Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@03:33:31 GMT

شرکت ۱۰۰۰ نفر از جوانان کشور در طرح دانشجو معلم قرآن

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۱۱۹۸۹

شرکت ۱۰۰۰ نفر از جوانان کشور در طرح دانشجو معلم قرآن

رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی گفت: تا کنون در اجرای طرح دانشجو معلم قرآن هزار دانشجوی کشور شرکت کرده‌اند و تا پایان سال گذشته، ۳۰۰ هزار نفر ساعت به این دانشجویان آموزش داده‌ایم .

به گزارش ایسنا، زهرا نقی‌زاده، در مراسم اختتامیه طرح دانشجو معلم قرآن در استان کردستان اظهار کرد: بعد از انقلاب فرهنگی با بازگشایی مجدد دانشگاه‌ها جهاد دانشگاهی فعالیت خود را در سطح دانشگاه‌های استان انجام داد و اولین کار جهاد دانشگاهی در سطح دانشگاه‌ها فعالیت‌های قرآنی و برگزاری محافل و کرسی‌های قرآنی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از سال ۶۴ با ایجاد یک نوآوری در زمینه فعالیت‌های قرآنی، یک جشنواره ملی قرآنی ویژه دانشجویان را طراحی کرد و تا سال ۸۵ جهاد دانشگاهی خود متولی برگزاری این جشنواره بود و از این به بعد چون به مرحله بلوغ رسیده بود به صورت دوره‌ای به دانشگاه‌ها واگذار شد.
وی بیان کرد: از سال ۸۲ با راه‌اندازی بزرگترین و تخصصی‌ترین خبرگزاری بین‌المللی قرآن فعالیت خود را ادامه داد.
رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان جهاد دانشگاهی کشور اعلام کرد: از سال ۸۷ بعد از دیدار با مقام معظم رهبری، طرح توسعه فعالیت‌های قرآنی در جهاد دانشگاهی صورت گرفت و حاصل این شد، که در کنار ایکنا، ۶ مرکز دیگر تحت عنوان مرکز آموزش، مرکز مشاوره سبک زندگی اسلامی، مرکز رشد و شکوفایی هنر قرآنی، استودیو صوتی و تصویری، مرکز مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم و مرکز دانشجو معلم قرآن فعالیت خود را ادامه داده است.
وی افزود: با توجه به نظرسنجی صورت گرفته متأسفانه فارغ‌التحصیلان ما حتی در مقطع دکتری از روخوانی و روانخوانی قرآن محروم هستند و همچنین دانشجویان با اساتید قرآنی خود کمتر ارتباط می‌گرفتند.
نقی‌زاده بیان کرد: در این راستا جهاد دانشگاهی دوره دانشجو معلم قرآن را راه‌اندازی کرد که این طرح سه هدف دانش‌افزایی، مهارت‌آموزی و اشتغالزایی دانشجویان را دنبال می‌کند.
وی افزود: بعد از پایان این دوره، دانشجویان در سطح خوابگاه‌های دانشجویی و بعد از آن در سطح مساجد و مدارس اقدام به آموزش قرآن می‌کنند.
نقی‌زاده اعلام کرد: در اجرای طرح دانشجو معلم قرآن، تا کنون هزار دانشجو در سطح کشور شرکت کرده‌اند و تا پایان سال گذشته، ۳۰۰ هزار نفر ساعت به این دانشجویان آموزش داده شده است.
وی در پایان یادآور شد: در اجرای این طرح هیچ محدودیتی نداریم و هدف این است که بتوانیم دانشجویان را با روانخوانی و روخوانی قرآن آشنا کنیم.

چیا سهراب‌نژاد، رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان، نیز در این مراسم اختتامیه طرح دانشجو معلم قرآن با تأکید بر اجرای طرح‌های ارزشی و اثرگذار برای جوانان اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی جامعه ما باید با اجرای طرح‌های خوب و اثرگذار زمینه جذب جوانان و به‌ویژه دانشجویان و حتی خودمان را به سمت ارزش‌های اصیل دینی فراهم کنیم.

وی افزود: در این راستا جهاد دانشگاهی استان کردستان با توجه به رسالت فرهنگی خود و با همکاری دستگاه‌های مختلف فرهنگی و دانشگاه‌های سطح استان برنامه‌های مختلفی را اجرا کرده است.

رئیس جهاد دانشگاهی کردستان، با اشاره به اجرای طرح‌های قرآنی جهاد دانشگاهی استان در راستای تشویق و ترغیب جوانان به سمت فعالیت‌های ارزشی و دینی بیان کرد: اجرای طرح دانشجو معلم قرآن، برگزاری کرسی‌های تلاوت و تدبر در قرآن، دوشنبه‌های قرآنی و … از جمله این طرح‌های اجرایی در سطح استان کردستان است.
وی با اشاره به اینکه طرح دوشنبه‌های قرآنی هم در سطح دانشگاه‌های استان و هم در سطح جهاد دانشگاهی برای همکاران جهادگر استان برگزار می‌شود، اعلام کرد: ما در راستای اجرای این طرح هم به آموزه‌های دینی خود اضافه می‌کنیم و هم وحدت و همکاری بین همکاران را می‌بینیم و در این زمینه امیدواریم بتوانیم روز به روز آن را پربارتر کنیم.
سهراب نژاد عنوان کرد: یکی از پارامترها و عوامل مهم جهاد دانشگاهی وجود خبرگزاری تخصصی قرآنی ایکنا است که در این راستا ایکنای کردستان جز استان‌های موفق بوده چراکه همکاران ما در ایکنا هم خبرهای دینی و قرآنی و مذهبی استان را پوشش و ترویج می‌دهند و هم سعی کرده اند در کنار جهاد دانشگاهی و واحد فرهنگی برای آموزش آموزه‌های دینی با محوریت قرآن قرار گیرند و ما را یاری دهند.

وی عنوان کرد: ما در این راستا نیازمند حمایت و همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های فرهنگی و دانشگاه‌های سطح استان هستیم تا بتوانیم رسالت خود را به نحو احسن در استان کردستان به انجام برسانیم.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان افزود: هر سازمان و اداره‌ای در بحث اجرای طرح‌های قرآنی اهدافی را برای خود تعیین کرده اما در نهایت هدف تمام ادارات و نهادها پررنگ کردن و عملی کردن قرآن کریم در زندگی مردم و سطح جامعه است که در این راستا باید دستگاه‌های فرهنگی استان همکاری بیشتری را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه اولویت فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی، دانشجویان و قشر جوان جامعه بوده است، اعلام کرد: در این راستا در حال تدوین برنامه‌های متنوع‌تر ترویجی و آموزشی قرآن برای سال ۹۸ هستیم تا بتوانیم نقش سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان جهاد دانشگاهی را در استان پررنگ‌تر کنیم.

وی یادآور شد: امیدواریم در سال ۹۸ هر جا که یک فعالیت و برنامه قرآنی وجود دارد، جهاد دانشگاهی استان کردستان مرجع کار باشد و رسالت خود را به بهترین شکل ممکن به انجام برساند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قرآن کريم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۱۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۵ هزار و ۷۵۱ نفر داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت خواهند کرد.

عباس صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: از این تعداد شرکت کننده ۴ هزارو ۴۲۱ نفر را مردان و ۱۱ هزارو ۳۲۲ نفر را زنان تشکیل می دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان بیان کرد: آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش صبح جمعه ۱۴ اردیبشهت همزمان با سراسر کشور در ۸ حوزه امتحانی استان برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: شهرهای زاهدان، زابل، خاش، سراوان، راسک، ایرانشهر، نیکشهر، چابهار حوزه های امتحانی برگزاری این آزمون هستند.

صفدری افزود: داوطلبان می توانند جهت دریافت کارت شرکت در آزمون به سایت جهاد دانشگاهی مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود