Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‎الاسلام حاتمیان گفت: اندیشمندان بزرگ اسلام باید گنجینه‎های معارف را برای مسلمانان عرضه کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «حجت‎الاسلام احمد حاتمیان» امروز(پنجشنبه 9 اسفند) در آیین کنگره منطقه‎ای شعر اهل بیت(علیهم السلام) اظهار کرد: در راستای وحدت اقوام باید از توان فرهنگی و عملی بهره بجوییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور  ادامه داد: اندیشمندان بزرگ اسلام باید گنجینه‎های معارف را برای مسلمانان عرضه کنند و اندیشمندان و علمای  اهل سنت برای جامعه اهل سنت نیاز است که این معارف را تبیین کنند و علمای شیعه نیز باید سیره آل البیت( علیهم الاسلام)اینگونه عمل کنند.

 

حجت‎الاسلام حاتمیان با بیان اینکه باید ریشه تفرقه بین شیعه و سنی را ریشه‎کن کرد، گفت: اگر اندیشمندان مفاهیم قرآن را برای جامعه تبیین کنند بسیاری از چالش‎ها برداشته می‎شود و این مهم وظیفه علمای دین است.

 

وی افزود: با تمامی اختلاف‎ها مسلمانان و جریان‎های فکری مختلف مسلمانان در زیر چتر واحد اسلام قرار دارند و باید علمای دین به تقویت اسلام کمک کنند.

 

مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور تاکید کرد: همه کتاب‎های پنج‎گانه فقهی اسلام را ارادت به ساحت اهل البیت(علیهم السلام) می‎دانند، قرآن، اهل البیت(علیهم السلام) اصحاب رسول خدا سرمایه‌های اسلام و بشریت هستند و این مهم اختصاص به شیعه و سنی ندارد.

 

حجت‎الاسلام حاتمیان افزود: شعر تاثیر به‎سزایی در تقویت وحدت بین شیعه و سنی دارد و باید از این ظرفیت برای امت اسلامی که امت واحده است بهره‎بجوییم.

 

وی با بیان اینکه برای آنکه دستورات خداوند در بین بشریت عرضه شود خداند پیامبری را از جنس بشر در میان ما عرضه کرد، افزود: ملت بزرگ اسلام باید بداند که پیامبر مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله وسلم) در برخورد با مشکلات چگونه رفتار کرد و این رفتار را مسلمانان باید الگوی خود قرار دهند.

 

مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور خاطرنشان کرد: اگر ما شناخت درستی از اهل البیت(علیهم السلام) نداشته باشیم نمی‌توانیم سیره پیامبر مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله وسلم) را به عنوان الگو خود قرار دهیم.

 

حجت الاسلام حاتمیان معرفی سیره آل البیت(علیهم السلام) وظیفه علمای دین است، افزود: در این مسیر می‌توانیم از ابزاری چون شعر بهره بجوییم.

 

 

 

 

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان شبستان مقام معظم رهبری محمد جواد ظریف خبرگزاری استعفای ظریف روز زن اصفهان حوزه علمیه مجلس کنگره شعر اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی

جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی با ارسال نامه از موضع آیت‌الله جوادی آملی درباره وعده صادق قدردانی کردند که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله العزیز المتعال

محضر مبارک استاد گرانقدر و حکیم متألّه حضرت آیت‌الله العظمی جوادی آملی (ادام الله ظله الوارف)

سلام علیکم

پیام حکیمانه، هدایتگر، قرآنی و لبریز از امید و بصیرت آن فقیه زمان‌شناس بر قلب و روح رزمندگان جبهه مقاومت و به‌ویژه دست‌اندرکان وعده صادق، اطمینان و اعتماد، هدیه نمود و دل‌های رنجور از ظلمت و ظلم ستمگران کودک‌کش صهیونیست را حیات و آرامش بخشید و همچون همیشه اندیشه و انگیزه حق‌طلبان و حقیقت‌خواهان را از شبهه و تردید خنّاسان مغرض شستشو داد و بر شور و شعور ایمانی و انقلابی مجاهدان الهی بیش از پیش افزود.

مردم سرافراز و قدرشناس و خداباور این مرز و بوم و تمامی علاقه‌مندان به قرآن و معارف الهی بویژه طلاب و فضلای متعهد حوزه‌های علمیه و دانشجویان و اساتید دل‌آگاه و بیدار دانشگاه بلکه مجامع علمی کشورهای اسلامی سال‌ها است از بیان الهی رمزگشای آن استاد عزیز بهره‌مند بوده و در حوادث واقعه، متوقّع راهنمایی‌ها و موضع‌گیری‌های آن حضرت بوده و هستند به ویژه فرزندان معنوی آن استاد گرامی بر این باورند که هدایت‌های آن حضرت همواره در تبیین متن و محتوای اسلام ناب محمدی «صلوات الله علیه و آله»  قول فصل و حکم عدل بوده و چونان آبی گوارا تشنگان معارف ولایت را مایه حیات بوده و آفاقی از معرفت وحیانی و حکمی را در برابرآنان گشوده است.

از خدای حکیم علی الاطلاق، سلامتی و عزّت روزافزون برای حضرت استاد و توفیق بهره‌مندی بیشتر از فیض حضور و وجود آن عزیز را برای همگان مسألت داریم.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته. 

۱. جواد محدثی                  ۲. حمید پارسانیا 

۳. محمد حسین فلاح زاده      ۴. محمود لطیفی 

۵. یدالله مقدسی                    ۶. علی مدبر(اسلامی)

۷.  سیدکمال الدین عمادی         ۸. شریفی اقدم 

۹.  جعفر انواری                     ۱۰. حسین آزادی 

۱۱. محمدرضا مصطفی پور

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • آمریکایی‌ها انتظار این انتقام را نداشتند
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود