Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه منابع صندوق ذخیره فرهنگیان به تشریح ماجرای اختلاس صندوق توسعه فرهنگیان پرداخت و گفت: در سال 97 سود سپرده اعضا صندوق نیز دو برابر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، فتاح سلیمی معاون توسعه منابع صندوق ذخیره فرهنگیان در جلسه اعضای کارگروه صندوق ذخیره فرهنگیان که در خانه معلم اردبیل برگزار شد، گفت: در سال ۹۷ نسبت به سال قبل سود سپرده اعضا صندوق دو برابر شده که با این روند امیدواریم این سودآوری در سال‌های آینده چند برابر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دلیل فضاسازی ایجاد شده علیه این صندوق در سال‌های گذشته، خسارت‌هایی متوجه اعضای صندوق شد، افزود: اختلاس‌های میلیاردی که به این صندوق نسبت داده شد، ناحق بود، به طوری که در گزارش مجلس شورای اسلامی پس از تحقیق و تفحص سخنی مبنی بر اختلاس از این صندوق به میان نیامده است.

سلیمی گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان در بانک سرمایه سهام‌دار است و ۴۷ درصد از سهام این بانک متعلق به این صندوق است، ولی با توجه به برخی مشکلات پیش آمده در موضوع وام‌ها برای بانک سرمایه، نگاه مردم به صندوق ذخیره فرهنگیان حساس‌تر شد.

معاون توسعه منابع صندوق ذخیره فرهنگیان کشور افزود: بر همین اساس اطلاعات لازم به قوه قضائیه ارسال و صندوق ذخیره فرهنگیان مدعی و شاکی از سوء مدیریت‌هایی که پیش از این وجود داشته، شده و تیم حقوقی مامور شده تا حقی از این مجموعه ضایع نشود.

وی به رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر الزام دولت برای پرداخت مطالبات فرهنگیان در سال‌های ۹۳ تا ۹۵، اشاره کرد و گفت: این اقدام دستاوردی برای اعضای صندوق است.

سلیمی با بیان اینکه از گذشته ۱.۱۲ درصد از حقوق فرهنگیان عضو ماهانه به صندوق ذخیره فرهنگیان واریز می‌شده از اعضا کارگروه استان خواست نسبت به اطلاع‌رسانی به اعضا برای افزایش سهم‌الشرکت خود تا پنج درصد و استفاده از مزایای آن اقدام کنند.

معاون توسعه منابع صندوق ذخیره فرهنگیان کشور گفت: بر اساس تبصره ۶۳ قانون برنامه دوم توسعه، فرهنگیان عضو می‌توانند تا پنج درصد از حقوق ماهیانه خود را به صندوق واریز و دولت نیز معادل این مبلغ را به حساب اعضا نزد صندوق ذخیره فرهنگیان اختصاص می‌دهد و اعضای صندوق می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

وی افزود: فرهنگیانی که عضو صندوق نیستند هم از کمک دولت که به سایر کارکنان ارائه می‌شود محروم می‌شوند و هم از مزیت عضویت در صندوق ذخیره فرهنگیان برخوردار نمی‌شوند و از آنجا که مبلغی که دولت برای سایر کارکنان پرداخت می‌کند یک مبلغ ثابت است کسر تا پنج درصد از حقوق برای فرهنگیان عضو صندوق ذخیره یک مزیت ویژه محسوب می‌شود.

سلیمی با اشاره به اینکه شرکت فرآیند نوین استحکام سازه به عنوان متولی امور اعضای صندوق اقدام به نظرسنجی از اعضا کرده است، گفت: در این نظرسنجی که به صورت الکترونیکی انجام شد ۲۲ هزار نفر از فرهنگیان عضو صندوق شرکت کردند و نیاز‌های اعضای صندوق در حوزه‌های مختلف اولویت بندی و براساس آن اقدامات لازم برنامه‌ریزی و اجرایی می‌شود.

معاون توسعه منابع صندوق ذخیره فرهنگیان کشور تصریح کرد: در همین راستا پروژه کارت اعتباری «کیپ کارت» در وهله نخست در شهر مقدس مشهد به صورت پایلوت اجرا و در نهایت به سایر استان‌ها گسترش خواهد یافت و در این طرح فرهنگیان عضو صندوق با برخورداری از این کارت می‌توانند خرید کرده و مجددا کارت آنان شارژ خواهد شد.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟