Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -نایب رئیس بورس تهران، ابزارهای خلاقانه را راهکار خروج از بن‎‌بست‎‌های اقتصادی کشور دانست و گفت: سیستم‌های مهندسی مالی باید در کشور فعال شوند.

 محمود خواجه‌نصیری در هفتمین همایش ملی مهندسی مالی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که راه‌حل‌های بسیاری در خصوص مسائل اقتصادی کشور وجود دارد که در این میان، توجه به ابزارها، محصولات مالی و سیستم‌های مهندسی مالی از جمله آن است؛ این در حالی است که خروج از بن‌بست های موجود در سیستم اقتصادی کشور، نیازمند ساختار و ابزارهای خلاقانه و جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات مدیره بورس تهران افزود: در تمام دنیا با استفاده از محصولات و پیشرفت‌های مالی، وضعیت اقتصادی بهبود یافته و اقتصاد توسعه می‌یابد؛ این در حالی است که در کشور ما نیز، باید سیستم‌های مهندسی مالی فعال شوند.

نایب رییس هیات مدیره بورس تهران تاکید کرد: روش‌های تکنولوژیک مدیریت ثروت مردم، با استفاده از راهکارهای سیستم مهندس مالی عملیاتی می‌شود و به وسیله آنها شرایطی فراهم می‌شود تا ابزارهایی را در اختیار مردم قرار دهیم که ثروتشان را در راه اهدافشان به کار گیرند.

خواجه نصیری با بیان اینکه امروز بخشی از مشکل اقتصاد این است که پس اندازهای مردم به سیستم بانکی کشور تزریق می شود، گفت: به موجب سیاست های سیستم بانکی، تورم های ناشی از این امر به وجود می آید و باید راه های مدیریت سرمایه و جذب پس انداز و سرمایه های مردم، از طریق تکنولوژی های به روز دنیا صورت گیرد.

وی با بیان اینکه باید ارتباط مستقیم مردم با سیستم های سرمایه گذاری فراهم شود، گفت: ما در تامین سرمایه تمدن این امر را ساماندهی کرده و لازم است سازمان بورس، سیاست‌های خودش را به منظور توسعه زیرساخت های مدیریت ثروت و کمک به مدیریت سرمایه مشخص کرده و به توسعه آن کمک کند.

خواجه نصیری تصریح کرد: هم اکنون در آمریکا بیش از ده هزار صندوق، در اروپا و آسیا چند هزار صندوق در یک زیر ساخت و از یک درگاه، فرصت های سرمایه گذاری متفاوت مربوط به مدیران سرمایه گذاری مختلف را در اختیار مردم قرار می دهند و مردم می توانند از این طریق به صندوق سرمایه گذاری مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند.

وی اظهار داشت: در این حالت قدرت بازار سرمایه در کنار بازار پول قرار می گیرد و این پلتفرم باید مدنظر نهاد متولیان بازار سرمایه قرار گیرد.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

محمدمهدی فداکار صبح امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌ها در توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی با چالش جدی مواجه هستند و باید برای تامین سرمایه در گردش اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: بازگشت حقوق دولتی معادن به استان نیاز به قانون دارد و برای تغییر محل هزینه‌کرد باید مرجع قانونی داشته باشیم که کار در این زمینه به خوبی دارد پیش می‌رود.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در کشور همه از بانک‌های خصوصی گلایه دارند، تصریح کرد: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

به گزارش ایسنا، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد باید ساختار درستی داشته باشد، از شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان نمونه‌هایی از ساختارهای مناسب در این زمینه نام برد و گفت: مردم باید در فضای آرام برای سرمایه‌گذاری بیایند.

وی اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در سال گذشته به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این وضعیت باید در کسب و کار استان هم دیده شود، هرچند هم‌اکنون هم شاهد آثار مثبت آن هستیم.

حسن زاده تصریح کرد: اقداماتی که در سال گذشته در استان کرمان آغاز شده، در راستای شعار سال جاری است و تیم اقتصادی استان خوشحال است که در مسیر درستی حرکت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان هم دارای سرمایه هستند و هم دوست دارند برای سرمایه‌گذاری و تولید پای کار آیند، اما بلد نیستند و از اتاق بازرگانی کرمان درخواست داریم، بحث آموزش را برای ورود سرمایه مردم به تولید دنبال کند.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و این برنامه را فرصتی مناسب برای توسعه استان برشمرد.

حسن زاده در پایان با تاکید بر راه‌اندازی کمیته آموزش اظهار کرد: وام‌های تبصره‌ای در استان کرمان به‌ سمت مهارت و فنی و حرفه‌ای رفته، زیرا فردی که مهارت داشته باشد، مسیر را پیدا می‌کند اما فردی که آموزش ندیده، نمی‌تواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • راهکار سخنگوی قوه قضاییه برای خروج دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد