Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دیوان محاسبات گفت: تجربه نشان داده ‌که از خصولتی‌ها سرنخی برای توسعه پیدا نمی شود لذا دولت باید فضا را برای ورود عمر و سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده کند. ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد عادل آذر امروز در شورای اداری استان با اشاره به اینکه دیوان محاسبات پاسدار بیت المال است اظهار داشت: براساس قوانین و مقررات دیوان محاسبات کشور از بیت‌المال در قالب بودجه کل کشور پاسداری کرده و مانع آسیب و خسارت به کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بجنورد| دیوان محاسبات با عملکردی قاطعانه از تضییع بیت‌المال جلوگیری کندرئیس کل دیوان محاسبات در بیرجند: بیش از 97 درصد مدیران امین بیت المال هستندنظر وزیر اقتصاد در خصوص گزارش دیوان محاسبات: سازمان خصوصی‌سازی توضیح دهد

وی سرمایه‌های هر کشور را در دو بخش انسانی و فیزیکی و طبیعی عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی به نمایندگی از دولت در قالب بودجه خط مقدم اجرا، توسعه و عملیات هستند و مدیران اجرایی نیز بروز و ظهور آن را نمایان می کنند.

رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه اگر حیف و میل در بیت‌المال صورت بگیرد قاطعانه باید از حلقوم فرد کشیده شود تصریح کرد: نظارت مستمر مالی در دو حوزه پیشگیرانه و هدایتگر آن همواره در دستور کار دیوان محاسبات کشور قرار دارد و اگر افراد در حوزه بیت‌المال ذره‌ای بیراهه روند به طور قطع و یقین تمام آن مبالغ از حلقومشان کشیده می شود.

آذر هدف از فعالیت‌های دیوان محاسبات کشور را نظارت در راستای توسعه عنوان کرد و بیان داشت: دیوان محاسبات کشور مشاور امین دستگاه‌های اجرایی است و مدیران باید به این باور برسند و نهایت مشورت را با دیوان محاسبات انجام دهند.

رئیس دیوان محاسبات کشور از سلامت مالی خراسان شمالی در قالب بودجه خبر داد و افزود: خراسان‌شمالی بر اساس ارزیابی های مستند دیوان محاسبات جزو استان های خوب و پاک در بخش سلامت مالی در قالب بودجه به شمار می آید.

آذر خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی و با تاکید بر تقویت کنترل‌های مالی داخلی  در هر دستگاه خاطرنشان کرد: هرچه کنترل‌های مالی داخلی قوی‌تر و مستتر باشد، آن دستگاه از نظر کنترل‌های بیرونی راحت تر است که یکی از این راه حل‌ها استقرار نظام بودجه ریزی بر مبنای عملکرد است.

وی باشار به مالیات بر ارزش افزوده که برای روستاها در نظر گرفته شده است ادامه داد: فرمانداران هر شهرستان توجه داشته باشند که مالیات بر ارزش افزوده‌ای که برای روستاها در نظر گرفته شده است صرفاً باید برای عمران و آبادانی روستاها هزینه شود.

آذر از بالا بودن آمار زمین خواری در خراسان شمالی خبر داد و اضافه کرد: با توجه به جمعیت و موقعیت جغرافیایی خراسان شمالی متاسفانه این استان و در حوزه زمین خواری آمار نسبتاً بالایی دارد.

رئیس دیوان محاسبات کشور در پایان با اشاره به فعالیت‌های بخش خصوصی در رشد توسعه و ایجاد اشتغال در کشور افزود: مردم بخش خصوصی را تشکیل می‌دهند نه خصولتی‌ها چرا که تجربه نشان داده ‌که از خصولتی‌ها سرنخی برای توسعه پیدا نمی شود لذا دولت باید فضا را برای ورود عمر و سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده کند.

انتهای پیام/ش

R7719/P/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۶۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است