Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی ظهر چهارشنبه در همایش معاونان بهداشت دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور در مشهد اظهار کرد:غنی سازی ویتامین D در مواد غذایی با توجه به کمبود این ویتامین در میان مردم از اولویت ها و برنامه های وزارت بهداشت است که این غنی سازی در مواد غذایی شامل روغن، شیر و نان انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال های اخیر ۴۲ درصد مرگ و میر ها به دلیل بیماری های قلبی و عروقی بوده است و اگرچه اقدامات خوبی برای کنترل این بیماریها در کشور انجام شده اما راضی کننده نیست.

رئیسی بیان کرد: ارتقای سامانه های پرونده الکترونیک ، گسترش خدمات سلامت روانی و اجتماعی، توانمندسازی و راه اندازی تیم های کاهش آسیب اعتیاد، ارتقاء سلامت سالمندان، کاهش مرگ ومیر نوزادان و پیشگیری از چاقی به ویژه در کودکان از دیگر برنامه های آینده معاونت بهداشت است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: بیماریابی سل و ویروس «اچ.آی.وی»،  برنامه ریشه کنی فلج اطفال و بیماری مالاریا در بازه زمانی دو ساله از برنامه ها و اولویت های دیگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال آینده است.

وی ادامه داد: روزانه ۶۵۰ هزار نفردر کشور خدمات بهداشتی و درمانی دریافت می کنند که اگر  یک خدمت اضافی در این زمینه حذف شود نقش مهمی در مدیریت هزینه ها و ارتقاء خدمات رسانی خواهد داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در قالب یکپارچه سازی سامانه های بهداشتی همپوشانی دو میلیون و ۵۶۰ هزار دفترچه بیمه در کشور از بین رفته است.

کد خبر 4554469

منبع: مهر

کلیدواژه: رئيسي مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت

تین نیوز

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی تر می شد. عده ای نیز صبر می کردند و از تفاوت قیمت نوسان گیری می کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می تواند جلوی سو استفاده های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت های ارزی با کندی مواجه می شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می گذرد و نمی توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی گردد. به این ترتیب می توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه تر و قابل مدیریت تر شود.

پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی های بانکی انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد