Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایدرونیوز، محمدرضا عبداللهی در حاشیه مجمع سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: در حال حاضر ایدرو ده طرح و پیمان در حوزه‌های صنایع نوین و فناوری اطلاعات با رقم ریالی دو هزار و هفتصد میلیارد و سرمایه گذاری ارزی ۴۰۰میلیون دلار در دست مشارکت و اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه تجاری‌سازی نتایج تحقیقات نوآورانه نیازمند سرمایه‌گذاری و پذیرش ریسک است ایدرو بعنوان سازمان توسعه‌ای این آمادگی را دارد تا با حمایت از نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تجاری‌سازی دستاورد پژوهش‌های فناوری‌های نوین کشور سرمایه‌گذاری کند. 

به گفته معاون برنامه‌ریزی ایدرو در این رویکرد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران علاوه بر نخبگان داخلی؛ حمایت از نیروی‌های انسانی نخبه خارج از کشور برای عملیاتی و تجاری ساختن دستاورد‌های پژوهشی آنان را با جدیت دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: امضای موافقتنامه توسعه همکاری‌های صنعتی استرالیا و ایدرو

وی افزود:، چون امروزه گسترش فناوری‌های نو و صنایع نوین در قالب انقلاب صنعتی چهارم محور‌های اصلی توسعه صنعتی جهانی محسوب می‌شود ایدرو نیز رویکرد‌های جدید متناسب با تغییرات فضای کسب و کار جهانی از جمله هوشمندسازی و توانمند‌سازی صنایع برای ورود به موج انقلاب صنعتی چهارم و تجاری‌سازی نتایج پژوهش‌های حوزه فناوری نوین (hightech) را برگزیده است.

به گفته عبداللهی در الگوی استاندارد و جهانی سازمان‌های توسعه‌ای در زمینه‌هایی که بخش خصوصی به دلیل مشکلات مالی، ریسک بالا یابازدهی دیر هنگام فعالیت نمی‌کند وارد شده و بسترسازی و توانمندسازی بنگاه‌ها را بر عهده می‌گیرند.

انتهای پیام/

کمک به  بسترسازی و توانمندسازی بنگاه‌ها 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایدرو صنایع نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند