Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل موسسه فرهنگی تبیان گفت: اکنون انقلاب اسلامی در جنگ احزاب به سر می‌برد؛ جنگی که گروه‌های مختلف در برابر جمهوری اسلامی صف‌آرایی کردند و به تقابل دین و اسلام برخواسته‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، کمیل خجسته، مدیرعامل موسسه فرهنگی تبیان در هشتمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر انقلاب اسلامی» که با موضوع «گام دوم انقلاب، مانیفست اقدام» با حضور دانشجویان، طلاب و فعالان فرهنگی مشهد برگزار شد، گفت: در ابتدای امر باید نسبت به شناخت مسیری که رهبر معظم انقلاب تبیین کرده‌اند، شناخت لازم را داشته باشیم و بدانیم که گام دوم به معنای امتداد داشتن و عمل کردن هر فرد به نقش خود در جامعه اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  خجسته در ادامه بر پیاده سازی نقشه اقدام و طراحی عملیات‌های گوناگون از دل گام دوم انقلاب تاکید کرد و افزود: نقشه اقدام انقلاب اسلامی، بدون شناخت صحنه محقق نخواهد شد و این مهم بر دوش بخش مهمی از مخاطبان گام دوم انقلاب یعنی جمعیت زیر ۴۰ سال کشور است.   مدیرعامل موسسه فرهنگی تبیان به اهمیت خوانش مجدد پیام رهبر معظم انقلاب در اولین سالگرد امام خمینی (ره) در سال ۶۹ و پیام ایشان به مناسبت بیستمین سالگرد انقلاب اسلامی در سال ۷۷ اشاره کرد و گفت: دشمن شناسی یکی از اصلی‌ترین راه‌های شناخت صحیح صحنه است و به طراحی صحیح عملیات‌های پیش رو کمکی شایانی می‌کند.   وی ادامه داد: با شکل گیری نهضت انقلاب اسلامی، تغییر و تحولی در علوم انسانی مرتبط با انقلاب‌های مردمی شکل گرفت و در ذیل آن، نظریه‌هایی با هدف تقابل با دین در جهان پدید آمد. یکی از این نظریه‌ها عنوان می‌کند، دین توانایی برپایی یک حکومت را ندارد که با تبیین قانون اساسی از سوی امام خمینی (ره)، به پاسخ روشنی رسید و باطل شد.   خجسته، توانایی دین در حفظ نظام اسلامی را یکی دیگر از نظریه‌های ایجاد شده عنوان کرد و گفت: حال مهم‌ترین سوالی که از انقلاب اسلامی می‌شود، این است که آیا دین می‌تواند مسائل مربوط به زندگی دنیوی مردم را حل کند؟ آیا حکومت اسلامی کارآمد است؟ جواب روشن است و اینکه اسلام ناب، این ظرفیت را به صورت بالفعل و بالقوه دارد.   مدیرعامل موسسه فرهنگی تبیان هدف حملات دشمن را، ناامیدی مردم عنوان کرد و گفت: دشمن، با تزریق ناامیدی و وحشت قصد دارد مردم را از حکومت و دین جدا کند و مصرانه در هجمه رسانه‌ای خود عنوان می‌کند که راهی وجود ندارد و مسیر جمهوری اسلامی به بن بست رسیده است.   وی عدالت خواهی بدون جمهوری اسلامی را بی معنا دانست و افزود: اکنون انقلاب اسلامی در جنگ احزاب به سر می‌برد. جنگی که گروه‌های مختلف در برابر جمهوری اسلامی صف آرایی کردند و به تقابل دین و اسلام برخواسته اند.   خجسته از مهم‌ترین آرمان‌های نظام اسلامی از نگاه رهبر معظم انقلاب را عزت ملی، اعتماد به نفس ملی، استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، آزادی اندیشه برشمرد و گفت: آرمان‌های انقلاب اسلامی تمام نخواهد شد به همین دلیل است که انقلاب، توقف ناپذیر است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم نواز شریف: تمام تلاش خود را برای گسترش بیش از پیش روابط ایران و پاکستان به کار خواهم گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، ظهر امروز به وقت محلی در دیدار خانم «مریم نواز شریف» سروزیر ایالت پنجاب، با بیان اینکه روابط دو کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره روندی رو به رشد و ارتقا داشته است، اراده سران دو کشور برای گسترش همکاری‌ها را باعث بی‌اثر شدن تلاش‌های برخی کشور‌ها برای خدشه وارد کردن به روابط دوستانه تهران و اسلام‌آباد عنوان کرد.

رئیس جمهور تبادل ظرفیت‌های متنوع متقابل را زمینه تأمین منافع دو ملت و افزایش قدرت دو کشور دانست و با بیان اینکه مانعی بر سر راه گسترش روابط فیمابین نیست، گفت: هدف از سفر بنده به لاهور ادای احترام به مرحوم اقبال لاهوری و تقویت روابط فرهنگی دو کشور است چرا که لاهور نماد فرهنگی پاکستان محسوب می‌شود. ایالت پنجاب و شهر لاهور صرفاً یک منطقه فرهنگی نیست، بلکه به سرعت در حال پیشرفت است و امیدوارم در دوره مدیریت سرکارعالی در این منطقه شاهد شتاب بیشتر توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آن باشیم.

رئیسی شخصیت مرحوم اقبال لاهوری را در بین ایرانیان شناخته شده و محترم توصیف کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان شخصیتی فرهنگی و فرهنگ‌دوست از مرحوم اقبال لاهوری تحت عنوان ستاره آسمان شرق یاد کرده‌اند. همچنین دلدادگی و علاقه مردم پاکستان به امام رضا (ع) کم‌نظیر و مثال‌زدنی است.

در این دیدار خانم «مریم نواز شریف» نیز با ابراز تشکر و خرسندی از سفر دکتر رئیسی به ایالت پنجاب و حضور در مزار مرحوم اقبال لاهوری و نیز حضور در دانشگاه «جی‌سی‌یو» این شهر به عنوان یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جنوب آسیا که در سال ۱۸۶۴ تأسیس شده است، گفت که تمام تلاش خود را برای گسترش بیش از پیش روابط ایران و پاکستان به کار خواهد گرفت.

در این دیدار دو طرف با توجه به پیشینه فرهنگی مشترک و توجه به زبان فارسی در پاکستان، برای گسترش آموزش زبان فارسی در پاکستان توافق کردند و رئیس جمهور ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در این زمینه، به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مأموریت داد برای تمهید زمینه‌ها و مقدمات این مسئله با مسئولان پاکستانی مربوطه همکاری لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر امور خارجه ونزوئلا: ایران همواره حامی حق جهان است
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • اینفوگرافیک/ تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی + عکس
  • (اینفوگرافیک) تمام «نه»‌های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مریم نواز شریف: تمام تلاش خود را برای گسترش بیش از پیش روابط ایران و پاکستان به کار خواهم گرفت