Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهرنوش کوثریان رئیس مرکز تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حاشیه سمینار دو روزه ترومبوز و کاربرد‌های ضد انعقاد در گفتگو با خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ۲ هزار و ۷۰۰ بیمار تالاسمی در مازندران زندگی می‌کنند که مهم‌ترین دغدغه کمبود دارو و قطع شدن یارانه دارو‌های آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت بهداشت در گذشته دارو‌ها اساسی بیماران تالاسمی را رایگان ارائه می‌کرد، اما اکنون فرانشیزی روی آن گذاشته شده که از توان پرداخت بیماران خارج است.

دکتر کوثریان گفت: معمولا بیماران تالاسمی افراد بالای ۳۰ سال هستند که مسئله اشتغال و معیشتی آن‌ها از دیگر دغدغه‌های این بیماران است.

رئیس مرکز تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: از مسئولان تقاضا داریم دارو‌ها به مقدار کافی و کیفیت خوب و با حداقل فرانشیز در اختیار این بیماران قرار دهند.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ بیمار تالاسمی در استان بین یک تا ۳ فرزند دارند، گفت: ازدواج و اشتغال بیماران تالاسمی می‌تواند امید به زندگی و کیفیت زندگی این بیماران را افزایش دهد، اما وضعیت مالی نامناسب و خبر‌های اخیر در مورد قطع یارانه دارو‌های اکسجید و دسفرال باعث نگرانی شدید خانواده‌ها شده است.

دکتر کوثریان افزود: مسئولان امر باید توجه بیشتری داشته باشند که افرادی که با سختی بسیار به این سن و موقعیت رسیده اند امید زندگی طولانی داشته باشند.

 

 

رنجبران قائم مقام و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم در حاشیه این سمینار گفت: سمینار دو روزه ترومبوز و کاربرد‌های ضد انعقاد در دو محور علمی و قدردانی از یک فرهیخته پزشکی برگزار شد.

وی افزود: ۳ مرکز تحقیقات علوم دارویی، بیولوژی سلولی و تالاسمی زیر مجموعه پژوهشکده بیماری‌های خونی قرار دارند و به بیماران خدمات ارائه می‌کنند.

رنجبران گفت: بیماران تالاسمی عمده اقدامات درمانی آن‌ها به صورت رایگان است و ریالی از آن‌ها دریافت نمی‌شود.

قائم مقام و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: بیماران تالاسمی برای اقدامات درمانی و دریافت دارو اگر هزینه‌ای می‌پردازند، بنده شخصا پیگیری خواهم کرد.

لازم به ذکر است؛ آمار بیماران تالاسمی کشور حدود ۲۰ ھزار نفر برآورد شده است.

در پایان اولین روز این سمینار از دکتر مهرنوش کوثریان رئیس مرکز تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران قدردانی شد.

انتهای پیام/ آ

بررسی مشکلات بیماران تالاسمی در مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۶۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی مسئولان و معاونان این وزارتخانه برای دیدار و گفتگوی چهره به چهره با مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حاضر شدند.

حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در این دیدار، از تولید داروی بیماران اس ام اِی (SMA) در یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این دارو در سطح آزمایشگاهی تولید شده است و اگر نتایج نهایی آن اثربخش باشد، وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم