Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر رضا ملک زاده در چهارمین همایش بررسی شیوه های دستیابی به مرجعت علمی گفت: کشورهای جهان در حوزه تولید علم رشد داشته اند اما سرعت رشد تولید علم در ایران بیشتر از سایر کشورها است و خوشبختانه در جایگاه 15 جهان از نظر تولیدات علمی قرار گرفته ایم.

وی با اشاره به حضور دانشگاه های ایران در بین دانشگاه های برتر جهان، گفت: در حال حاضر 29 دانشگاه ایران در بین دانشگاه های برتر جهان قرار دارند درحالیکه 23 دانشگاه ترکیه در بین این دانشگاه ها قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یادآور شد: سهم حوزه پزشکی از تولیدات علمی کشور با وجود حضور 11.5 درصد از اعضای هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی، حدود 30 درصد است و خوشبختانه رشد کیفی مقالات در حوزه پزشکی بسیار مطلوب بوده است و در سخت ترین شرایط تحریم توانسته ایم با اکثر کشورهای جهان، همکاری داشته باشیم.

دکتر ملک زاده افزود: همکاری های بین المللی در حوزه پژوهش های علوم پزشکی فقط منحصر به تولید مقاله نبوده بلکه در حوزه سلامت و بهبود شاخص های بهداشتی و درمانی از جمله در حوزه سلول های بنیادی، پیوند مغز استخوان و پیوند اعضا، فناوری، خدمات و دارو، پیشرفت های چشمگیری داشته ایم.

وی یادآور شد: یکی از مهمترین اقدامات وزارت بهداشت در حوزه پژوهش در طول 5 سال گذشته، سرمایه گذاری اساسی در زیرساخت های پژوهشی از جمله آزمایشگاه های جامع تحقیقاتی و اتاق تمیز بوده است. همچنین علاوه بر این، بیش از 70 برنامه ثبت بیماری ها و مطالعه کوهورت در 20 استان و 30 شهر و نیز 591 پروژه تحقیقاتی مهم مانند پروژه ایرانوم مورد حمایت قرار گرفته است.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، رشد بی اخلاقی های پژوهشی با تاکید بر انتشار مقالات، مسائل اقتصادی، بودجه ناکافی و همکاری های بین المللی از مهمترین چالش های پژوهش های حوزه سلامت است.

دکتر ملک زاده با اشاره به ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری گفت: با این بیانیه خیلی امیدوار شدیم و در این بیانیه می بینیم که بر دانش به عنوان اساس عزت و قدرت کشور تاکید زیادی شده و حرکات علمی سالهای گذشته از سوی ایشان، رستاخیز علمی نامیده شده که سنگ بنای فعالیت های علمی و یک آغاز برای پیشرفت و توسعه است.

وی بودجه پژوهش در کشور را ناکافی دانست و گفت: درست است که از نظر تولید علم در جایگاه 15 دنیا قرار داریم اما از نظر بودجه پژوهشی در جایگاه 30 جهان هستیم بنابراین باید بتوانیم مسئولان دولت، سازمان برنامه و بودجه و مجلس را متقاعد کنیم که برای دانش سرمایه گذاری کنند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: اولویت های تحقیقاتی وزارت بهداشت مشخص شده است که شامل افزایش طول عمر، کاهش ناتوانی و بار بیماری ها، آموزش سلامت در جامعه، بهبود خدمات سلامت و مسائل زیست محیطی می باشد.

دکتر ملک زاده افزود: یکی از مشکلات جدی ما این است که بخش زیادی از بودجه در حوزه درمان صرف اقدامات غیرضرور و اقدامات تشخیصی می شود که در این زمینه باید تحقیقات و بررسیهایی انجام شود.

وی در پایان یادآور شد: خوشبختانه گروه های تحقیقاتی زیادی در کشور ایجاد شده که از سوی وزارت بهداشت مورد حمایت قرار می گیرد و هر کدام از این گروه ها، تحقیق در مورد یکی از مشکلات نظام سلامت را هدف قرار داده اند.

انتهای پیام/

20 / 20 تولید علم سرعت رشد تولید علم معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت دکتر رضا ملک زاده چهارمین همایش بررسی شیوه های دستیابی به مرجعت علمی ایران در جایگاه 15 جهان از نظر تولیدات علمی دانشگاه های برتر جهان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تولید علم سرعت رشد تولید علم معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت دانشگاه های برتر جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • نیمی از چین در حال غرق شدن است
  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • استرس فوتسالیست هاباید کنترل شود/ سرعت پیشرفت آسیا ازما بیشتر است