Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مراد بیات مدیرعامل مرکز فابا(فرهنگ سازی و آموزش بانکداری الکترونیک) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم وفناوری ایسکانیوز، با اشاره به این‌که باید در حوزه بانکداری الکترونیکی چند نکته را مورد توجه قرار داد و گفت: در مجموعه کشور که از آن به عنوان دولت الکترونیک یا شهر هوشمند یاد می شود به طوریقین بخش بانکی در حوزه الکترونیک و هوشمندسازی پیش قراول و پیشتاز و پیش‌رو است که نسبت به بقیه اجزای جامعه، اقدامات و سرمایه گذاری سنگینی در این حوزه صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان گفت امروزه خدمات متنوع و متعددی از بستر بانکداری الکترونیک در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به این‌که میزان و حجم استفاده از خدمات الکترونیک در میان جامعه و میزان تراکنش‌های الکترونیکی در منطقه رتبه اول را داریم، اظهار کرد: ماهانه حدود دو میلیارد تراکنش الکترونیکی بر بسترهای مختلف اعم از ای تی ام و کارت های اینترنتی، درگاه اینترنتی، میزان حجم و کارت های بانکی، پایانه‌های کارتخوان فروشگاهی و کانال‌های مختلف الکترونیکی صورت گرفته است. ما نه تنها در این حوزه از دنیا عقب نیستیم بلکه نسبت به سایر کشورهای منطقه جلوتر هستیم.

بیات تاکید کرد: در کنار موارد فوق بایستی تلاش زیادی در عرصه زیرساخت‌ها و موضوعات دیگر بانکداری الکترونیک صورت گیرد تا بتوانیم برخی از عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم. به عنوان مثال هسته هوشمند عملیات بانکی(کربنکینگ) است. هنوز شرکت‌های ارائه کننده کربانکینگ نتوانستند خود را با فناوری نسل های جدید وفق دهند. در این زمینه بانک‌های ما با مشکلات اساسی و جدی روبه‌رو است.

وی افزود: متاسفانه در این بین رفتارهایی وجود داشته که مانع از پیشرفت و توسعه شده است. نکته دوم این ‌که در حوزه هوشمندسازی کارت‌های بانکی به نسبت دنیا باز فرایند عقب تری را داریم. باید کارت‌های مگنت و مغناطیسی به سمت کارت‌های هوشمند حرکت کنند تا علاوه برایجاد امنیت بالا داده‌های بیشتری را در کارت‌ها ذخیره کند تا این امر بستر مناسبی برای تحقق دولت الکترونیکی باشد.

موضوع بعدی این‌که جامعه بانکی باید تعامل بیشتری روی استراتژی فناوری‌های جدید داشته باشد ما در این عرصه با تعلل و سهل انگاری و گاهی اوقات با تفرق نگاه‌ها مواجه هستیم. استراتژی بانک در خصوص نحوه برخورداری از خدمات و محصولات فین تک‌ها به چه صورت است؟ دقیقا در برخی از مواقع با عوجاجات و اشکالاتی مواجه هستیم به طوری‌که در بکارگیری فناوری‌های برهم زننده مثل بلک‌چین و IOT سرعت و دقت و کارآمدی و کارآیی لازم را نداریم. اگر بتوانیم از نسل‌های جدید فناورانه استفاده کنیم می‌توانیم بخشی از عقب افتادگی‌های تاریخی را مرتفع کنیم. ولی گاهی اوقات در برخی از عرصه ها با کندی یا سهل انگاری مواجه می شویم.

مدیرعامل مرکز فابا تصریح کرد: مهم ترین راه این است که دولت باید بسترهای قانونی را فراهم کند، بسترهای قانونی که متناظر بر واقعیت‌های فناورانه امروز و فردای جامعه باشد چرا که بقیه کار را متخصصان خودبه‌خود انجام می دهند. بنابراین در اجرای مسیر نباید مانع ایجاد کرد بلکه بایستی با فراهم‌ کردن بستر و محیط موانع را کم کرد.

وی اضافه کرد: دانشگاه با صنعت باید پیوند جدی داشته باشد چرا که نمی‌توانند دو جزیره مستقل از هم باشند. دانشگاه باید موضوعات فناورانه و مباحث این حوزه بانکداری و دستاوردهای بشر را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و آن‌ها را در اختیارمدیران صنعت بانکدار قرار دهد. این اتفاقی است که قطعا می تواند جامعه ما را به پیش ببرد چرا که جدایی اینها قطعا خسارت آفرین است.

انتهای پیام/

169 / 279 بانکداری الکترونیک مرکز فابا صنعت دانشگاه فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک صنعت دانشگاه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۳۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست وزیر کشور از بانوان کم توجه در حوزه حجاب | ویدئو

دریافت 14 MB

به گزارش همشهری آنلاین، وحیدی گفت: غالب افراد با تذکر حجاب خود را رعایت می‌کنند، از همین جا از همه بانوان محترمی که احیانا ممکن است توجه نداشته باشند به این که این یک امر قانونی و مهم است در زندگی اجتماعی، آن را برابر چارچوب های قانونی رعایت کنند.

صحبت های وحیدی را در ویدئو ببینید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کد خبر 846968 برچسب‌ها احمد وحیدی وزارت کشور خبر ویژه زنان - حجاب زنان

دیگر خبرها

  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • درخواست وزیر کشور از بانوان کم توجه در حوزه حجاب | ویدئو
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • میزبانی دانشگاه آزاد بجنورد از داوطلبان کنکور سراسری در سه گروه آزمایشی اصلی