Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@09:43:10 GMT

طرح خانه تکانی کاغذی در قروه اجرا خواهد شد

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۲۳۰۶۶

طرح خانه تکانی کاغذی در قروه اجرا خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد شریفی پور شامگاه چهارشنبه در نشست هماهنگی هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستان قروه اظهار داشت: هفته منابع طبیعی در واقع برای گسترش فرهنگ منابع طبیعی و حفاظت از آن با درخت کاری بوده و ارتقای فرهنگ منابع طبیعی در میان اقشار مختلف مردم و مسئولان از اهداف اصلی این هفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ایجاد تفاهم عمومی نسبت به اهمیت و ضرورت حفاظت، توسعه و بهره برداری پایدار از منابع طبیعی، آشنایی عموم مردم با اهداف و سیاست های سازمان در کنار جلب مشارکت مردم، مسئولان و بنگاه های اقتصادی در حفظ و احیای منابع طبیعی از جمله اهداف مدنظر در هفته منابع طبیعی است.

شریفی پور با تأکید بر ایجاد عزم ملی در جامعه شهری و روستایی در راستای حفاظت از منابع طبیعی، تصریح کرد: پوشش گیاهی منابع طبیعی در حفاظت از آب و خاک نقش بالایی داشته و مؤثر بوده و لذا شعار امسال «منابع طبیعی بزرگترین سرمایه ملی» انتخاب شده است.

وی از توزیع و کاشت نهال، اجرای طرح خانه تکانی کاغذی، تبلیغ و ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و ... در هفته منابع طبیعی خبر داد و گفت: در این مدت برنامه های اجرایی بسیاری توسط منابع طبیعی و آبخیزداری از ۱۴ اسفند ماه آغاز و انجام خواهد شد.

شریفی پور با اشاره به روزشمار هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در سال جاری، تصریح کرد: «روز درختکاری»، «منابع طبیعی، مردم، احیاء و توسعه جنگل ها و مراتع»، «منابع طبیعی، مردم، ائمه جمعه و جماعات» و «منابع طبیعی، مردم، حفاظت و حمایت» از جمله روزشمار مرتبط در این مدت است.

همچنین «منابع طبیعی، مردم، آبخیزداری و مقابله با سیل و خشکسالی»، «منابع طبیعی، مردم، بسیج و همیاران طبیعت» و «منابع طبیعی، مردم و مجامع علمی و دانشگاهی» از دیگر روزشمارهای هفته منابع طبیعی است که شریفی پور عنوان کرد.

وی در ادامه به اجرای طرح خانه تکانی کاغذی و نتایج مثبتی که همراه خواهد داشت اشاره کرد و گفت: این طرح در راستای ترویج فرهنگ بازیافت کاغذ، درختکاری و حفظ منابع طبیعی بوده و در واقع با بازیافت کاغذ سالانه از قطع درختان بسیاری جلوگیری خواهد شد.

کد خبر 4555087

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج شهرستان قروه منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۳۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب