Web Analytics Made Easy - Statcounter

 قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه در سال ۲۰۱۸ ایران دارای ۵۲۶۶۴ مقاله بوده است گفت: در سال ۲۰۱۸، ۲.۱۶ درصد از تولید علم دنیا سهم ایران بوده است‌.

به گزارش ایسنا دکتر شاهین آخوندزاده در چهارمین همایش بررسی شیوه‌های دستیابی به مرجعیت علمی گفت: در سال ۱۹۷۸ فقط ۰.۱۵ درصد تولید علم دنیا سهم ایران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر بیش از ۹۰۰ محقق در رشته‌های علوم پزشکی داریم که H- Index بالای ۱۵ دارند و این آمار دو برابر میزان مشابه در کشور ترکیه است. هم از نظر تعداد مقاله و هم استنادات در سال ۲۰۱۸ کشور اول منطقه هستیم.

وی افزود: ۱۴۵ هزار دانشجوی phd در حال حاضر در ایران داریم که سهم وزارت بهداشت حدود ۵ هزار دانشجو است. همیشه در بحث چاپ مقالات ۵ تا ۲۰ درصد مقالات ایرانی اسیر مسائل سیاسی می‌شود. بدلیل تحریم‌های علمی توسعه مجلات را شتاب دادیم و درحال حاضر ۴۳۰ مجله علمی متعلق به وزارت بهداشت است و همچنین وزارت علوم دارای ۱۳۸۰ مجله است که برخی از این مجلات فاقد استاندارد‌های لازم هستند. این توسعه کمی مجلات به ما ضرر زده است‌.

کیت‌های آزمایشگاهی را کولبر‌ها می‌آورند

استاد گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تربیت دانشجوی بدون کیفیت و در نهایت چاپ مقالات نازل در داخل و خارج از کشور از دیگر چالش هاست به کمبود اعتبارات پژوهشی اشاره کرد و افزود: با این اعتبارات پژوهشی با اطراف نمی‌توان رقابت کرد. توجهی به اعتبارات پژوهشی در کشور نمی‌شود و این کار ما را سخت می‌کند. همچنین کاهش ارزش پول ملی، در دو سه سال آینده مشکلات جدی برای ما ایجاد می‌کند.

وی افزود: نتیجه تحریم‌های مالی علمی این است که کنگره‌های علمی را نمی‌توانیم شرکت کنیم مقاله نمی‌توانیم سابمیت کنیم و کیت نمی‌توانیم بخریم. الان شنیده‌اید که کیت‌های آزمایشگاهی را قرار است کولبرها برای ما بیاورند.

آخوندزاده در پایان با طرح این پرسش که چرا ما اصرار داریم بدون زیرساخت و امکانات علمی دانشجوی phd بگیریم گفت: ما دچار خودشیفتگی بابت دستاورد‌ها نمی‌شویم ولی به آنچه که در این ۴۰ سال به دست آوردیم مفتخریم و مشکلات را به تدریج حل می‌کنیم. از نظر تعداد مقالات و استناد‌ها کشور اول منطقه در سال ۲۰۱۸ بودیم.
انتهای پیام

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کولبر آزمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۳۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد