Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اولين کنفرانس بين المللي صلح پژوهي در جزيره کيش برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد کيش، عابدين سياحت اسفندياري دبير کنفرانس صلح پژوهي در نشستي با اصحاب رسانه کيش گفت: اين کنفرانس از سوي مرکز بين المللي توسعه صلح، فرهنگ و عقلانيت با هدف حمايت از انديشمندان و نظريه پردازان ايراني و انديشمندان خارج از ايران براي ايجاد پل ارتباطي بين محافل علمي ايران با محافل بين المللي جمعه دهم اسفند ماه ساعت 8 وسي دقيقه در مرکز همايش هاي بين المللي کيش برگزار مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: اين همايش با مشارکت 280نفر از انديشمندان و صلح پژوهان ايران وجهان برگزار مي شود ودر مجموع 201 مقاله علمي با رويکرد صلح پژوهي از انديشمندان 22 کشور به دبيرخانه همايش ارسال شده است که از اين تعداد، 36 مقاله به زبان انگليسي، 18 مقاله به زبان عربي و 146 مقاله به زبان فارسي است.
رئيس مرکز بين المللي توسعه صلح ،فرهنگ و عقلانيت اظهار داشت: دراين همايش که با رويکرد صلح و دوستي به منظور ايجاد حرکتي فراگير در توسعه و تحکيم صلح جهاني با بهره گيري از نظرات انديشمندان و متفکران برگزار مي شود از مجموع 201 مقاله پذيرفته شده، 20 مقاله و پژوهشنامه شامل 4 مطلب به زبان انگيسي، 5 مطلب به زبان عربي و 11 مطلب به زبان فارسي ارائه خواهد شد.
به گفته دبير کنفرانس صلح پژوهي ، آموزش و صلح، پژوهش و صلح، عقلانيت و صلح، کرامت و صلح، ورزش و صلح، آينده پژوهي و صلح، کودکان و صلح، زنان و صلح، اخلاق و صلح، فلسفه و صلح، حقوق و صلح، سياست و صلح، اقتصاد و صلح، تاريخ و صلح، فرهنگ و صلح، دولت و صلح، نخبگان و صلح، جامعه و صلح، خانواده و صلح، هنر و صلح، سازمان‌هاي بين المللي و صلح، سازمان‌هاي مردم نهاد و صلح، بازي‌هاي رايانه‌اي و صلح، بهداشت و صلح وجغرافيا و صلح محورهاي برگزاري اين کنفرانس ايت.
سياحت اسفندياري افزود: اين کنفرانس به صورت آنلاين پخش مي شود و علاقمندان براي کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به نشانيwww.icpcr.comمراجعه کنند.
گفتني است نمايه گذاري مقالات پذيرفته شده در سايت ها ي معتبر و استنادي چون سيويليکا ، چاپ مقالات مرتبط در نشريات و اهداي گواهي تحت ليسانس دانشگاه منچستر انگليس به مقالات پذيرفته شده و شرکت کنندگان از مزيت هاي اين کنفرانس است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است