Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان یزد، دومین دوره آموزشی مدیریت بحران(مبشر) ویژه مدیران شهرستان های استان با موضوع سیل و زلزله با حضور "محمدعلی طالبی" استاندار یزد، "بهنام سعیدی" معاون پیش بینی ‌و سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، ‌"عباس حیدری" مدیرکل حوزه استاندار، "هادی هادی ‌نسب" مدیرکل مدیریت بحران استانداری، فرماندار‌ان و جمعی از مسئولان استان در شرکت فولاد آلیاژی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد در این دوره آموزشی با اشاره به اینکه ایران سرزمینی است که مستعد انواع بحران‌ ها می باشد و آموزش در حوزه مدیریت بحران از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: با وجود برنامه‌های آموزشی که در این حوزه در کشور انجام گرفته است اما بازهم مشاهده می‌شود در سطح جامعه در برابر مقابله با حوادث طبیعی با کاستی‌هایی مواجه هستیم و اثربخشی این آموزش‌ها زیر سؤال برده می‌شود. "‌محمدعلی طالبی" ‌ادامه داد: در واقع این کاستی‌ها نیازمند ساماندهی و پیگیری جدی مسئولان مرتبط است و بایستی‌ هماهنگی های لازم در این حوزه صورت گیرد. رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با بیان اینکه جامعه نیازمند تکانه‌هایی برای اثرگذاری بیش‌ازپیش آموزش مدیریت بحران است، خاطرنشان کرد: این مهم بایستی اتفاق بیفتد تا جایگاه این آموزش‌ها در اعماق وجود افراد رسوخ کرده و نهادینه و کاربردی شود. طالبی با تأکید بر ضرورت اهمیت پیش‌بینی بحران‌های نوپدید در استان یزد، ‌گفت: در کنار مدیریت بحران‌ها نیاز جدی به آینده‌پژوهی در این حوزه وجود دارد، همچنین شناسایی مواردی که قابلیت تبدیل شدن به بحران را دارند در راستای‌ مدیریت صحیح بحران های استان ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. ‌وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریت بحران در استان یزد بسیار اهمیت دارد زیرا برگزاری این دوره‌ها موجب انتقال تجارب به دیگران می‌شود و انتقال تجربه ها مهم‌ترین ابزار برای ایجاد هماهنگی بیش‌ازپیش در مدیریت بحران‌های احتمالی است. استاندار یزد در پایان سخنان خود با اشاره به فرارسیدن ایام پایانی سال،‌ خاطرنشان کرد: انتظار این است که مسئولان مرتبط پیش‌بینی‌ و سامان‌دهی مسائل مختلف این ایام و روزهای نوروز را در دستورکار خود قرار دهند و در این راستا برنامه‌ریزی‌های مدونی برای آرامش سفر مسافران نوروزی در استان انجام شود. گفتنی است ۲۸۰ نفر از کارکنان مدیریت بحران استانداری و فرمانداری‌های شهرستان‌های استان یزد در این دوره آموزشی دو روزه با موضوع سیل و زلزله شرکت کرده اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زلزله شورای هماهنگی مدیریت بحران فرماندار مدیریت بحران یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد