Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن احتشام صبح پنج شنبه در مراسم اختتامیه نخستین رویدار استارت آپی عناب اظهار داشت: در حال حاضر محصولات استراتژیک خراسان جنوبی نیاز به معرفی هرچه بیشتر از گذشته دارند.

وی با بیان اینکه باید علل عدم معرفی این محصولات را بررسی کنیم، بیان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۶ هزار خانوار در تولید عناب و ۴۵ هزار خانواده در تولید زرشک و زعفران مشغول فعالیت هستند اما خام فروش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی بیرجند اضافه کرد: در راستای اقتصاد مقاومتی حرکت نکردیم و باید دلیل این امر مورد بررسی قرار گیرد.

احتشام، علم، فناوری و تولید را سه اصل مکمل و جدایی ناپذیر یکدیگر دانست و گفت: اگر تولید عناب داریم باید علم و فناوری در کنار آن قرار گیرند اما این ها در کنار محصولات استراتژیک استان قرار نگرفته و در حال حاضر خام فروش هستیم.

اقتصاد دانش بنیان اقتصاد کارآفرین است

وی با تأکید بر اینکه باید این مثلث را حمایت کنیم، بیان داشت: اگر به دنبال کسب ارزش افزوده هستیم باید هرچه بیشتر تعامل و تناسب این سه عامل را کنار هم فراهم کنیم تا ارزش افزوده را به عرصه تولید بازگردانیم.

رئیس اتاق بازرگانی بیرجند ادامه داد: در حال حاضر از زرشک و زعفران و عناب در دنیا دارو تولید می شود اما حتی بسته بندی مناسبی برای عرضه این محصولات نداریم.

احتشام با اشاره به اینکه یکی از عواملی که نقش بسیار مهمی می تواند در توسعه این محصولات داشته باشد سرمایه انسانی خلاق و نوآور است، عنوان داشت: ظرفیت و پایه در استان وجود دارد و باید فناوری در کنار آن قرار گیرد.

وی با بیان اینکه امروز اقتصاد دانش بنیان اقتصاد کارآفرین است چراکه با کارافرینی می توان اقتصاد ایجاد کرد، افزود: اگر  این امر محقق نشود در بازار بین المللی حرفی برای گفتن نداریم.

رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با تأکید بر اینکه باید ایده های ارائه شده در این استارت آپ غربال و تجاری سازی شود، گفت: باید این ایده ها حمایت شود تا این ها از مرحله معرفی عبور کرده و به مرحله رشد و بلوغ برسند.

احتشام با بیان اینکه تجاری سازی یک محصول امروز در بازار بسیار پرهزینه است، بیان کرد: از این رو باید صندوق نوآوری و شکوفایی دست این جوانان را بگیرد و تسهیلات در اختیار آن ها قرار دهد.

وی با بیان اینکه استارت آپ ها بسیار ایده خوبی است، بیان داشت:  این ایده های استارت آپی می تواند با توجه به شرکت های دانش بنیانی که در این بخش ایجاد می شود، کارآفرینی کرده و شغل پایدار ایجاد کند.

رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با تأکید بر اینکه استارت آپ های بخش کشاورزی می توانند نقش مهمی در گذر از بازار سنتی به بازار مدرن داشته باشند، افزود: امروز در بخش کشاورزی به سمت کشاورزی ارگانیک می رویم و بهتر است محصولات در بخش کشاورزی از سنتی عبور و به سمت کشاورزی مهندس محور و دیجیتالی حرکت کند.

راه اندازی پویش صادرات

احتشام بیان داشت: اتاق بازرگانی بیرجند آمادگی دارد ایده هایی را که قابلیت تجاری سازی بین المللی دارند را در سطح جهانی و در نمایشگاه ها و بازارهای بزرگ این ایده های خوب را معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه فرهنگ سازی محصولات جدید و نوع و تغییر رفتار مصرف کننده به سوی این محصولات جدید کار بسیار سخت و پرهزینه ای است، عنوان داشت: از این رو اگر بتوان در این زمینه سرمایه گذاری کرد، اتاق بازرگانی بیرجند برای حمایت از آن آمادگی دارد.

 رئیس اتاق بازرگانی بیرجند همچنین از راه اندازی پویش صادرات در این اتاق طی سال آینده خبر داد و گفت: در این پویش دوره های آموزشی و کاربردی برای استفاده از تجربیات افراد موفق در حیطه بازار برگزار می شود تا اقدامات مورد نیاز در بازار را به صورت عملی فراگیرند.

کد خبر 4555347

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی بیرجند استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۶۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نمایشگاه صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغالزا و مردم محور بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور سردار مثنوی، جانشین سپاه فتح در محوطه استادیوم تختی یاسوج افتتاح شد.

حسین پسنده، دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه افتتاح این نمایشگاه که به همت قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح استان برپا شد، گفت: این نمایشگاه در ۲۰ غرفه از وام گیرندگان کسب و کارهای خانگی ناحیه مقاومت شهرستان‌های بویراحمد و دنا و عشایر استان برپا شده و تولیدکنندگان محصولات تولیدی خود را عرضه کردند.

وی افزود: در سال گذشته ۱۶۱۲ تقاضی کسب کارهای خرد خانگی برای دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به بانک‌های عامل استان معرفی شدند که از این تعداد ۷۰۴ نفر با اعتباری بالغ بر ۷۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند.

پسنده اظهار کرد: در راستای ایجاد اشتغال پایدار تا پایان خرداد ماه امسال همه این تعداد پرداخت می‌شوند.

دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ با رایزنی و همکاری استانداری از محل تبصره ۱۸ در برنامه داریم که برای بیش از دوهزار نفر اشتغالزایی ایجاد شود.

پسنده بیان کرد: قرارگاه اقتصاد مقاومتی در طول سال رای فروش محصولات وام گیرندگان بازار فروش و نمایشگاه برپا می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی صندوق‌های قرض الحسنه اشتغالزا، خرد خانگی و مردم محور بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با هدف عرضه محصولات تولیدی صنایع دستی، ترشیجات، لباس محلی، محصولات کشاورزی خشک شده در محوطه استادیوم تختی یاسوج تا ساعت ۲۰ روز پنج‌شنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برپا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»