Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@04:37:48 GMT

نمای تماشاخانه سنگلج بازسازی شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۳۴۳۵

نمای تماشاخانه سنگلج بازسازی شد

در راستای تکمیل طرح توسعه و بازسازی تماشاخانه ی سنگلج، نمای این تماشاخانه در اسفند ماه ۱۳۹۷ با در نظر گرفتن حفظ بافت نما و قدمت و جایگاه تاریخی ساختمان و فضای جدیدی برای معرفی و تبلیغات نمایش‌ها بازسازی و مرمت شد. ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، برای مسافران خیابان بهشت تصویر تماشاخانه سنگلج با منسوجات پلاستیکی آبی‌رنگ امری ناآشنا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌ها پیش، در زمان مدیریت اتابک نادری، سنگلج به شکل اساسی مرمت شده بود و از آن تاریخ با تصویر جدیدش مشغول به فعالیت بوده است. هر چند سنگلج در این ایام با چنگ و دندان به حیاتش ادامه می‌دهد و هنوز نمایش‌هایی وجودش را گرم نگاه می‌دارد؛ اما در بازار رقابت سنگلج اندکی به چشم نمی‌آمد.

صندلی‌های سنگلج عوض شد

با آمدن پریسا مقتدی شرایط برای برخی تغییرات مهیا می‌شود. شهریور امسال صندلی‌های سنگلج تغییر می‌کند و در راستای تکمیل طرح بازسازی تماشاخانه سنگلج با حمایت دفتر طرح های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همزمان سیستم اعلام حریق نصب می‌شود و سیستم گرمایشی و سرمایشی تماشاخانه به‌روزرسانی و بهسازی می‌شود. همچنین با تعویض میز نور، افزودن خطوط نوری و نصب پروژکتورهای پیشرفته تجهیزات سالن  به روزرسانی شد.

در دومین فاز از بازسازی دوره مقتدی روز گذشته از نمای تازه سنگلج رونمایی شد. هر چند این رونمایی در آرامش خیابان بهشت رخ داده است. روابط عمومی تماشاخانه ی سنگلج خبر داده است در راستای تکمیل طرح توسعه و بازسازی تماشاخانه سنگلج نمای این تماشاخانه با مرمت سنگ‌ها و کاشی‌ها، نصب سیستم نورپردازی و تابلوهای تبلیغاتی، بازسازی سردرِ تماشاخانه و رنگ و  تعمیر درِ ورودی توسط شهرداری منطقه12 تهران مرمت و بازسازی شده است.

همکاری شهرداری در حفظ و نگهداری تماشاخانه سنگلج مسبوق با سابقه است؛ هر چند پیشتر در زمان حضور محمدباقر قالیباف و اتابک نادری تفاهمی برای واگذاری قطعه زمین کناری سنگلج توسط شهرداری و ساخت سالن شماره دو سنگلج نیز منعقد شد. این مهم تا به امروز رخ نداده است.

انتهای پیام/

R1369/P/S4,34/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران اداره کل هنرهای نمایشی تماشاخانه سنگلج تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران اداره کل هنرهای نمایشی تماشاخانه سنگلج تئاتر شهرداری تهران اداره کل هنرهای نمایشی تماشاخانه سنگلج تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید

همشهری آنلاین- زینب زینال زاده: تهران شهری با تمدن بیش از ۸هزار ساله است و وجود اماکنی چون عمارت مسعودیه، خانه موزه مقدم، باغ نگارستان، خانه اتحادیه و... ازجمله ظرفیت‌هایی هستند که می‌توان از آنها برای جذب گردشگری و توریست استفاده کرد؛ چرا که امروزه گردشگری به یک صنعت پولساز تبدیل شده و بسیاری از کشورها ازجمله ترکیه با استفاده از این صنعت موفق شده‌اند به درآمدهای پایدار دست یابند. در این دوره، مدیریت شهری تلاش می‌کند تا زمینه رونق صنعت گردشگری در پایتخت را فراهم کند. با تشکیل سازمان گردشگری و ایجاد مدیریت واحد در این حوزه قطعا اتفاقات خوبی در صنعت گردشگری تهران رخ می‌دهد. بنا به‌گفته‌های سیداحمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران فرایند مرمت، بازسازی و بهره‌برداری از عمارت‌های تاریخی همچنان در دستور کار قرار دارد و سعی می‌کنیم مسیر گردشگری در تهران هموار شود.

بازدیدهای مستمر از اماکن میراثی

در راستای صیانت از اماکن تاریخی، میراثی و گردشگری، بازدید مستمر و پایش وضعیت این اماکن طبق مصوبه شورای شهر تهران انجام می‌شود. آنطور که رئیس کمیته گردشگری شورا عنوان کرده: «این اماکن در مناطق مختلف ازجمله ۱۱، ۱۲، ۱۵ و... پراکنده هستند و باید برای جلوگیری از تخریب، مرمت و احیاء شوند. به هر حال این اماکن ظرفیت‌های گردشگری محسوب می‌شوند و با مرمت آنها می‌توان زمینه بازدید توریست‌های داخلی و خارجی را فراهم کرد.» عمارت کوشک امیرسلیمانی در منطقه۱۵ قرار دارد که مرمت و بازسازی آن آغاز شده و به‌زودی بهره‌برداری می‌شود. البته طبق پیش‌بینی‌ها کافه کتاب و نگارخانه هم در این عمارت راه‌اندازی خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید

زندان هارون‌الرشید ثبت ملی شده و از آثار تاریخی ری محسوب می‌شود. به‌گفته علوی، مجموعه میراثی زندان هارون‌الرشید املاک اوقافی است و سازمان اوقاف هم اهتمامی برای بازسازی این مجموعه میراثی ندارد. آنطور که رئیس کمیته گردشگری شورا به آن تأکید کرده: «این مجموعه میراثی از نقاط گردشگری تهران محسوب می‌شود و از این‌رو نیاز است تا شهرداری تهران و سازمان اوقاف برای بازسازی و بهره‌برداری از این ظرفیت گردشگری برنامه‌ریزی کنند.»

ایجاد مسیر گردشگری

یکی از راه‌های جذب توریست ایجاد مسیرهای گردشگری است و مدیریت شهری برای تحقق این هدف برنامه‌هایی پیش‌بینی کرده است. رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران هم با تأیید این موضوع و ضرورت ایجاد مسیرهای گردشگری گفت: «در مسیرهای گردشگری این امکان فراهم می‌شود تا توریست‌ها و گردشگران با انواع غذاهای بومی و محلی، آداب و رسوم، صنایع‌دستی و حتی انواع موسیقی و... شهرها و استان‌های ایران آشنا شوند.» به‌گفته علوی، ایجاد مسیرهای گردشگری در دنیا یک اولویت است و در تهران هم گام‌هایی برای تکمیل و به‌روزرسانی گذرهای گردشگری برداشته شده است.

گذرهای گردشگری قدیمی تهران گذر سی‌تیر: خاص‌ترین خیابان تهران است که دهه۹۰ عرضه مواد غذایی در آن با فعالیت ۱۰چرخ دستی آغاز و خیلی زود در میان شهروندان محبوب شد. در این خیابان ۳۸دکه موادغذایی وجود داشت که به تازگی شهرداری تهران برای ارائه خدمات مطلوب، طرح ساماندهی آن را در دستور کار قرار داده است. گذر باب همایون: این گذر در ضلع جنوبی میدان امام‌خمینی(ره) قرار گرفته که ۴۰غرفه دارد. ۲۳غرفه اغذیه فروشی، ۴غرفه صنایع‌دستی و ۱۳غرفه سوغاتی. گذر خیابان اجتماعی: این گذرگردشگری در خیابان بدرالزمان قریب منطقه ۹ایجاد شده و دارای ۱۸غرفه است. ۱۴غرفه اغذیه‌فروشی، ۲غرفه صنایع‌دستی و ۲غرفه سوغاتی. گذر برکت (شاهد): این گذرگردشگری با ۲۹غرفه در بلوار شاهد منطقه۸ احداث شده که ۲۲غرفه اغذیه فروشی، یک‌غرفه صنایع‌دستی، ۴غرفه سوغاتی و ۲غرفه عرضه محصولات فرهنگی دارد.

کد خبر 846843 برچسب‌ها سفر - گردشگری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • خبرهایی از حج، نمایشگاه کتاب و اختلاف‌ مجریان تلویزیون
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • تن «سنگلج» می‌لرزد! + تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • سی و پنج سال پیش دچار جادوی تئاتر شدم/شمع شب چراغ روشن شد
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید