Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سیدحسن رسولی در جلسه هم‌‌اندیشی در خصوص «چالش های مشترک کلانشهر تهران و شهرهای پیرامون» گفت: در حوزه شورای شهرستان تهران در بخش حقوقی و اسناد بالادست نه تنها کمبودی نداریم بلکه با تنوع، تعدد و بعضا تعارض‌‌‌هایی مواجه هستیم که این مسایل علاوه بر شهر تهران در برخی از کلانشهرها مثل مشهد، اصفهان و شیراز نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مواد ۹۹ ، ۱۰۰ و ۱۰۱ قانون شهرداری‌‌ها اظهار داشت: بر اساس این بندها برای تمام شهردارهای تعیین تکلیف شده که کدام مرجع از حیث بارگذاری در حریم مسئول است. در سال ۵۹ مجلس شورای اسلامی قانون حفظ کاربری باغات را با اصلاحاتی تصویب کرد که آیین‌‌‌نامه اجرایی آن در سال ۸۶ تدوین شد و تکالیف دستگاه‌‌‌های در این باره نیز مشخص شد، همچنین در بازنگری قانون تقسیمات کشوری در سال ۶۲، ضوابط تقسیمات کشوری و سلسله مراتب سکونتگاهی کشور تعیین و آیین نامه اجرایی و استثنائات آن نیز مشخص شد که مجری آن وزیر کشور است.

رئیس شورای شهرستان تهران با اشاره به قانون تخصیص وزارت مسکن و شهرسازی سابق در سال ۵۳ تصریح کرد: بر اساس این قانون طراحی های کاربری و کاربری های کلان در حد تصویب طرح‌‌‌های جامع شهرها است. بعد از تصویب طرح جامع تهران وظیفه ای را بر عهده شهرداری تهران گذاشته شد و در سال ۸۴ اداره کل حریم از منظر شهردار و شورا دستگاه اجرای حفظ حریم شد.

رسولی با بیان اینکه اگر روستایی در محدوده حریم وفق ضوابط تقسیمات کشوری روستا شناخته شود، دارای حریم است و ساخت و ساز در آن روستا بر اساس طرح هادی خواهد بود و مجری آن بنیاد مسکن است، خاطرنشان کرد: بر اساس اسناد بالادستی باید همزیستی کم آسیب پذیر با هدف اصل حفظ حریم شهر پاییتخت مورد تاکید باشد. در حفظ حریم مردم و دولت همه حق دارند. به عنوان مثال در باغات به هم پیوسته کن، حفظ باغات شهر اهمیت دارد اما باید حقوق مالکانه در کنار حقوق حاکمیتی مورد توجه باشد به دلیل تعدد قوانین و مقرارت نباید حقوق مالک نادیده گرفته شود.

وی با اشاره به شیوه‌نامه « هینه‌سازی روند اجرای مفاد مجوزهای صادره در تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در حوزه حریم شهرستان تهران» مصوبه دوره چهارم شورای شهر تهران، ابراز داشت: ملاک عمل و تصمیم ما در شورای شهرستان تهران این شیوه نامه است. باید میان حقوق مالکانه مردم در حریم و حقوق حاکمیت آشتی برقرار کنیم. مالک باید بداند در حریم شهر در باغ خود یا ملک خود می‌‌تواند استخر پرورش ماهی داشته باشد یا نه.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حسن رسولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | فراخوان جدید رئیسی از مردم برای تکرار انتخابات باشکوه در میان‌دوره‌ای

265 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903034

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • رازهای آشتی ایران و عربستان به روایت الجزیره قطر
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • واکنش مدیرعامل فولاد به جریمه سنگین ویسی: ضمن تمکین از قانون، از حقوق خود کوتاه نمی‌آییم
  • ببینید | فراخوان جدید رئیسی از مردم برای تکرار انتخابات باشکوه در میان‌دوره‌ای
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد