Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@17:14:25 GMT

سامانه‌ای که جلوی بزرگ‌نمایی‌ها را خواهد گرفت

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۳۶۳۹

سامانه‌ای که جلوی بزرگ‌نمایی‌ها را خواهد گرفت

یک پخش‌کننده سینمایی با تاکید بر اینکه "این یک نُقصان بوده که تاکنون اطلاعات فروش فیلم‌ها به صورت رسمی ارائه نمی‌شد" معتقد است: سامانه فروش بلیت سینمای ایران جلوی بزرگ‌نمایی‌ها را خواهد گرفت و به شفاف‌سازی بیشتر سینمایی ایران کمک خواهد کرد.

مرتضی شایسته سخنگوی کانون پخش کنندگان سینمای ایران در گفت‌وگو با ایسنا در ارزیابی‌اش از سامانه فروش بلیت سینما ایران توضیح داد: راه‌اندازی این سامانه اتفاق مثبتی بود زیرا در این شرایط سینمادار می‌داند که چندین نفر امکان نظارت بر فعالیت‌های او را دارند و کارهایشان کنترل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر پخش کنندگان نیز می‌دانند صاحبان فیلم، کارشناسان و … می‌توانند بر روی میزان فروش آثارشان مطالبه‌گری داشته باشند.

او ادامه داد: علاوه بر آن، درآمد حاصل از فیلم و محاسبه سهم تهیه‌کنندگان از میزان این فروش، روندی شفاف پیدا می‌کنند که قطعاً مفید خواهد بود. من تاکنون نکته منفی در اجرای این طرح ندیدم زیرا مدت‌هاست که تهیه‌کنندگان و پخش کنندگان به دنبال فروش شفاف فیلم‌هایشان بودند که از طریق این سامانه به وقوع پیوست.

این پخش‌کننده سینمایی در ادامه صحبتهایش افزود: در این سال‌ها صاحبان فیلم و پخش‌کننده به دنبال راهی بودند که بدانند اثارشان در یک سال چقدر فروش داشته است. فیلم هایشان در سانس‌های مختلف روز چقدر درآمد داشته، سینماهای شهرستان و تهران چه تفاوتی با هم داشتند و حالا همه این سوالات به صورت رسمی اعلام می‌شود.

تهیه کننده "آتیش بازی" و "تیک‌آف" درباره اینکه آیا فیلمسازانی در این چند روز نسبت به فروش آثار، سهم دریافتی از فیلم و … مطالبه‌گری‌هایی داشته‌اند؟ گفت: هنوز مطالبه‌گری خاصی صورت نگرفته است اما می‌دانیم این اتفاق مفید و خوبی خواهد بود که عوامل سازنده یک فیلم از بازیگر تا مدیر تولید و کارگردان و تهیه کننده‌ای که فیلم‌های درحال پخش دارند، از ریز جزئیات فروش آثارشان مطلع شوند.

وی اضافه کرد: نکته دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، این است که با وجود چنین سامانه‌ای که به صورت آنلاین اطلاعاتش به روز می‌شود، تهیه‌کنندگان به سرعت به اطلاعات فروش دست پیدا می‌کنند و در جریان میزان استقبال از اثرشان قرار می‌گیرند و به این طریق می‌توانند برای نمایش آن و بالا بردن تعداد مخاطبان برنامه‌ریزی کنند. در این سالها گاهی پیش می‌آمد که صاحبان اثر فکر می‌کردند میزان استقبال از فیلمشان باید خیلی بالا باشد و چنین ادعایی داشتند درحالیکه در واقعیت چنین نبود. اکنون با امکان دسترسی همه به این سامانه و مقایسه فروش روز اول و دوم، خود صاحب اثر با واقعیت مواجه می‌شود و می‌فهمد اثرش شرایط خوبی دارد یا ندارد یا میزان فروش پایین آمده، افزایش پیدا کرده، کدام سینما بهتر بوده و چه سینمایی مخاطب کمتری داشته و حتی ساعت سانس‌هایش را نیز می‌تواند مقایسه کند و در نهایت حق به حق‌دار می‌رسد.

شایسته با بیان اینکه پیش از این پخش کننده‌ها و تهیه کننده‌ها به این سامانه دسترسی داشتند اما سطح اطلاعاتی که در اختیارشان داده می‌شد بسیار کمتر بود، اظهار کرد: در حال حاضر میزان دسترسی به صورت جزئی‌تری صورت گرفته است و افراد می‌توانند به اطلاعات بیشتری دسترسی داشته باشند و اطلاعات به روزتر هستند. موضوع دیگر هم این است که برخی از بازیگران هستند که نسبت به فروش فیلم‌هایشان حساس‌ هستند و حالا آنها هم امکان دریافت این اطلاعات برایشان ایجاد شد. همچنین مدیران تولید نیز با داشتن این اطلاعات می‌توانند سطح فعالیت‌هایشان را ارتقا دهند.

این پخش کننده با تاکید بر اینکه " این یک نقصان بوده که تاکنون چنین اطلاعاتی به صورت رسمی ارائه نمی‌شد" گفت: ما یک پخش‌کننده قدیمی داشتیم که همیشه فروش فیلمش را به مطبوعات زیادتر از آنچه که بود می‌گفت و در توجیه حرفش بیان می‌کرد که من اطلاعاتی را از تمام سینماهایم دارم که شما ندارید! اما الان با وجود این سامانه باید اطلاعات باهم منطبق باشند و در نهایت می‌شود جلوی همه بزرگنمایی‌ها را گرفت و به شفاف سازی بیشتر سینمایی ایران کمک کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه فروش سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • دستگیری اراذل و اوباش در جنوب تهران
  • دستگیری ۲ شرور که در محله فلاح تهران قدرت‌نمایی کردند
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • فوت‌وفن تهیه دلمه برگ مو / ترکیب سبزی دلمه برگ مو؛ برای نرم و ترد شدن برگ‌های مو چه کنیم؟