Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ یک رسانه آمریکایی گزارش داده سیاست دولت فعلی این کشور در قبال ایران از هدف ادعایی اولیه مبنی بر تلاش برای بر سر توافقی جدید فاصله گرفته و به سمت براندازی سوق پیدا کرده است.

پایگاه المانیتور نوشته برخی از مقام‌های دولت آمریکا اخیراً در محافل خصوصی این گلایه را مطرح کرده‌اند که سیاست دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از هدف قبلاً اعلام‌شده یعنی تلاش جهت رسیدن به یک توافق جامع‌تر با ایران منحرف شده و به سمتی سوق پیدا کرده که از براندازی فقط اسمش را کم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش المانیتور حاکی است مقام‌های دولت ترامپ، علی‌رغم ادعاهایشان درباره قصد گفت‌وگو با ایران، رویه‌ای را در پیش گرفتند که به تنش‌ها دامن زده و احتمال گفت‌وگو را کاهش می‌دهد.

یک مقام ارشد آمریکایی به شرط عدم افشای نام گفت: «فکر می‌کنم هدف واقع‌بینانه و اساسی ترامپ که [به ایرانی‌ها] می‌گفت "بیایید توافقی گسترده‌تر بکنیم" توسط کسانی که قصد براندازی در ایران دارند ربوده شده است.»

پیش از این، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در واکنش به گزارش‌ها درباره استعفای «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران اظهاراتی توهین‌آمیز مطرح کرده و وزیر خارجه و رئیس‌جمهور ایران را «سردمداران یک مافیای مذهبی» خوانده بود.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا علی‌رغم تکرار این توهین‌ها در مصاحبه با المانیتور مدعی شده هدف دولت آمریکا مبنی بر تلاش جهت رسیدن به توافقی جامع با ایران تغییر نکرده است.

وی گفت: «همان‌طور که رئیس‌جمهور مشخص کرده هدف نهایی ما مذاکره بر سر توافقی خوب است که ضمن تضمین ایمنی مردم آمریکا تمامی رفتارهای مخرب ایران را در نظر می‌گیرد.»

مقام آمریکایی اضافه کرد: «ایالات متحده به دنبال آن است که ایران تعهد بدهد آماده ایجاد تغییرات بنیادین در رفتارهای مخرب خود است. به دنبال توافقی هستیم که به نحو جامع تمامی رفتار‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را پوشش می‌دهد.»

«فیلیپ گوردون»، مقام دولت سابق آمریکا در گفت‌وگو با المانیتور گفته از لحن و اقدامات دولت ترامپ اینطور برنمی‌آید که او به دنبال مذاکره با ایران است، بلکه او به دنبال براندازی است.

ترامپ سه‌شنبه ۸ می (۱۸ اردیبهشت‌ماه) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و فرمانی را برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران پس از دوره‌های زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه امضا کرد.

او شامگاه ۱۵ مردادماه با امضای فرمانی رسماً دستور اجرای اولین بسته تحریم‌ها علیه ایران را صادر کرد. دومین بسته تحریم‌ها که بخش‌های کشتی‌رانی، مالی و انرژی ایران را هدف قرار می‌دهند هم از روز ۱۴ آبان‌ماه از سر گرفته شده‌اند.

«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد.

فارس

انتهای پیام/

171 / 156 ایران آمریکا ترامپ

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایران آمریکا ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا گفته است که در صورت انتخاب مجدد، کمکی به اوکراین اختصاص نخواهد داد، مگر اینکه اروپا نیز بودجه‌ای برای کمک به این کشور اختصاص دهد.

رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با مجله تایم گفت: "اگر اروپا به اندازه مبالغی که آمریکا برای کمک به اوکراین متحمل می‌شود، ما نیز پرداخت نخواهم کرد. اگر اروپا نپردازد، پس چرا ما باید پرداخت کنیم. "

در ۱۰ فوریه، ترامپ که متقاضی نامزدی ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه است، در گفتگو با هواداران خود در کارولینای جنوبی، از یکی از دیدارهایش با رهبران کشور‌های عضو ناتو در زمانی که رئیس جمهور آمریکا بود گفت. به گفته وی، سپس یکی از همکاران خارجی وی از او پرسید که آیا ایالات متحده آماده است تا در صورت تهدید احتمالی روسیه و در صورت عدم پرداخت کمک مالی به ناتو، ایالات متحده از این اتحاد دفاع کند. ترامپ پاسخ داد که از چنین اتحادی دفاع نخواهد کرد و علاوه بر این، روسیه را تشویق خواهد کرد تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد. رئیس جمهور سابق مشخص نکرد که این مکالمه چه زمانی و در کجا انجام شده است.

روسیه بار‌ها موضع خود را در مورد وضعیت پیرامون اوکراین در سطوح مختلف نشان داده است. همانطور که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پیشتر اشاره کرد، مسکو همیشه برای حل دیپلماتیک بحران آماده بوده و می‌ماند و آماده پاسخگویی به پیشنهادات واقعا جدی است، در حالی که رژیم کی‌یف مذاکرات با روسیه را قطع و ممنوع کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟