Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:43:07 GMT

پرداخت تشویقی به ناظران شرعی ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۱۴۱۱۶

پرداخت تشویقی به ناظران شرعی ممنوع شد

تهران- ایرنا- نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخشنامه ممنوعیت دریافت مبالغ مازاد بر حق ماموریت ناظران شرعی و بهداشتی در کشورهای صادر کننده گوشت، ابلاغ شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی روز چهارشنبه در نشست خبری خود به منظور تشریح نمایشگاه دستاوردهای چهل سال مدیریت جهادی، اقدام کشور برزیل در پرداخت های اضافی هفتگی به ناظران شرعی و بهداشتی ایرانی مستقر در این کشور مازاد بر حق ماموریت آنها را تایید کرد و افزود: این مبالغ روی نرخ نهایی گوشت صادراتی به ایران محاسبه و منجر به افزایش بهای تمام شده محصول می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«با پیگیری های صورت گرفته از سوی دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی ممنوع شده است.»
وی درباره اقدام های انجام شده برای کاهش هزینه واردات گوشت، افزود: بررسی ها نشان می دهد که با واردات دام زنده سبک و سنگین، حذف ناظرین بهداشتی در برخی کشورها و همچنین استفاده از حضور ناظرین شرعی مستقر در کشور صادرکننده گوشت به ایران، می توان تا حدودی هزینه های واردات آن را کاهش بدهیم.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: به دلیل رعایت اصولی ذبح شرعی، ما نمی توانیم ناظران شرعی و روحانیون در کشورهای صادرکننده گوشت قرمز، مرغ و ماهی را حذف کنیم و باید به طور قطع این افراد در کشورهای صادرکننده حضور داشته باشند اما می توانیم ناظران بهداشتی را به دلیل رعایت ضوابط بهداشتی تمامی کشورهای صادرکننده، از این چرخه حذف کنیم.
حجت الاسلام تقوی از استقرار سامانه مبتنی بر فناوری اطلاعات در برزیل خبر داد و گفت: با این کار صدور گواهینامه حلال از 2 ماه به دو روز کاهش یافته است که در کاهش هزینه گوشت وارداتی از این کشور موثر خواهد بود.
به گفته وی، سرویس دهنده مرکزی (سرور) این سامانه در ایران مستقر است و تمامی مراحل از خرید تا عرضه محموله ها را به صورت برخط (آنلاین) رصد می کند.
وی افزود: با این اقدام محصولات پروتئینی از این پس بارکد دریافت می کنند و زدن مهر و چسباندن برچسب از این چرخه حذف می شود که خود این کار منجر به کاهش تخلفات خواهد شد

** نوسان قیمت گوشت ناشی از وجود نفوذی ها است
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال واردات گوشت قرمز 135 درصد رشد داشته است، گفت: در زمینه تامین گوشت قرمز کمبودی نداریم اما مشکل اینجاست که این وزارتخانه مسئولیتی در تنظیم بازار این محصول ندارد.
حجت الاسلام تقوی نابسامانی فعلی در بازار را ناشی از نادرست بودن مدیریت توزیع کالاهای اساسی و حضور نفوذی ها در شبکه های توزیع دانست و افزود: 17 هزارتن گوشت قرمز که در بندرعباس دپو شده بود، کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: اکنون با مسئله قاچاق آرد و با نزدیک شدن به شب عید با مشکل بهم ریختگی بازار خشکبار مواجه ایم؛ همانند بازار طلا و ارز که حضور نفوذی ها آن را تحت تاثیر قرار داده است.

** بازرگانی در قانون انتزاع شکست خورد
نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی گفت: اجرای قانون انتزاع و واگذاری وظایف بخش بازرگانی به وزارت جهادکشاورزی اقدام درستی نبوده و نیست، زیرا پراکندگی وظایف بین این وزارتخانه با صنعت، معدن و تجارت آشفتگی در این بخش ایجاد کرده است.
تقوی تاکید کرد: برای تمرکز بر عملکرد بازار و جلوگیری از تنش های موجود لازم است که وزارت بازرگانی احیا شود تا با فعالیت تخصصی خود در این بخش بتواند بازار را به سمت آرامش هدایت کند.

**سهم ایران در تجارت حلال 7 دهم درصد است
نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی درباره تجارت حلال گفت: عنوان حلال جهت گیری اسلامی و یک تبلیغ دینی در جهان به شمار می رود به طوری که اکنون در کشورهای غیراسلامی و غیرمسلمان نیز از این کالاها استقبال می شود.
وی ارزش سالانه تجارت حلال را چهار میلیارد دلار برشمرد و افزود: سهم ایران در این تجارت تنها هفت دهم درصد است که میزان ناچیزی بوده و باید افزایش یابد.
وی اضافه کرد: اکنون ایران عضو مرکز حلال (اس میک) مستقر در ترکیه است و بخشی از مواد غذایی ایران همچون محصولات لبنی به آمریکا و روسیه صادر می شود اما در نمایشگاه های این کشورها هنوز ایران جایگاه لازم را کسب نکرده است.

** امسال 13.5 میلیون تن گندم خریداری شد
تقوی درباره تولید گندم گفت: امسال 13.5 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شد که نزدیک هشت میلیون تن آن به مصارف خبازی ها و بین 2 تا 3 میلیون تن به مصارف صنف و شیرینی پزی ها می رسد.
وی قیمت گندم خریداری شده در کشور را کمتر از قیمت آن در منطقه دانست و افزود: اکنون گندم در ایران حدود 1600 تومان خریداری می شود در حالی که نرخ این محصول در منطقه 2400 تومان است که به تناسب آن در خصوص قیمت آرد نیز همین مشکل قیمتی را داریم.

** نمایشگاه دستاورهای چهل سال مدیریت جهادی برگزار می شود
حجت الاسلام تقوی در ادامه به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای چهل سال مدیریت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه در بخش های صنایع تبدیلی و تکمیلی، فناوری های پیشرفته غذایی، صادرات و فعالیت تشکل ها از 12 اسفندماه در مصلای تهران برگزار می شود.
وی تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه میز خدمت مدیران وزارت جهادکشاورزی برای رفع مشکلات کشاورزان و بخش کشاورزی، عرضه مواد غذایی و خشکبار و جمعه بازار برپا خواهد شد.
وی همچنین از رونمایی نخستین رادیو اینترنتی جهاد، راه اندازی سامانه اطلاع رسانی جهاد ولایت، انتشار چهارمین دانشنامه اسلامی کشاورزی و منابع طبیعی، تشکیل شورای فرهنگ حلال به موجب ماده 12 آئین نامه اجرایی قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید د رحاشیه نمایشگاه دستاوردهای چهل سال مدیریت جهادی خبرداد.
به گفته تقوی، از 17 اسفندماه همزمان به هفته منابع طبیعی نهال رایگان در مصلای تهران در اختیار هموطنان قرار می گیرد.
اقتصام**9186*2025

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي نماينده تقوي تقوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، رسانه‌های اوکراینی اعلام کردند که مقامات لهستان عبور خودروهای نظامی و غیرنظامی که وابسته به نیروهای مسلح اوکراین باشند، از خاک لهستان را ممنوع کردند.

بنابر گزارش‌ها افسران گمرک لهستان از خروج اوکراینی‌هایی که در حال انتقال ۲۰ خودرو از جمله نیازهای نیروهای مسلح اوکراینی بودند، جلوگیری کردند.

پیش از این «ماتئوش موراویتسکی» نخست وزیر لهستان اعلام کرده بود که این کشور روند مسلح کردن اوکراین را متوقف کرده است چرا که خود به این سلاح‌ها نیاز داشته و مشغول مسلح کردن نیروهای خود است.

وی در ادامه تاکید کرد: ما دیگر هیچ سلاحی به اوکراین ارسال نمی‌کنیم چرا که این واقعیت وجود دارد که لهستان مشغول تجهیز کردن نیروهای خود به جدیدترین سلاح‌ها است. اگر می‌خواهی از خود دفاع کنی باید لوازم و تجهیزات لازم را در اختیار داشته باشی و ما به خوبی این واقعیت را می‌دانیم بنابراین خواهان سلاح‌های بیشتری هستیم.

وزارت دفاع لهستان تاکنون نزدیک به ۳ میلیارد یورو حمایت نظامی از اوکراین به عمل آورده است.

روزنامه فایننشال تایمز پیشتر گزارش داده بود که مقامات لهستانی سخنان خود را علیه اوکراین بعد از درگیری بر سر تجارت غلات افزایش داده‌اند.

خبرگزاری دولتی PAP روز چهارشنبه با استناد به «اطلاعات غیررسمی» گزارش داد که وزارت خارجه لهستان سفیر کی یف را به دلیل اظهارات ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین احضار کرده است.

رئیس جمهور اوکراین روز سه شنبه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته بود که کی یف «به سختی در تلاش است تا مسیرهای زمینی صادرات غلات را حفظ کند» و «تئاتر سیاسی» در خصوص واردات غلات، تنها به مسکو کمک می‌کند.

پیش از این اوکراین اعلام کرده بود که از ۳ کشور لهستان، مجارستان و اسلواکی شکایت کرده است.

وزارت اقتصاد اوکراین اعلام کرده بود: کی یف به دلیل ممنوعیت واردات محصولات اوکراینی، از ۳ کشور لهستان، مجارستان و اسلواکی در سازمان تجارت جهانی شکایت کرده است.

در واکنش به تهدید لهستان از سوی اوکراین، رئیس جمهور لهستان که دیدار با زلنسکی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل را لغو کرد، کی یف را با «کسی که در حال غرق شدن است» و به همه چیز چنگ می‌زند مقایسه کرد.

وزارت اقتصاد اوکراین در روزهای اخیر اعلام کرد، کی یف به دلیل ممنوعیت واردات محصولات اوکراینی، علیه ورشو، بوداپست و براتیسلاوا به سازمان تجارت جهانی (WTO) شکایت کرده است.

به گزارش اسپوتنیک، این وزارتخانه روز دوشنبه در کانال تلگرامی خود اعلام کرد: اوکراین علیه لهستان، اسلواکی و مجارستان که واردات محصولات کشاورزی کی یف را ممنوع کرده بودند، به سازمان تجارت جهانی شکایت کرد.

به گفته این وزارتخانه، به دلیل اقدام لهستان، اسلواکی و مجارستان، صادرکنندگان اوکراینی متحمل ضررهای قابل توجهی شده‌اند و همچنان متحمل ضررهای بسیاری به دلیل خرابی، هزینه‌های اضافی و ناتوانی در اجرای توافقات اقتصادی خارجی شده‌اند.

کد خبر 6089733

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان