Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - معاون هماهنگي اموراقتصادي و توسعه منابع استانداري اصفهان گفت : تلاش مي شود با تزريق بودجه از طريق فاينانس به پروژه هاي کلان، ازنرخ بيکاري در اين خطه کاسته شود.

سيد حسن قاضي عسکر روز پنجشنبه درحاشيه برگزاري جلسه کارگروه اشتغال استانداري اصفهان در گفت و گوبا ايرنا افزود: نرخ اشتغال استان براساس آمار ماه هاي گذشته وضعيت خوبي نيست و نسبت به ميانگين کشوري دو درصد کمتر را نشان مي دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: تلاش مي کنيم با فاينانس پروژه هاي کلان استان و تزريق بودجه به آنها زمينه توسعه اشتغال را فراهم کنيم.
به گزارش ايرنا نرخ بيکاري در استان اصفهان در ماه هاي اخير روند افزايشي داشته است به گونه اي که اين رقم در تابستان سال جاري 15 درصد بود که بنابر گزارش مرکز آمار ايران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.4 درصد افزايش يافته است.
همچنين براساس آخرين آمار منتشر شده از سوي مرکز آمار ايران نرخ بيکاري اصفهان 15 درصد اعلام شد که اين شاخص در تابستان سال گذشته 13.6 درصد بود.
اين درحالي است که نرخ بيکاري استان در بهار امسال 13.3 درصد بود و نسبت به فصل مشابه سال گذشته 2.8 درصد کاهش يافت.
بر اساس اين شاخص، اصفهان در تابستان امسال ميان ساير استان ها پس از کرمانشاه (16.4)، خوزستان (15.6)، کهگيلويه و بويراحمد (15.5) و سيستان و بلوچستان (15.3) در جايگاه پنجم قرار گرفته است.
رتبه نرخ بيکاري اصفهان در ميان استان ها در بهار امسال نهم بود.
معاون هماهنگي اموراقتصادي و توسعه منابع استانداري اصفهان درادامه اين گفت و گو از تغيير ساختار کارگروه اشتغال استان اصفهان خبر داد و گفت: جلسات کارگروه اشتغال استان به منظور بررسي ايجاد هماهنگي بين دستگاه هاي اجرايي استان و بررسي سياست هاي اشتغال، رفع نواقص و تصميم گيري مقتضي برگزار مي شود.
قاضي عسکراظهار کرد: بر اساس ساختار جديد کارگروه نهادها و سازمان هاي مختلف متولي متناسب با اهداف و برنامه هايشان در قالب يکي از چهار کميته تخصصي تسهيلات بانکي، کميته سياستگذاري هاي کلان، کارآفريني و مهارت آموزي سازماندهي مي شود.
معاون هماهنگي اموراقتصادي و توسعه منابع استانداري اصفهان افزود: کميته تسهيلات بانکي که شامل اعتبارات تبصره 18، اعتبارات مشاغل پايدار روستايي و اعتبارات مشاغل خانگي خواهد شد.
وي ادامه داد: کميته تخصصي سياستگذاري هاي کلان در 2 بخش اشتغال و سرمايه گذاري سياست هاي استان در حوزه اشتغال ارزيابي و بررسي و نتايج را به منظور رفع موانع به کارگروه ارائه يا سياست هاي جديدي ارائه خواهد کرد.
وي اظهار کرد: کميته تخصصي کارآفريني تسهيل کسب و کار، گسترش کار آفريني و کسب و کارهاي نو را در دستورکارخود دارد و در کميته تخصصي مهارت آموزي سه مبحث آموزش، مهارت آموزي و کارورزي مد نظر قرار مي گيرد.
قاضي عسکري با اشاره به برگزاري جلسات هفتگي در کميته هاي تخصصي، گفت: اين ساختار موجب افزايش بهره وري کارگروه خواهد شد و در واقع موجب اخذ تصميمات بهتر و سريعتر خواهد شد.
وي گفت: همچنين هفته آينده نيز جلسه فوق العاده اي به منظور ارائه گزارش و بررسي مشکلات مطرح شده در اين جلسه در حوزه تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و رفع آنها توسط بانک ها و ساير دستگاه هاي اجرايي برگزار مي شود.
6022/ 7134
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • نرخ‌ بیکاری اصفهان تک رقمی شد
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت