Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-  در ۹ ماهه سال جاری، مالیات‌های غیرمستقیم با رقم ۴۰۴.۷ هزار میلیارد ریال، سهم ۵۲.۵ درصدی در سبد مالیاتی کشور داشته که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۶.۵ درصدی داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، طبق آمار منتشره شده از سوی بانک مرکزی در بخش درآمد‌های دولتی در حوزه مالیات‌های مستقیم طی ۹ ماهه سال جاری، حدود ۳۶۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ هزار میلیارد ریال، سهم ۴۷.۵ درصدی را از آن خود کرده که میزان مصوب آن برای مدت مذکور ۴۸۰.۳ هزار میلیارد ریال بوده است.

رقم ثبت شده برای مالیات مستقیم برای مدت مشابه سال گذشته ۳۳۶.۳ هزار میلیارد ریال است.

آمار مالیات‌های مستقیم طی ۹ ماهه سال‌های ۱۳۹۵ حاکی از ارقام ۳۴۸ هزار میلیارد ریال بوده که مقایسه با سال ۱۳۹۶ از کاهش ۳.۴ درصدی خبر می‌دهد.

گفتنی است مالیات‌های مستقیم به ۳ دسته مالیات اشخاص حقوقی، مالیات بر درآمد‌ها و مالیات بر ثروت تقسیم می‌شود که هر کدام از آن‌ها به موارد متعددی تقسیم می‌شود.

در حوزه مالیات‌های غیر مستقیم ارقام گزارش شده نشان می‌دهد در ۹ ماهه سال جاری۴۰۴.۷ هزار میلیارد ریال سهم ۵۲.۵ درصدی در سبد مالیاتی کشور داشته که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۶.۵ درصدی داشته است.

آمار مالیات‌های غیرمستقیم طی ۹ ماهه سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ ارقام ۳۰۶.۰ هزار میلیارد ریال و ۳۴۷.۵ هزار میلیارد ریال به ثبت رسیده است.

بنا بر این آمار، سهم مالیات غیرمستقیم از کل مالیات در سال ۱۳۹۶ به میزان ۵۰.۸ درصد اعلام شده که این رقم رشد ۱۳.۲ درصدی در مقایسه با سال پیش از خود داشته است.

گفتنی است مالیات‌های غیر مستقیم به مالیات بر واردات و مالیات بر کالا و خدمات تقسیم می‌شود که هر کدام از آن‌ها موارد متعددی را شامل می‌شود.

به صورت کلی می‌توان می‌توان گفت، درآمد‌های دولت از بخش مالیات در مدت مذکور ۷۷۱.۲  هزار میلیارد ریال بوده که مصوب این رقم به میزان ۱۰۷۴.۳ هزار میلیارد به ثبت رسیده و در مقایسه با مدت سال گذشته خود رشد ۱۲.۸ درصدی داشته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مالیات درآمد کالا ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد

حجت اله صالحی در جلسه با معاونان اداره کل مالیاتی استان اظهار کرد: در اجرای مقررات ماده سه قانون، آخرین مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره چهارم فصل زمستان سال گذشته یک ماه پس از پایان دوره مزبور است.

وی افزود: این مهم به دلیل درخواست‌‏های مکرر مودیان مالیاتی و به منظور تکریم و فراهم آوردن زمینه اجرای صحیح تکالیف قانونی، بنا به ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم و بخشنامه صادره در خصوص مودیانی که تا پایان ۱۲ اردیبهشت اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مربوط به دوره مالیاتی چهارم سال ۱۴۰۲ خود را اصلاح، تکمیل و به سازمان امور مالیاتی کشور مسترد نمایند اعمال می‌شود و امکان برخورداری ۱۰۰درصدی از بخشودگی جریمه تاخیر موضوع ماده ۳۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده همچنین جرائم موضوع بند (ب) ماده ۳۶ قانون مذکور را تا سقف جرائم متعلق به مالیات و عوارض ابرازی (مندرج در اظهارنامه مسترد شده) دارند.

به گزارش ایرنا مالیات بر ارزش افزوده مالیات غیر مستقیمی است که مصرف‌کننده (خریدار) آن را به همراه بهای خرید کالا یا خدمات می‌پردازد و دریافت‌کننده (فروشنده) موظف است مقدار مالیات دریافتی را به خزانه دولت واریز کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳