Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جابجایی صورت گرفته در سال گذشته و مقایسه آن با سال ۹۵ اظهار داشت: میزان مسافر سه درصد و تعداد سفرها ۹ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی همچنین با مقایسه این آمار با ۱۰ ماهه سال جاری عنوان کرد: در این مدت بیش از یک میلیون و ۲۶۰ هزار جابجایی مسافر با ناوگان عمومی صورت گرفته که با توجه به میزان جابجایی صورت گرفته در مدت مشابه سال قبل، در تعداد مسافر شاهد یک درصد رشد و در تعداد سفر شاهد پنج درصد افزایش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیخانی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار مسافر از طریق جاده‌ای و ریلی و هوایی از مبدأ یزد یا به مقصد یزد جابه‌جا شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۴۴ درصد از حمل و نقل استان توسط ناوگان جاده‌ای، ۳۴ درصد توسط ناوگان ریلی و ۲۲ درصد نیز توسط ناوگان هوایی انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد یادآور شد: به منظور ارتقاء سطح خدمات به مسافران، تمامی هموطنان می‌توانند با مراجعه به سایت‌های اختصاصی و مشترک شرکت‌های حمل و نقل مسافربری، بدون نیاز به حضور در پایانه‌های مسافربری اقدام به خرید و رزرو بلیت خود کنند.

وی افزود: مسافران می‌توانند با مراجعه به سایت‌های فعال در این زمینه و انتخاب مسیر و ساعت حرکت و شماره صندلی توسط کاربر با پرداخت وجه بلیت به صورت اینترنتی با استفاده از کارت‌های شتاب، اقدام به خرید کنند و هنگام سوار شدن، بلیت خود را از صندوق شرکت مسافربری تحویل بگیرند.

علیخانی همچنین با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده در زمینه تامین سوخت ناوگان، بهداشت مجتمع های بین راهی، نظارت بر نرخ بلیت، تنظیم برنامه زمان بندی پرسنل وظیفه و ... اظهار امیدواری کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته، شاهد جابجایی مسافرین از مبداء استان به سایر مقاصد کشور با برخورداری از بالاترین سطح ایمنی و کمترین تلفات جاده ای باشیم.

کد خبر 4556653

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد علی علیخانی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در عرصه خودروسازی با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

سیدمحمد روح‌الامین در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اولین شهرک تخصصی خودروهای برقی با هدف سرمایه‌گذاری در خودروهای هوشمند، سواری، اسجیلی، سدان و تجمیع توانمندی‌های علمی و دانشگاهی تشکیل شده است.

وی افزود: این مجتمع شامل چند بخش می‌شود که بخش اول آن مرتبط با پلتفرم‌هایی است که در حالت اولیه به صورت CBU و در مراحل بعدی به ترتیب به صورت SKV و CKV خواهد آمد؛ توانمندی‌هایی که در ایران وجود دارد، موجب شده است انگیزه فراوانی برای تأسیس اولین مرکز تحقیقات و نوآوری را از طریق برنامه‌ریزی‌های بلند مدت داشته باشیم تا بتوانیم از توانمندی مجموعه‌های دانشگاهی و انتقال تکنولوژی که از طریق قراردادهای بین‌المللی بسته شده است، در شهرک مورد استفاده قرار دهیم.

مدیرعامل مجتمع خودروسازی آرین با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

وی ادامه داد: محصولات ما به‌صورت اقتصادی و بهینه عرضه می‌شود و از سوی دیگر در حمل‌ونقل عمومی همچون شرکت‌های تاکسیرانی قابل استفاده است تا در واقع از یارانه دولت نیز در این بخش بهره برده باشیم؛ قصد داریم جامعه را به سمت خودروهای برقی سوق دهیم تا مردم، دولت و حاکمیت درک جامعی از آینده کشور و خودروها داشته باشند.

روح‌الامین خاطر نشان کرد: چالشی که در زمینه تغییر اکوسیستم خودروی کشور وجود دارد، نظر جمعی و حمایتی نیست و سازوکارها موجب می‌شود بخش‌های مختلف با همکاری یکدیگر این چالش‌ها را برطرف کنند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در این نوع خودرو از این جهت که تکنولوژی جدید به شمار می‌رود و سرمایه بسیاری را می‌طلبد، کمتر فردی را ترغیب می‌کند، بنابراین از طریق سرمایه‌گذاری خارجی و جذب جوانان با انگیزه سعی داریم خروجی دانشگاهی را متمرکز کنیم تا فاصله خود را با سایر کشورها کاهش دهیم.

کد خبر 750066

دیگر خبرها

  • ◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • جاده کندوان یک طرفه شد
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است