Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@09:39:21 GMT

در بیانیه FATF اسم حاج قاسم به‌عنوان تروریست آمده

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۱۳۹۳

در بیانیه FATF اسم حاج قاسم به‌عنوان تروریست آمده

به گزارش جهان نيوز، حجّت‌الاسلام سیّد محمود نبویان، نماینده سابق تهران در گفت‌وگو با فارس تمدید ۴ ماهه مهلت FATF به ایران را بسیار معنادار دانست و در مقدمه گفت‌وگو گفت: آمریکا، اسرائیل و سایرینی که دشمن مستقیم ایران هستند، عضو FATF هستند و همواره به‌دنبال این هستند که بهانه دست‌شان بیاید و ما را تحریم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



*تمدید ۴ ماهه مهلت ایران برای پیوستن به FATF معنادار است
وی ادامه داد: نکته بعد این است که مهلتی که قبلاً به ما داده بودند تا لوایح مرتبط با FATF را تصویب کنیم، چند روز قبل به پایان رسید. من از دوستانی که می‌گویند اگر به FATF نپیوندیم، منجر به تحریم‌های جدید می‌شود، این سوال را می‌پرسم که حال که مهلت ما تمام شد، چرا دشمنان ایران از این بهانه استفاده نکردند و ایران را تحریم نکردند؟

نبویان با بیان اینکه از خرداد ۹۵ که دولت روحانی پیوستن به FATF را امضاء کرده‌، مدام به ایران مهلت می‌دهند و چندماه چندماه فرصت ایران را تمدید می‌کنند، تصریح کرد: سوال این است که مگر آن‌ها به دنبال تحریم ما نیستند؟! پس چرا برای هفتمین یا هشتمین بار، مجدداً مهلت پیوستن ایران را تمدید کردند و چرا بهانه نگرفتند تا ایران را تحریم کنند؟

*با FATF نه تحریمی می‌آید و نه تحریمی می‌رود
نماینده سابق مجلس در پاسخ گفت: جواب این است که اصلاً با FATF نه تحریمی می‌آید و نه تحریمی می‌رود. ملّت ایران توجه کنند؛ طبق خود بیانیه FATF، اگر ایران به تمام تعهداتش عمل کند، مطلقا تحریمی برداشته نمی‌شود.

نبویان با بیان اینکه در برجام، حداقل روی کاغذ نوشته بودند که تحریم‌ها برداشته می‌شود، اما عمل نکردند، تصریح کرد: در FATF حتی روی کاغذ هم بحث تحریم مطرح نیست؛ متن بیانیه است که؛ اگر ایران تمام تعهداتش را انجام دهد، FATF گام‌های بعدی را در نظر خواهد گرفت. هیچ‌جا نیامده که تحریم را برمی‌داریم.

وی در همین زمینه یادآور شد: از آقای ظریف پرسیدند که آیا با پیوستن به FATF تحریم‌ها برداشته می‌شود؟ گفت که معلوم نیست؛ تضمین نمی‌دهیم.

*شرکت‌های اروپایی به خاطر تحریم‌های ثانویه از ایران رفتند نه FATF
نبویان تصریح کرد: یک بانک مهم اروپایی که با ما رابطه ندارند را بیاورید که بهانه‌اش این باشد که چون ایران، همه خواسته‌های FATF را برآورده نکرده، ما با آن همکاری نمی‌کنیم. شرکت‌های اروپایی مثل «شل» و «پژو» و از ایران رفته‌اند؛ اما هیچ‌کدام این استدلال را نیاورده‌اند که چون ایران CFT را قبول نکرده، ما رفته‌ایم.

نماینده سابق مجلس با بیان اینکه علت عدم همکاری بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ با ایران، تحریم‌های ثانویه آمریکاست، افزود: این‌ بانک‌ها از تحریم‌های آمریکا می‌ترسند و هیچ ربطی به FATF ندارد.

نبویان با طرح این سوال که آمریکا و اروپایی‌ها از بهانه FATF به دنبال چه چیزی هستند، گفت: اقتدار ملت ایران سه چیز بود؛ نخست بحث هسته‌ای که با برجام خدشه‌دار شد، سپس قدرت منطقه‌ای ایران و بعد امنیت ایران که قرار است با FATF از بین بروند.

* در بیانیه FATF  اسم حاج قاسم به‌عنوان تروریست آمده
وی خاطرنشان کرد: زمستان ۹۴ قانون مبارز با تروریسم را در مجلس مصوب کردیم و در تبصره ۲ ماده ۱ آوردیم که مردمی که دارند برای استقلال خودشان و ضد اشغالگری می‌جنگند، تروریست نیستند؛ از جمله مردم فلسطین، مردم لبنان، مردم سوریه، عراق و یمن.

نبویان ادامه داد: غربی‌ها صریحاً گفتند آنچه تصویب کرده‌اید به درد ما نمی‌خورد و بروید تعریف‌تان را از تروریست عوض کنید. اتفاقاً این سری هم که تمدید کردند، باز همین را خواستند. خب ما اگر تعریف‌مان را عوض کنیم، چه کسی تروریست می‌شود؟ حماس و فلسطین و جهاد و سایر ملت‌های مقاوم منطقه. بعد چه کسی مدافع تروریست است؟ ملت ایران و حاج قاسم سلیمانی.

وی با بیان اینکه اسم حاج قاسم سلیمانی در قطع‌نامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل آمده است، گفت: همچنین ده‌ها بار اسم وی در لیست SDN آمریکا آمده و گفته شده که این فرد تحت تحریم ما است؛ چون مدافع تروریست‌ها است.

نماینده سابق مجلس ادامه داد: دولت ما برای تامین نظر غربی‌ها لایحه‌ای به مجلس داد و مجلس هم متأسفانه تصویب کرد. حالا «مجمع» باید حواسش جمع باشد. در بیانیه عمومی FATF آمده که ایران حامی تروریست است و اسم حاج قاسم را هم آورده است. بعد آقایان رفتند تعهد داده‌اند که اموال اینها مصادره شود و قانوناً مصوب شود که این‌ها مجرم هستند.

*برجام اقتصاد را نابود کرد؛ FATF امنیت را نابود می‌کند
نبویان گفت: بر اساس FATF اگر دادگاهی در آمریکا، آلمان، انگلیس یا هر کشوری دیگر، حاج قاسم را محکوم نکرد، به نفع ما تمام می‌شود؛ امّا اگر محکوم کرد، ایران باید نهایت همکاری قضایی را با دادگا‌های ‌آنها داشته باشد. آن‌ها گفته‌اند که اگر دادگاهی حاج ‌قاسم را مجرم اعلام کرد، باید او را تحویل دهید؛ آقایان هم تعهد داده‌اند و پذیرفته‌اند.

وی با بیان اینکه غربی‌ها از FATF اصلاً به دنبال تحریم نیستند، تصریح کرد: آن‌ها به دنبال زدنِ منطقه و امنیت ما هستند. ممکن است کسانی بگویند که ما حاج قاسم را تحویل نمی‌دهیم؛ اما او و مدافعان حرم را به خاک خودمان برمی‌گردانیم و در همین‌جا از آن‌ها محافظت می‌کنیم.

نبویان ادامه داد: اگر حاج‌قاسم و مدافعان امنیت را به خاک خودمان برگردانیم، معنایش این است که به جای اینکه با تروریست‌ها در عراق و سوریه مبارزه کنیم، باید در اهواز و تهران و در مجلس و سیستان و بلوچستان و در چابهار با آن‌ها بجنگیم؛ یعنی ناامن کردن کل کشور.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه برجام نابودکننده اقتصاد شده، تصریح کرد: FATF هم قرار است به نابودی امنیت بیانجامد. بنابراین فلسفه تمدید مهلت ایران روشن شد؛ بدین نحو که اصلاً بحث تحریم مطرح نیست و امنیت ما را نشانه رفته است.

*حامیان FATF تبعات امنیتی آن را نیز بپذیرند
نبویان تصریح کرد: دولتی‌ها، مجلسی‌ها و سایر آقایانی که موافق تصویب لوایح مرتبط با FATF هستند باید هزینه امنیتی که بعداً خواهیم پرداخت را به‌عهده بگیرند. مردم بدانند که پیوستن ما به FATF تحریمی را برنخواهد داشت و مملکت را به‌سمت ناامنی پیش خواهند برد. افرادی که دفاع می‌کنند باید پاسخگوی این موضوع در افکار عمومی هم باشند.

نماینده سابق مجلس در پاسخ به این ادعا که چین و روسیه هم همکاری با ایران را منوط به پیوستن به FATF دانسته‌اند، گفت: اولاً معلوم نیست که افرادی که این ادعا را مطرح می‌کنند راست بگویند. ثانیاً عین همین توجیهات را در مجلس نسبت به برجام مطرح می‌کردند؛ اینکه اگر برجام تصویب نشود وضع ما بدتر می‌شود، نمی‌توان نفت را فروخت و...

نبویان ادامه داد: نکته بعد اینکه چین و روسیه برای ما تعیین تکلیف نمی‌کنند. موقعیت ما با چین و روسیه فرق می‌کند. ما تبدیل به گروه ویژه شده‌ایم و گزارشگر حقوق بشر برای ما می‌آید؛ ما تحت تحریم‌ها هستیم.

*مگر چین و روسیه در سال‌های اخیر با ما مشکلی داشته‌اند؟!
وی با بیان اینکه حتی اگر چین و روسیه هم چنین چیزی گفته باشند، راه‌حل خودش را دارد، گفت: راه‌حل این است که قانون داخلی‌اش را تصویب کنیم. مقام معظّم رهبری هم همین را گفتند و درست هم همین است. ضمن اینکه ما در ارتباط با پولشویی و مبارزه با تروریسم قانون داخلی تصویب کرده‌ایم.

نبویان با تأکید بر اهمیت استقلال کشور گفت: سازمان منافقین که ۱۷ هزار مردم ما را به شهادت رساندند، می‌شوند ضد تروریست نام می‌گیرند و دیپلمات‌های ما به خاطر اینکه به این‌ها چپ نگاه کرده‌ند احضار می‌شوند و دستگیر می‌شوند.

وی ادامه داد: آیا پنج ماه یا یکسال و یا پنج سال پیش، چین و روسیه با ما مشکلی داشتند؟ یکسال پیش که رئیس جمهور چین به کشور ما آمد، چرا قراردادهای زیادی را با او امضاء نکردیم؟ روس‌ها چند بار گفته‌اند ما اقلام کشاورزی را نیاز داریم؛چون اروپا ما را تحریم کرده است؟

*راه حل اقتصاد خروج دلار از گردونه است نه پیوستن به FATF 
نماینده سابق مجلس با بیان اینکه راه حل مشکلات کشور، برجام و پیوستن به FATF نیست، تصریح کرد: راه حل این است که وقتی مشکل ما دلار است، چرا روحانی و ظریف، کشور را از گردونه دلار خارج نمی‌کنند؟ چین اعلام کرده که حاضر هستم رابطه دوجانبه پولی داشته باشیم. آقایان بگویند چرا با چین رابطه نداریم؟ اصلاً ما دلار را برای چه می‌خواهیم؟ مشکل ما در تحریم این است که متکی به دلار هستیم.

نبویان خاطرنشان کرد: کشور چین با ۳۰ کشور رابطه دو‌جانبه پولی دارد.

*کم‌یاب شدن «پوشک» و «گوشت» چه ربطی به FATF دارد؟!
وی، جلوگیری از واردات بی‌رویه را یک راه‌حل دیگر در ارتباط با مشکلات دانست و گفت: وقتی مدیریت درستی ندارید و یک زمان پوشک کم‌یاب می‌شود و یک وقت دیگر گوشت، چرا مشکلات را به موضوعاتی چون FATF مرتبط می‌کنید؟

نماینده سابق مجلس، خروج گوسفندهای ماده از کشور را مایه تاسف دانست و گفت: با این وضع، یکی دو سال دیگر ملّت ایران تمام گوشت مورد نیاز خود را باید وارد کند.

نبویان با اشاره به ناکارآمدی‌های دولت گفت: این دولت یا نمی‌خواهد و یا نمی‌تواند؛ درواقع دولت، اصلاً این کاره نیست و متأسفانه آقای روحانی و وزرا نمی‌توانند کشور را اداره کنند. باید به آن‌ها گفت که اگر شما خراب نکنید و دست سوءاستفاده‌‌کنندگان را کوتاه کنید، این مشکلات پیش نمی‌آید.

وی ادامه داد: آیا این وضع گرانی و صف گوشت، در شأن ملّت ایران است؟ شما می‌گویید چند برابر گوشت وارد کرده‌ایم، گوشت‌ها کجاست؟ دولت این وسط چکاره‌ است؟ شما دلارها را گرفته‌اید تقسیم کرده‌اید؛ ۱۸ میلیارد دلار را ظرف یکماه بانک مرکزی هدر داد. محاکمه آقای عراقچی چه شد؟اینها چه ربطی به تحریم دارد؟ سکه‌ها را به کسانی داده‌اید؟ آقای روحانی اینها را حل کند و کارخانه‌های تعطیل‌شده را راه بیاندازد؛ بنابراین مشکل در درون کشور است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!

تلاش‌ها برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس شدت گرفته است؛ از یک سو تندروهایی از جنس نبویان، رسایی و ذوالنور و از سوی دیگر متکی که مورد حمایت شورای وحدت است. برخی نیز گرچه سکوت کرده‌اند اما بعید نیست در اندیشه فتح کرسی «شماره یک» مجلس دوازدهم باشند.

به گزارش خبرآنلاین، همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس»

شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران بصورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.

لابی برای هیات رئیسه مجلس

محمود نبویان، حمید رسایی، منوچهر متکی و محمدباقر قالیباف؛ چهره‌هایی که سعی دارند با لابی‌های گسترده‌شان کرسی ریاست مجلس را از آن خود کنند یا سهم بیشتری از صندلی‌های هیات رئیسه مجلس داشته باشند.

خبرهایی که در چند روز گذشته منتشر شده، همگی نشان از جدی شدن رقابت‌ها برای انتخابات هیات رئیسه مجلس خواهد داشت؛ انتخاباتی که قطعا هیجان و شور آن از انتخابات اصلی ورود به مجلس بیشتر خواهد بود.

اولین گام نبویان برای‌ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.

این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه‌های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آن‌ها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

رسایی هم در تکاپو است

جلسه نبویان با منتخبان جدید مجلس در حالی برگزار شد که دو روز قبلش حمید رسایی دیگر چهره تندروی اصولگرایان نیز جلسه‌ای با جمعی از منتخبان جدید مجلس برگزار کرده بود.

خبرگزاری ایلنا که این خبر را منتشر کرده، در متن خود نوشته «احتمالا یکی از مهمترین محورها و موضوعاتی که در جلسه امروز مطرح می‌شود موضوع انتخابات هیات رییسه مجلس و ریاست مجلس در دوره آینده باشد.» این خبر احتمال داده که «برخی افراد بیرون از مجلس جزو متولیان برگزاری آن باشند.»

متکی به صندلی «شماره یک» می‌اندیشد

در همین حال منوچهر متکی که سرلیست فهرست شورای وحدت (جامعتین، انجمن اسلامی مهندسین و…) بوده، اواخر فروردین ماه جلسه‌ای با حدود یکصد تن از منتخبان جدید برگزار کرده بود؛ البته حضور حدود ۱۰۰ منتخب جدید مجلس، با استناد به سخنان متکی است. به گفته وزیر اموز خارجه اسبق ایران، در جلسه مذکور، درباره «ضرورت تحول در رویکردها و کارکردهای مجلس دوازدهم» صحبت شده بوده که از نظر متکی «مهمترین موضوع» است.

او حمله نسبتا تندی هم به قالیباف داشت و گفته بود که «خانه ملت به سمت ریاست محور حرکت کرده در حالی که باید به سمت صحن محور باشد.»

متکی که در لیست شورای وحدت حضور داشت، شب پایانی تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم، وارد فهرست جوان تازه سر برآورده‌ی اصولگرایان یعنی علی‌اکبر رائفی‌پور، موسوم به «جبهه صبح ایران» شده بود، انگار که تحت تاثیر عقاید رائفی‌پور قرار گرفته که این چنین به مدیریت مجلس‌حمله‌ور شده است.

رقبای اصلی و فرعی همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف

مخرج مشترک این سه جلسه، همگی نشان از عزمی جدی برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس دارد؛ نبویان، رسایی و متکی، همگی نه از مخالفان که از رقبای جدی قالیباف هستند؛ با این وجود آن‌ها برای رسیدن به این هدف مهم‌شان، باید یکدیگر را هم از میدان، به در کنند.

همه اینها در حالی است که روزانه به صف مدعیان ریاست مجلس اضافه می‌شود؛ مجتبی ذوالنور نماینده قم نیز اخیرا شنیده شده که برای‌ریاست مجلس، در حال رایزنی است.

قالیباف بیکار ننشسته است

البته که قالیباف هم در این میان بیکار ننشسته و در حال لابی‌های گسترده‌ای برای ابقای خود بر صندلی ریاست مجلس است. در این میان، ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد به ایرنا گفته «محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است.»

اخیرا نیز کامران غضنفری که با لیست صبح امید (رائفی پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است. ادعایی که البته از سوی حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی تکذیب شده و گفته است؛ «من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است».

سکوت مرموز و خطرناک آقاتهرانی

با این وجود، سکوت مرتضی آقاتهرانی، می‌تواند سکوتی مرموز برای رقبا و البته ترسناک برای قالیبافی‌ها باشد؛ چرا که ریاست شورای مرکزی جبهه پایداری را بر عهده دارد و تک تک اعضای این تشکل، از دشمنان قدیمی قالیباف محسوب می‌شوند.

با وجود آنکه نبویان خود از اعضای‌جبهه پایداری است، اما مرتضی آقاتهرانی را نیز می‌توان یکی از مدعیان ریاست مجلس دانست، کما اینکه در انتخابات هیات رئیسه اجلاسیه سوم مجلس فعلی، او برای کسب کرسی ریاست با قالیباف وارد رقابت شد و نهایتا ۱۹۴ به ۵۳ میدان را واگذار کرد. در نتیجه می‌توان گفت که آقاتهرانی خود مترصد فرصتی برای انتقام‌گیری از محمدباقر قالیباف است و چه محفلی مناسب‌تر از مجلسی تندروتر از مجلس یازدهم!

این احتمال نیز وجود دارد که آقاتهرانی تا زمان انتخابات مرحله دوم که باید ۴۵ کرسی تعیین تکلیف شوند سکوت خود را ادامه دهد تا خللی به ائتلاف شانا و پایداری وارد نکند و بعد از عبور از آن مرحله سکوتش را درباره ریاست مجلس آینده بشکند.

جنگ قدرت در بهارستان

هرچند مخرج مشترک همه طیف‌ها و افراد مقابل رئیس مجلس که در حال لابی با منتخبان هستند، دشمنی با قالیباف است، اما آن‌ها قاعدتا تنها هدفشان، پایین کشیدن قالیباف از صندلی‌ریاست مجلس نیست و قاعدتا خودشان هم تمایل زیادی برای کسب این مقام را دارند؛ برای رسیدن به این آمال و آرزو، لاجرم باید هر طیفی، طیف دیگر را از حیض انتفاع ساقط کند و این مهم، مستلزم جنگ قدرتی خونین در عرصه سیاست خواهد بود؛ که گوشه‌ای از آن در هفته‌های منتهی به یازدهم اسفند ماه سال گذشته تجربه کردند و جامعه نیز شاهد این جنگ قدرت بود؛ جنگ قدرت شاید میان دو عضو ارشد جبهه پایداری یعنی آقاتهرانی و نبویان؛ شاید میان رسایی و آقاتهرانی؛ شاید میان رسایی و نبویان؛ شاید میان متکی و پایداری‌چی‌ها؛ شاید میان متکی و رسایی؛ و البته حتما میان همه اینها و قالیباف.

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • حملات تروریست نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • کتاب کامبوزیا خط مقاومت در ایران را نشان می‌دهد