Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محمد مهدی‌نژاد نوری معاون علمی آستان قدس رضوی در دومین نشست هنر و معماری اعتاب مقدسه با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در گذشته، ایجاد رشته دانشگاهی، همایش‌ها و برگزاری جلسات گفتمانی را از جمله برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای رسیدن به این هدف در آینده عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی این نشست را فرصتی برای تبادل تجربیات دانست و تصریح کرد: این همایش زمینه‌ای را فراهم آورده است تا علم، عمل، تجربه و دانش را در کنار هم قرار دهد.
معاون علمی آستان قدس رضوی مستندسازی دانش ضمنی را یکی دیگر از کارکرد‌های این همایش عنوان کرد که می‌تواند به عنوان یکی از منابع بصری برای دانش‌پژوهان این عرصه مفید واقع شود.   مهدی نژاد با اشاره به گسترش استفاده از فضای مجازی در تبادلات علمی افزود: با وجود قدرت فضای مجازی همچنان شاهد کثرت برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های علمی در کشور‌های اروپایی هستیم و این موضوع حاکی از این قضیه است که ارتباطات حضوری ما بین افراد قطعا تأثیری فراتر از فضای مجازی دارد و زمینه‌های تفاهم و همکاری و همبستگی را ایجاد می‌کند.   وی هویت‌بخشی و تقویت هنر معماری اسلامی را از دیگر دستاورد‌های این اجلاسیه دانست و عدم توجه به مباحثات علمی پیرامون این موضوع را باعث به انزوا رفتن آن عنوان کرد.
معاون علمی آستان قدس رضوی گفت: برجسته‌سازی هنر اسلامی و توسعه کسب و کار و ایجاد زمینه اقتصادی نیز از کارکرد‌هایی است که از برگزاری این نشست حاصل می‌شود.
مهدی‌نژاد با بیان اینکه زنده نگه داشتن این هنر می‌تواند به رونق فضای کسب و کار نیز کمک کند، افزود: با گفتگو و باز کردن مسائل و حل آن باید موضع هنر و معماری اسلامی را در مقابل مکاتب رقیب تقویت کرد.
وی تصریح کرد: چنین گردهمایی‌هایی می‌تواند پشتوانه حرکت را در جوانان فراهم آورد و با ایجاد علاقه میان قشر جوان جامعه این هنر را زنده نگه داشت.   معاون علمی آستان قدس رضوی، هنر معماری را دارای مفهوم و پیام روحانی عنوان کرد و توسعه این پیام را از اهداف برجسته انقلاب در راستای تمدن‌سازی نوین اسلامی دانست.   انتهای پیام//ج.ر   معماری مفاهیم معنوی را در خود نهفته دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آستان قدس رضوی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند

ایالات متحده آمریکا متعهد شد توانایی دفاع هوایی اردن را برای مقابله با پهپادها و نوسازی ناوگان جنگنده‌های F-۱۶ این کشور را بهبود ببخشد.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد کمیته نظامی مشترک با اردن در جریان نشست خود با حضور مقامات دفاعی دو کشور «اثرات بی‌ثبات‌کننده» درگیری‌های جاری در منطقه و نیز موضوع مقابله با گسترش پهپادها در منطقه را بررسی کرد.

به نقل از سایت خبری «مصر الیوم»، پنتاگون در این بیانیه اعلام کرد در این نشست که دیروز پنجشنبه برگزار شد همچنین بر اهمیت حفظ امنیت در مرزهای اردن با عراق و سوریه تاکید شد.

در این بیانیه به نقل از مقامات آمریکایی آمده است که دولت آمریکا از نوسازی ناوگان جنگنده‌های F-۱۶ اردن حمایت می‌کند.

بر اساس این بیانیه، در این دیدار، مقامات آمریکایی متعهد شدند به تلاش‌ها برای بهبود پدافند هوایی اردن و توانایی آن در مقابله با پهپادها ادامه دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • نشان «خورشید تابان» امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار رسید
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • پنتاگون پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است