Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  این داروی بسیار تند، دو طرف عصب‌های درون زانو‌ها را که وظیفه‌شان انتقال علایم درد از مفصل صدمه‌دیده زانو به مغز است، می‌سوزاند. وقتی این پیام‌های درد فرصت انتقال به مغز را پیدا نکنند، درد بیمار برطرف می‌شود.

محققان در بررسی‌های خود روی ۳۰ بیمار متوجه شدند که درد بیماران مبتلا به آرتروز، فقط با یک بار تزریق این دارو، بسیار کم شد و بسیاری از آن‌ها حداقل تا سه ماه بعد شکایتی از درد نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:سلول‌های بینی به کمک درمان مفاصل زانو آمدند

بنابر آمار حدود ۹ میلیون نفر در بریتانیا به آرتروز مبتلا هستند و شرایط آن‌ها با افزایش سن، بدتر هم می‌شود. البته عوامل دیگری مانند اضافه‌وزن، سابقه خانوادگی و جراحت‌های ناشی از ورزش هم می‌توانند موجب آرتروز و درد‌های ناشی از آن شوند. در واقع در این بیماری غضروف‌های ضربه‌گیر بین مفاصل، صدمه می‌بینند و استخوان‌ها با یکدیگر تماس پیدا کرده و باعث التهاب و درد می‌شوند.

بیماران مبتلا به آرتروز و درد‌های مفصلی اغلب برای تسکین درد‌های خود، مسکن‌های ضدالتهاب مصرف می‌کنند. اگرچه این دارو‌ها می‌توانند درد آن‌ها را تسکین دهند، استفاده طولانی‌مدت آن‌ها باعث معده درد و ناراحتی‌های گوارشی می‌شوند.

تزریق دارو‌های استروئیدی هم می‌توانند از التهاب بکاهند، اما این دارو‌ها درون مفاصل، متبلور شده و التهاب بیشتری را موجب می‌شوند.

رزینیفراتوکسین، نوعی ماده شیمیایی است که از گیاهی شبیه کاکتوس به نام «دیه‌دار» از سرده یوفوربیا (Euphorbia resinifera) گرفته می‌شود. ویژگی‌های این ماده شبیه کپسایسین –که در فلفل قرمز وجود دارد- است و در برخی از پماد‌های تسکین‌دهنده درد استفاده می‌شود. اما رزینیفراتوکسین از کپسایسین، ۱۰۰۰ برابر تندتر است بنابراین موثرتر از آن عمل می‌کند. این ماده شیمیایی به محض تماس با عصب‌ها، به مولکول‌هایی که پیام‌های درد را منتقل می‌کنند چسبیده و حرارت تولید می‌کنند. این حرارت، دو طرف عصب‌ها را سوزانده و توانایی رساندن پیام در آن‌ها را از بین می‌برند.

محققان بریتانیایی معتقدند که این ماده شیمیایی نسبت به مسکن‌های فعلی که در مفاصل زانو تزریق می‌شوند، عوارض جانبی کمتری دارند.

این دارو هنوز در دست آزمایش است. اما محققان امیدوارند به زودی آن را در دسترس بیماران قرار دهند تا درد‌های آن‌ها با سرعت بیشتری درمان شود.

منبع:طبنا

انتهای پیام/

درمان زانو درد با تزریق دارویی ۱۰۰۰ برابر تندتر از فلفل قرمز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو

حدود چهار درصد از کل بودجه درمان در کشور‌های پیشرفته صرف درمان سینوزیت می‌شود. با توجه به آغاز فصل گرم و استفاده زیاد از کولر در ماشین، منازل و محل کار شرایطی فراهم می‌شود تا این چالش موج افزایشی داشته باشد.

به گزارش عصرایران، مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.

در شرایطی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟