Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سید محمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست مدیران کل استان‌ها در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تأکید بر اصلاحات و تغییرات جدی در طرح بازآفرینی شهری اظهار داشت: در طرح بازآفرینی و رویکرد‌های آن اصلاحاتی ایجاد شده است و برنامه هدف و نقشه راه تدوین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید براینکه محوری‌ترین موضوع شرکت بازآفرینی شهری، احداث مسکن است، بیان داشت: مهمترین موضوع در محلات هدف، توجه به مخاطرات ناشی از ناپایداری مسکن است و توجه به خدمات زیربنایی و روبنایی به تناسب آن باید انجام شود.

پژمان در ادامه با اشاره به بحث پروژه بازآفرینی و هدفمند شدن آن گفت: در حال حاضر ۲۷۰۰ محله هدف داریم که گفته شده هرسال ۱۰ درصد آن یعنی روی ۲۷۰ محله کار صورت بگیرد، که عدم تناسب با بضاعتمان دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: موافقتنامه اعتبارات مورد نیاز به زودی مبادله و اعلام خواهد شد، با این حال از استان‌ها می‌خواهیم از این محل اعتبارات کلیه دیون پروژه‌های قبلی خود را داده و سپس پروژه‌های نیمه تمام را تکمیل کنند و با اتمام پروژه‌ها موارد جدید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: قرارداد این موضوع نهایی شده و به زودی در حضور وزیر راه و شهرسازی امضا خواهد شد، طی این قرارداد جدید۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام و ۱۵ تا ۲۰ میلون ودیعه را با نرخ سود ۹ درصد نهایی شده است.

پژمان افزود: وامی که قرار بود دولت یارانه اش را بدهد تا الان رقمی در خصوص یارانه تسهیلات توسط دولت اختصاص پیدا نکرده و در بودجه سال آینده هم چیزی منظور نشده است که در حال مذاکره هستیم تا ۲۵۰ میلیارد تومان یارانه این بخش را از منابع در اختیارمان پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: مهار حاشیه نشینی استان خوزستان به بنیاد مسکن واگذار شد/ اتمام طرح مسکن مهر تا ۲ سال آینده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست مدیران کل استان‌ها با وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بحث سنددار کردن بنا‌ها در این طرح به عنوان بالاترین فعالیت گفت: با توافقی که با سازمان ملی زمین و مسکن در خصوص موارد تصرفی داشتیم موافقت شد تا اسناد این املاک برای سند زدن در اختیار شرکت بازآفرینی باشد و توسط این مجموعه انجام شود. بابت در اختیار گذاشتن اراضی، این زمین‌ها باید از سوی استان‌ها معرفی شده و شرکت بازآفرینی با افزایش سرمایه آن‌ها را در اختیار بگیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی دراین مورد گفت: نحوه استفاده از این اراضی به نحوی است که اگر بتوانیم برای ان ارزش افزوده ایجاد کنیم با کار کردن روی این موضوع از نتیجه آن می‌توانیم بهره ببریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی اخبار اقتصادی بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر معاون وزیر راه برای خریداران مسکن

آفتاب‌‌نیوز :

هادی عباسی، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به استقبال مردم از سامانه «خودنویس» برای انعقاد قرارداد‌های اجاره در آستانه فصل جابه‌جایی‌ها و نقل و انتقالات اظهار داشت: سامانه املاک و مستغلات با نام تجاری «خودنویس» به طور ۲۴ ساعته و تمام ایام حتی روز‌های تعطیل امکان انعقاد قرارداد‌های اجاره را دارد و تمام خدمات در این سامانه برای موجران و مستاجران رایگان است و کد رهگیری در سامانه خودنویس به طور رایگان صادر می‌شود.

وی تاکید کرد: روز یکشنبه رکورد انعقاد قرارداد اجاره در سامانه خودنویس با ۶ هزار و ۴۵۰ قرارداد شکسته شد و این تعداد قرارداد در یک روز منعقد شد. مشاوران املاک هم وارد سامانه خودنویس شده‌اند و قرارداد‌های مشاوران املاک هم در این سامانه منعقد می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم این حق اختیار را دارند که در سامانه خودنویس به صورت مستقیم قرارداد مورد نظر را تنظیم کنند یا از طریق مشاوران املاک در این سامانه برای تنظیم قرارداد اقدام کنند. در صورت تنظیم قرارداد از طریق مشاوران املاک در سامانه تنها حق العمل به همرسانی دو طرف قرارداد را با نرخ رسمی و مصوب به مشاوران می‌پردازند، اما در صورت تنظیم قرارداد به صور مستقیم وجهی پرداخت نمی‌کنند و کاملا رایگان است.

عباسی از آغاز به کار نسخه اولیه انعقاد قرارداد خرید و فروش مسکن در خودنویس از خرداد ماه خبر داد و گفت: در حال فراهم کردن بستری برای انعقاد قرارداد‌های خرید و فروش مسکن در سامانه خودنویس هستیم و تیم برنامه‌ریزی در حال کار است و خردادماه نسخه اولیه خرید و فروش مسکن در سامانه خودنویس آغاز به کار می‌کند.

وی افزود: مردم می‌توانند در صورت انعقاد قرارداد خرید و فروش مسکن به صورت مستقیم هیچ پولی نمی‌پردازند و این اقدام در سامانه خودنویس کاملا رایگان است.

عباسی با اشاره به فعالیت مشاوران املاک در بازار اظهار داشت: به طور قطع مشاوران املاک از بازار مسکن حذف نمی‌شوند و هر مشاوره املاکی که خدمت بهتری ارایه دهد مردم از آن استفاه خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • خبر معاون وزیر راه برای خریداران مسکن
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟