Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@14:44:29 GMT

رضایت مدیران اقتصادی از بانک توسعه تعاون

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۱۲۹۸

رضایت مدیران اقتصادی از بانک توسعه تعاون

پول‌نیوز - کارگروه اشتغال استان اصفهان با حضور رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون و مقامات ارشد اقتصادی استان اصفهان با موضوع بررسی عملکرد این بانک در طرح اشتغال پایدار روستایی و فراگیر برگزار گردید.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، کارگروه اشتغال استان اصفهان با حضور حجت اله مهدیان رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون، حسن کامران دستجردی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، سید حسن قاضی عسگر معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان، محسن نیرومند مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، سید باقر فتاحی عضو هیئت‌مدیره بانک توسعه تعاون و تعدادی از مدیران ستادی بانک و روسای دستگاه‌های تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان اصفهان با موضوع بررسی عملکرد بانک توسعه تعاون در خصوص طرح اشتغال پایدار روستایی و فراگیر صبح امروز در محل استانداری اصفهان برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





حجت اله مهدیان رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون ضمن ارائه گزارش عملکرد بانک توسعه تعاون در انجام تکالیف توسعه‌ای طی سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: بانک توسعه تعاون به‌عنوان جدیدترین بانک دولتی در مسیر انجام تکالیف توسعه‌ای و دولتی خویش گام برداشته است و مأموریت و چشم‌انداز سازمانی خود را معطوف به پرداخت تسهیلات توسعه‌ای و اشتغال‌زایی به‌ویژه طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری و اشتغال پایدار فراگیر نموده است.

مهدیان بابیان ارزش‌های بانک توسعه تعاون در بخش سرمایه انسانی اظهار داشت: مدیران و کارکنان این بانک چهار ویژگی سلامت، صداقت، شفافیت و شجاعت را در راستای انجام بانکداری توسعه‌ای سرلوحه کار خود قرار داده‌اند. وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون در تمامی طرح‌های محوله اجتماعی و اقتصادی دولت حضور اساسی دارد و عاملیت دولت در خدمت‌رسانی گسترده به بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی را از افتخارات خود می‌داند.

شایان‌ذکر است در ابتدای این جلسه محسن نیرومند مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ضمن ابراز رضایت از عملکرد موفقیت‌آمیز بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و فراگیر خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی استان اصفهان کماکان نیازمند ارتباط دوسویه با بانک توسعه تعاون برای پیشبرد طرح‌های اشتغال‌زایی می‌باشند. وی در ادامه به طرح تولید شترمرغ در استان اصفهان با نیاز مالی 150 میلیارد ریال اشاره نمود و ابراز امیدواری کرد این طرح نیز با حمایت بانک توسعه تعاون به مرحله اجرایی و اشتغال‌زایی برسد. نیرومند همچنین افزود: بانک توسعه تعاون توانسته با پیگیری‌های مجدانه مدیران ارشد و کارکنان خود، سهم قابل‌توجهی از تکالیف اشتغال‌زایی را محقق نماید.

سید حسن قاضی عسگر معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان ضمن اظهار رضایت از عملکرد ممتاز بانک توسعه تعاون در سطح استان‌ها به‌ویژه استان اصفهان، پیشنهاد نمود در راستای پیشبرد طرح‌های اقتصادی، تفویض اختیاری بیشتری به مدیریت بانک توسعه تعاون در استان اصفهان اعطا گردد.

حسن کامران دستجردی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه پیشنهادهایی در چند محور از قبیل: تسهیلات برای کشاورزان و روستاییان آسیب‌دیده، بهره‌مندی از تسهیلات صندوق توسعه ملیبرای فعالان اقتصادی منطقه و نحوه اخذ وثائق از فعالان اقتصادی روستایی ارائه نمود.

گفتنی است مدیران ارشد بانک توسعه تعاون طی سفر سه‌روزه به استان اصفهان دیدارهای گسترده‌ای نیز با واحدهای صنعتی، فعالان اقتصادی و تعاون گران این استان برگزار نموده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی

نشست معاون اول رییس جمهور با فعالان صنعت پتروشیمی صبح امروز برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

مخبر ادامه داد: باید طرح های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح ها و پروژه های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع بصورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

وی با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت های جدی کشور است، خاطر نشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی،‌ برق و آب مورد نیاز پتروشیمی ها با تکیه بر انرژی های تجدید پذیر و همچنین طرح های شیرین سازی آب توسط شرکت های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهم ترین ظرفیتهای مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت های پتروشیمی در شاخص های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش 52,6 میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال 1402، اشتغال زایی مستقیم 143 هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از 28.5 درصد برنامه سوم به 40.6 درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از 67 میلیون تن بین سالهای 97 تا 99 به 82 میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش 56 طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی 44 درصد و ظرفیت اسمی 35 میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که 10 طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند