Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@22:47:52 GMT

با مودم Huawei ۵G CPE Pro بیشتر آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۲۴۹۷۶

با مودم Huawei ۵G CPE Pro بیشتر آشنا شوید

در کنگره جهانی موبایل امسال که به‌تازگی در شهر بارسلونای اسپانیا برگزار شد، بخش محصولات مصرفی هوآوی از CPE جدید خود به نام Huawei ۵G CPE Pro رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، این CPE مودمی است که می‌تواند به واسطه فناوری ۵G، امکان دسترسی به اینترنت بسیار پرسرعت را فراهم کند. این مدل که اولین بار حدود یک ماه پیش و در یک رویداد اختصاصی معرفی شد، می‌تواند ارتباط بین کاربران و دستگاه‌های متصل به اینترنت را به شکل چشم‌گیری تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مودم به تراشه Balong ۵۰۰۰ مجهز است و می‌تواند نقطه عطفی برای دسترسی کاربران به شبکه‌های ۵G در نقاط مختلف جهان باشد.

هوآوی، محرک دنیای ۵G

Huawei ۵G CPE Pro با تکیه بر تراشه Balong ۵۰۰۰ اختصاصی هوآوی می‌تواند تجربه‌ای متفاوت از دسترسی به اینترنت ارائه کند. تراشه قدرتمند Balong ۵۰۰۰ نخستین تراشه ۵G و چند حالته برای پشتیبانی از استانداردهای ۲G ۳G و ۴G به صورت همزمان است. این مزیت این امکان را برای کاربر فراهم می‌آورد در مناطقی که پوشش شبکه ۵G به اندازه کافی قوی نیست، به کمک این مودم به شبکه‌های ۴G یا استانداردهای دیگر دسترسی داشته باشد.

ریچارد یو، مدیرعامل هوآوی در این ارتباط گفت: «تعهد هوآوی به تحقیق‌وتوسعه باعث شده که بحث توسعه فناوری‌ها در این شرکت از زمان آغاز به کار آن مورد توجه اصلی مهندسان آن قرار گیرد. با وجود این پیشرفت‌ها هوآوی می‌تواند محرک حوزه ۵G حتی در همین مراحل ابتدایی باشد. ما سرمایه‌گذاری و تحقیق در زمینه ۵G را از سال ۲۰۰۹ آغاز کردیم و به لطف این سرمایه‌گذاری آماده‌ایم تا به استقبال عصر ۵G برویم. ما مصمم هستیم که به توسعه اکوسیستم‌های هوشمند در بخش‌های مختلف ادامه بدهیم».

اینترنتی به پهنای بزرگراه

برای اطمینان از برآورده شدن خواسته‌های کاربران در رابطه با دسترسی به اینترنت، Huawei ۵G CPE Pro می‌تواند سرعتی شبیه به سرعت فیبرهای نوری (۳.۲ گیگابیت بر ثانیه) در شبکه‌های تجاری ارائه کند و ارتباطات تصویری با کیفیت فوق‌العاده و تعامل‌های چندرسانه‌ای فراگیر را امکان‌پذیر سازد. افزون بر این Huawei ۵G CPE Pro از کانالی اختصاصی برای ویدئو و بازی بهره می‌گیرد تا ارتباط‌های ویدئویی (حتی ویدئوهای ۸K و بازی‌های واقعیت مجازی) به هیچ عنوان کیفیت خود را از دست ندهند.

همچنین هوآوی می‌کوشد تا از طریق نوآوری‌های خود کیفیت و پایداری اتصال به اینترنت را بیش از پیش ارتقا دهد. فناوری HiLink هوآوی این امکان را فراهم می‌کند که Huawei ۵G CPE Pro فقط با یک کلیک به هر شبکه‌ای متصل شود. HiLink پلتفرمی برای ارتباطات داخلی خانه‌های هوشمند است که امکان تعامل بین همه انواع دستگاه‌های هوشمند را فراهم می‌آورد. این فناوری که با WPS هم سازگار است، نیاز به رمز عبور برای دسترسی به شبکه وای‌فای را حذف کرده تا این راه‌حل به گزینه‌ای کاربرپسند تبدیل شود.

کاربران به کمک فناوری HiLink هوآوی می‌توانند به شکل ساده‌ای بین این مودم و سایر نقطه‌های دسترسی‌ِ سازگار با HiLink ارتباط ایجاد کرده و تجهیزات موجود در محدوده وسیعی را تحت بستر WiFi به هم متصل کنند. در چنین شبکه‌ای، دستگاه‌ها می‌توانند به‌آسانی بین نقاط دسترسی جابه‌جا شوند و از طریق نزدیک‌ترین Access Point به شبکه وای‌فای دسترسی داشته باشند. باید به این نکته هم اشاره کنیم که این مودم از باندهای فرکانسی ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند. این مودم به‌صورت هوشمند دستگاه‌های نزدیک را تشخیص می‌دهد و از طریق باند فرکانسی ۵ گیگاهرتز به آن‌ها وصل شده تا حداکثر سرعت را در اختیار این دستگاه‌ها قرار بدهد. همچنین برای دستگاه‌هایی که فاصله بیشتری دارند از باند فرکانسی ۲.۴ گیگاهرتز استفاده می‌کند تا بتواند داده‌ها را تا فاصله بیشتری منتقل کند.

دو محصول دیگر از دنیای ۵G

هوآوی در کنگره موبایل ۲۰۱۹ از دو دستگاه دیگر که به تراشه Balong ۵۰۰۰ مجهزند، رونمایی کرد: Huawei ۵G CPE Win و Huawei ۵G CPE Mobile. این محصولات جدید هوآوی که از فناوری ۵G پشتیبانی می‌کنند، می‌توانند بستر مناسبی برای دسترسی کاربران به اتصال فراگیر ۵G در محیط‌های مختلف باشند.

هوآوی با تکیه بر سرمایه‌گذاری‌های ادامه‌دار خود برای تحقیق‌وتوسعه فناوری ۵G، مشارکت‌های جهانی خود را به شرکت‌های همکار مختلف، اتحادیه‌های تجاری بین‌المللی و فراتر از آن گسترش داده است. هوآوی از سال ۲۰۰۹ تا کنون، با بیش از ۲۰ دانشگاه در نقاط مختلف جهان شریک شده است و با سازمان‌های مختلفی از قبیل METIS، ITU، China IMT-۲۰۲۰ و ۳GPP فعالانه همکاری می‌کند.

هوآوی که سیزده مرکز تحقیقاتی ۵G در کشورهای مختلف دارد، به همراه شرکای تجاری خود به دنبال استانداردی واحد برای فناوری ۵G است تا به پیدایش صنعت پیشرفته‌ای در حوزه ۵G یاری برساند.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اينترنت فناوري هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی، چهارشنبه شب در مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه‌های استان کرمان که در محل تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد با بیان اینکه علم یک معیار است و هر کس دارای علم بیشتر باشد، ارزش وی از دیگران بیشتر است، گفت: شهید مطهری شخصیتی متدین و دانشمند بود که آثار ارزشمند و فاخری را عرضه کرد و تا همیشه نام وی ماندگار خواهد بود.

وی با بیان اینکه همه ما مدیون علما و روحانیون هستیم، افزود: بیشترین اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند و بنا بر این نیست که دانشگاه یک جزیره‌ای جدا از جامعه باشد، لذا باید به دنبال حل مسائل باشیم.

حسینی، با اشاره به اینکه عملیات وعده صادق را نباید دست کم بگیریم چراکه آغازی بر سایر تحولات جهانی شده است، افزود: علم و فناوری دانشمندان ما عامل موفقیت این عملیات بود و در این عملیات فقط ۲۰ درصد ظرفیت موشکی و پهپادی به کار گرفته شد.

وی گفت: در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود که مصداق آن اعتراض دانشجویان دانشگاه‌های مطرح دنیا است که از مقاومت ملت ایران برخواسته است.

کد خبر 6094736

دیگر خبرها

  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود