Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي خراسان جنوبي گفت: اين سازمان براي تامين مبلغ مورد نياز براي سرمايه گذاري در توسعه بازار عناب از جمله تبديل آن به کالاهاي با ارزش افزوده بيشتر و و رونق بازار آمادگي دارد.

به گزارش ايرنا مرتضي صفدري زاده روز پنجشنبه در مراسم اختتاميه نخستين رويداد استارت آپي عناب خراسان جنوبي افزود: در خصوص ايجاد بنگاه هاي اقتصادي و توليدي در رابطه با محصول عناب نيز اعلام آمادگي مي کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: همچنين اين سازمان هرگونه حمايت هاي خود را براي پايداري ايده ها و طرح هاي استارت آپ (شرکت نوپا) عناب با پرداخت تسهيلات دريغ نخواهد کرد.
مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي خراسان جنوبي گفت: اين سازمان زمين، امکانات زيربنايي و ساير مجوزهاي لازم را در اختيار صاحبان ايده قرار مي دهد تا اين محصول را به ارزش افزوده بيشتري تبديل کنيم.
وي افزود: استان خراسان جنوبي از فرصت هاي بي نظيري برخوردار است تا بتواند تکان جدي در تقويت رونق اقتصادي، صنعتي، اجتماعي و تجاري داشته باشد.
صفدري زاده اظهار داشت: وجود محصولات استراتژيک منحصر به فرد از جمله زعفران، زرشک و عناب و مزيت هاي معدني که به قول استاندار قابليت تبديل شدن به عسلويه معدني را دارد و هم مرز بودن از جمله پتانسيل هاي مهم استان است.
وي يکي ديگر از مزيت هاي خراسان جنوبي را نخبه پروري دانست و گفت: افرادي با ايده هاي خوب و نگرش با تعلق و تعصب خاطر در استان وجود دارند و برگزاري رويداد استارت آپ عناب با همکاري و تلاش دانشگاه علمي کاربردي خروجي خوبي خواهد داشت.
مديرکل پژوهش و فناوري دانشگاه جامع علمي کاربردي کشور هم گفت: ايران نخستين توليدکننده عناب دنياست و استان خراسان جنوبي 9 درصد اين محصول را به خود اختصاص داده است.
محمدحسين موسي زاده افزود: در حال حاضر 6 هزار تن عناب از 31 هزار و 670 هکتار اراضي زيرکشت اين محصول در خراسان جنوبي برداشت مي شود.
وي با بيان اينکه 15 هزار نفر در زمينه توليد محصول عناب در اين استان فعال هستند اظهار داشت: اگر به حوزه هاي فرآوري محصول عناب کم توجهي شود بدون شک سال هاي آينده از ميزان توليد کاسته خواهد شد.
مديرکل پژوهش و فناوري دانشگاه جامع علمي کاربردي گفت: اختلاف ايران در زمينه توليد عناب با کشورهايي مانند چين که در رتبه نخست توليد اين محصول قرار دارد، بسيار زياد است و با توسعه طرح ها و ايده هاي استارت آپ عناب در خراسان جنوبي مي توان نقش اين محصول را در اقتصاد کشور به نحو احسن تعريف کرد.
وي يادآور شد: در حال حاضر عناب در کشور بيشتر به صورت خشکبار در بازار به فروش مي رسد در حالي که کشورهايي مانند چين محصولات زيادي از اين محصول را توليد کرده و در بازارهاي بين الملل به فروش مي رسانند.
موسي زاده گفت: در استان عناب خيز خراسان جنوبي نسبت به اين محصول بي توجهي شده و دانشگاه ها نيز هيچ گونه اقدامي براي معرفي ظرفيت ها و پتانسيل هاي آن انجام نداده اند در حاليکه اين محصول به اقتصاد مردم وصل است.
وي افزود: با برگزاري نخستين استارت آپ عناب در خراسان جنوبي 112 ايده يا طرح نو به دبيرخانه ارسال شد که 94 ايده به مرحله داوري رسيد.
وي با بيان اينکه 64 درصد اين طرح ها و ايده ها مربوط به بانوان بوده است تاکيد کرد: با معرفي درست محصول عناب در خراسان جنوبي مي توان اقتصاد اين منطقه را متحول کرد.
موسي زاده گفت: برگزاري استارت آپ عناب نشان داد بيش از آنچه که فکر مي کنيم مي توانيم از محصول عناب در کشور استفاده کنيم.
7557*3028
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۹۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • حضور طلبه ها در منطقه سیل زده کرغند
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • جذابیت گوهر سنگ خراسان جنوبی برای هیئت های خارجی نمایشگاه اکسپو