Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: هشت صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی با ۲۲۸ نفر عضو در میاندوآب در حال فعالیت هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،  علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در شهرستان میاندوآب هشت صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این هشت صندوق با ۲۲۸ نفر عضو و اعتباری بالغ بر ۲۳۰ میلیون تومان، در حال فعالیت هستند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: با فعالیت این صندوق ها شاهد رونق و پویایی اقتصاد خانوارهای روستایی و اشتغالزایی در مناطق روستایی شهرستان خواهیم بود.

وی با اشاره به انتخاب تولیدکنندگان و کشاورزان نمونه استانی، تصریح کرد: میاندوآب با دارا بودن ۱۲ تولیدکننده برتر در رشته های مختلف کشاورزی، رتبه نخست را بعد از مرکز استان در بین شهرستان ها به خود اختصاص داده است.

دیانتی گفت: شهرستان میاندوآب در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی بویژه نهال و تولیدات باغی دارای برند ملی و منطقه ای است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۵۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از اجرای آسفالت به طول ۶۰ کیلومتر در محور روستایی جوزستان به معدن خبر داد.
روح‌الله غلامی گفت: با همت این اداره کل از سراهی جوزستان تا روستای معدن ۶۰ کیلومتر محور روستایی بود که بخش عمده آن آسفالت شده و تنها هفت کیلومتر باقی‌مانده که در دستور کار است.
وی افزود: در خصوص پل روستای کُل کُله قرارداد مشاوره برای ساخت پل جدید بسته شده است.
غلامی با اشاره به نقطه پر حادثه بخش ناغان گفت برای رفع نقطه حادثه خیز پنج میلیارد تومان برآورد شد که در سال جاری با رقم قابل مشاهده‌ای حل و رفع می‌شود.
وی با بیان اینکه شهرستان کیار از جمله شهرستان‌هایی است که کیلومتر جاده خاکی ندارد، گفت: تنها روستای ده‌کُهنه این شهرستان از سمت خانمیرزا بخش ارمند معادل ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر است که اعتباری برای بهسازی این محور پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در میاندوآب
  • همسطح سازی حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب شرب شهرستان میاندوآب
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • برگزاری جلسه بررسی طرح آمایش سرزمین شهرستان میاندوآب
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است