسبت به سال قبل رشد داشته است. همانطور که می دانید سیاست این اپراتور این است که قدم های بزرگی رو به جلو بردارد و خدمات بهتری را به مشتریانش ارائه دهد.
 
آمارهای موجود نشان می دهد که ضریب نفوذ اپراتور همراه اول در سال 96 نسبت به سال قبلش رشد داشته و از ۸۰.۲ درصد به ۸۴.۲ درصد رسیده است. حال باید این آمار تکمیلی را هم مدنظر داشت که ضریب نفوذ این اپراتور در سال جاری (97) به 87 درصد رسیده است. به این ترتیب، اپراتور همراه اول در این شاخص رشد 2.8 درصدی را تجربه کرده است.
تعداد سیمکارت های واگذارشده همراه اول در سال 97 به  99.84 میلیون رسیده است. وقتی این رقم را با ۸۶.۳ میلیون سیم‌ کارت واگذار شده همراه اول در سال 96 مقایسه کنید، متوجه رشد در این شاخص نیز خواهید شد. ناگفته پیداست که افزایش تعداد مشترکین هر اپراتور نشان دهنده اعتماد بیش از پیش مشتریان است. از سوی دیگر، رشد این شاخص می تواند نشان دهنده رضایت مشتریان از خدمات اپراتور موردنظر باشد.

تا پایان خرداد ماه سال ۹۶ سهم اپراتور همراه اول از تعداد سیم‌ کارت‌های دائمی، اعتباری و دیتای فعال در کشور، ۴۹ میلیون و ۵۹۱ هزار و ۷۳۱ سیم ‌کارت بود. حال آنکه الان همراه اول در این شاخص به رقم 51.83 میلیون رسیده است.
گفتنی است، هم اکنون سهم اپراتور همراه اول از بازار  59.5% است. همراه اول در این شاخص نسبت به سال قبل رشد چندانی را تجربه نکرده است. امّا موضوع مهم اینکه، همراه اول توانسته است برتری خود را در این زمینه نسبت به سایر رقبا حفظ کند و همچنان سهم بالایی از بازار را در اختیار داشته باشد.
در پایان این بخش می توان این طور گفت که همراه اول همچنان در زمینه ارتباطی در کشور پیشتاز است و با قدرت توانسته از داشته های خودش حفاظت کند و چه بسا آن ها را ارتقا دهد. اینکه همراه اول هم اکنون تمامی شهرهای ایران را تحت پوشش نسل 3 و 4 و 4.5  قرار داده است، دارای رتبه اول در خاورمیانه از نظر تعداد سیم کارت دائمی و اعتباری است و رتبه بیست و یکم را به لحاظ تعداد سیم کارت دائمی و اعتباری در دنیا دارد، دلیلی برای این ادعا است.

 
  سیاست های همراه اول برای پیشرفت
نگاهی به عملکرد اپراتور همراه اول نشان می دهد که این اپراتور به صورت برنامه ریزی شده و مدون در راستای بهبود خدماتش گام برمی دارد. در ادامه به برخی از سیاست های این اپراتور اشاره می کنیم:
  جوان گرایی
با نگاهی به تصمیمات همراه اول در زمینه انتخاب مسئولان این شرکت می توان به این نکته پی برد که این اپراتور جوان گرایی را در دستور کارش قرار داده است. در این ارتباط می توان به انتخاب حمید فرهنگ به عنوان مدیر عامل شرکت رایتل همراه اول اشاره کرد.
  داشتن برنامه مدون
گفتنی است، طی سال جاری در نمایشگاه ایران تلکام ۲۰۱۸ با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه‌های راهبردی پنج ساله همراه اول رونمایی شد. این برنامه راهبردی نشان دهنده عزم و اراده همراه اول برای حرکت به جلو بر اساس یک برنامه مدون است.
  گسترش حیطه فعالیت ها
یکی دیگر از سیاست هایی که همراه اول دنبال می کند، این است که در حوزه های مختلف فرهنگی کشور فعال شود. در این ارتباط می توان به حمایت این اپراتور از جشنواره فیلم فجر سال جاری اشاره کرد.

جمع‌بندی
با نگاهی به آنچه در بالا گفتیم می توان به راحتی فهمید که اپراتور همراه اول در یک مسیر رو به جلو در حرکت است. این اپراتور برای تحقق اهدافش به سیاست هایی همچون جوان گرایی، حضور فعال در حوزه های مختلف و فعالیت بر اساس برنامه های مدون روی آورده است که در جای خود قابل تحسین هستند.
به هر حال، نگاهی به آمار و ارقام نشان دهنده حضور قدرتمند همراه اول در حوزه ارتباطات در کشور است. به ویژه وقتی این اپراتور را با رقبایش مقایسه می کنیم، بیشتر به این موضوع پی می بریم.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: همراه اول نوترینو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟

با داغ شدن رقابت بزرگ قدرت، ایالات متحده و چین در حال توسعه نسل بعدی بمب افکن‌های استراتژیک پنهانکار خود هستند. B-۲۱ Raider آمریکایی در حال توسعه با بودجه‌ای قابل توجه است و اکنون وارد مرحله تولید با نرخ پایین شده است. در عین حال، شایعاتی در مورد بمب افکن جدید چین با نام Xi’an H-۲۰ وجود دارد که ظاهراً به زودی رونمایی خواهد شد. با این بمب افکن جدید، چینی‌ها امیدوارند سلطه ایالات متحده در عرصه بمب افکن‌های پنهانکار را به چالش بکشند. اما کدام بهتر است؟ B-۲۱ یا H-۲۰؟

به گزارش روزیاتو، جنگ سرد در سال ۱۹۹۰ به پایان رسید و ایالات متحده به عنوان تنها ابرقدرت در جهان باقی ماند. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بسیاری از برنامه‌های نظامی پرهزینه از نظر ابعاد کاهش یافته یا لغو شدند. در حالی که روسیه تنها سایه‌ای از آنچه اتحاد جماهیر شوروی بود به نظر می‌رسد، چین به سرعت در حال توسعه نظامی و تکنولوژیکی بوده است.

بار دیگر، جهان وارد عصر رقابت قدرت‌های بزرگ شده است و ایالات متحده دیگر نمی‌تواند مطمئن باشد که در آینده نیز مانند گذشته از سلطه خود برخوردار خواهد بود.

B-۲۱ Raider آمریکایی

به نظر می‌رسد B-۲۱ Raider آمریکایی در توسعه خود از Xi’an H-۲۰ جلوتر است. B-۲۱ Raider اولین بار در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۳ به پرواز درآمد و اکنون در مرحله تولید اولیه با نرخ پایین قرار دارد. نیروی هوایی ایالات متحده انتظار دارد که این بمب افکن پنهانکار تا سال ۲۰۲۷ – فقط حدود ۳ سال آینده – وارد خدمت رسمی و گسترده شود. به گفته نیروی هوایی ایالات متحده، B-۲۱ Raider یک بمب افکن تهاجمی پنهانکار با قابلیت نفوذ دوگانه خواهد بود که قادر به حمل مهمات متعارف و هسته‌ای خواهد بود. B-۲۱ ستون فقرات نیرو‌های بمب افکن آینده نیروی هوایی را تشکیل خواهد داد که شامل B-۲۱‌ها و B-۵۲‌ها می‌شود.

یکی از نکات قابل توجه این است که B-۲۱ Raider اولین بمب افکن پنهانکار آمریکایی نیست. آمریکا سال هاست که بمب افکن‌های پنهانکار دیگری از جمله B-۲ Spirit و F-۱۱۷ Nighthawk می‌سازد. این بدان معناست که صنعت تولید بمب افکن پنهانکار ایالات متحده تجربه بالایی داشته و می‌تواند بر اساس مهارت‌ها و پایگاه دانش خود، نمونه‌های بهتری نیز بسازد.

Xi’an H-۲۰ چینی

بمب افکن Xi’an H-۲۰ اولین بمب افکن پنهانکار در نوع خود در چین است. چین برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد که این بمب افکن را توسعه می‌دهد و از آن زمان تاکنون، این پروژه کاملاً سری پیش رفته است. نیوزویک به نقل از یک مقام چینی در مارس ۲۰۲۴ گفت که این بمب افکن “به زودی” رونمایی خواهد شد. این مقام همچنین اظهار داشت که دیگر چالش بزرگی برای توسعه بمب افکن چینی باقی نمانده است.

در حال حاضر، تنها بمب افکن استراتژیک در خدمت چین، جت بمب افکن دو موتوره Xi’an H-۶ است. این بمب افکن یک نسخه کپی ساخته شده با مجوز از روی توپولف Tu-۱۶ ساخت شوروی است که اولین پرواز خود را در سال ۱۹۵۲ انجام داده و اولین بار در سال ۱۹۵۸ به چین تحویل داده شد. اعتقاد بر این است که چین حدود ۲۳۱ فروند از این هواپیما‌ها را در خدمت دارد، هواپیما‌هایی که به شدت بازطراحی و مدرن شده اند. صرف نظر از قابلیت‌های واقعی H-۲۰ جدید، این هواپیما احتمالاً یک جهش قابل توجه نسبت به H-۶ قدیمی خواهد بود.

مقامات آمریکایی نگران نیستند

ما اکنون به این تغییرات نیاز داریم. ما برای بهینه سازی مجدد نیرو‌های خود برای مقابله با چالش‌های استراتژیک در زمان رقابت قدرت‌های بزرگ وقت نداریم. ~ فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی

بدون دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده، ارائه بینش زیادی در مورد اینکه کدام بهتر یا توانمندتر است غیرممکن است. بسیاری از آنچه در مورد H-۲۰ نوشته شده است حدس و گمان است. با این حال می‌توان به مواردی اشاره کرد.

مقامات ایالات متحده نسبت به بمب افکن چینی H-۲۰ چندان نگران به نظر نمی‌رسند. یکی از مقامات اطلاعاتی وزارت دفاع که به شرط ناشناس ماندن با خبرنگاران صحبت می‌کرد، به گزارش Defence One گفته است: «موضوع H-۲۰ این است که وقتی واقعاً به طراحی این سیستم نگاه می‌کنید، احتمالاً به خوبی پلتفرم‌ها [با پنهانکاری بیشتر]، به‌ویژه پلتفرم‌های پیشرفته‌تری که در حال توسعه دادنشان هستیم، نیست. آن‌ها با چالش‌های طراحی مهندسی زیادی مواجه شده‌اند، از این نظر که چگونه می‌توانید عملکرد سیستم را به روشی مشابه با B-۲ یا B-۲۱ انجام دهید.»

این مقام آمریکایی همچنین در مورد ادعای چینی‌ها مبنی بر اینکه بمب افکن آن‌ها به زودی وارد بازار می‌شود، تردید داشته و گفته است که احتمالاً این موضوع سال‌ها طول خواهد کشید. این مقام مسئول تصریح کرده که حتی اگر این بمب افکن رونمایی شود، به این معنا نیست که «نوع قابلیتی که آن‌ها نیاز دارند یا مقداری که نیاز دارند» را داشته باشد.

با این حال، باید توجه داشت که چین در حال توسعه سریع در زمینه نظامی بوده و به سرعت در حال مدرن شدن است. همچنین، “به خوبی نسخه آمریکایی نبودن” به این معنی نیست که بمب افکن چینی مرگبار یا یک تهدید مهم نیست. هر روزه تعداد بیشتری از سیستم‌های قدیمی ساخت شوروی و تحت لیسانس شوروی، با سیستم‌های بومی جایگزین می‌شوند. حتی اگر این سیستم‌ها مطابق با توانایی‌های همتایان غربی خود نباشند، شکاف بین این دو احتمالاً با گذشت زمان کم خواهد شد.

روسیه نیز در حال توسعه بمب افکن پنهانکار خود است – توپولف PAK DA، اما چین بیش از پیش از اتکا به روسیه و تکنولوژی این کشور مستقل می‌شود. چین اکنون از نظر فناوری از روسیه پیشی گرفته است.

دیگر خبرها

  • هشدار سقوط سنگ در جاده کرج _ چالوس
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟