Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاری گفت: سال گذشته با ۱۰۰ قلم تولید دارو توانستیم ارز آوری به ارزش ٣۵٠ میلیون دلار داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  سورنا ستاری معاون علمی و  فناوری ریاست جمهوری در مراسم توانمندی‌های صنعت داروسازی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که با معرفی ١٢٠ دارو برگزار شد، اظهار کرد:ما وارداتچی هستیم و باید مفاهیم را عوض کنیم ؛ باید بتوانیم مفاهیمی مانند آموزش و پژوهش را تغییر دهیم و تمام پژوهشکده‌های دولت مشخص کنند با پولی که از دولت گرفته‌اند چه دستاوردی برای مردم داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ستاری با بیان اینکه  باید مراکز علمی  پاسخگو باشند با ٢ هزار استادی که در دانشگاه‌های که از پول دولت ارتزاق می‌کنند چه پژوهش‌هایی انجام گرفته است گفت: باید دید چه مقدار  از  ٩٧ درصد داروی که در داخل تولید می‌کنیم محصولات پژوهشکده‌های دولتی بوده .

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با اشاره به پژوهشکده‌های دولتی اظهار کرد: می‌توان ادعا کرد که پژوهشکده‌های دولتی در پرورش نیرو‌های انسانی موفق بوده اند، اما چون از بخش خصوصی در این حوزه کمکی نگرفته‌اند در تولید و فناوری‌های نوآورانه موفق‌های چندانی به دست نیاورده اند.

۴٠ درصد شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت‌اند

ستاری ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان توسعه پیدا کرده و ۴٠ درصد آن‌ها در حوزه سلامت هستند و باید توجه داشت که دانش بنیانی یک محیط است و ما سعی کردیم در این سال‌ها با دانش بنیان‌های به نتیجه برسیم و اگر می‌خواهیم محصولی با پژوهش بیرون بدهیم فقط با شرکت‌های دانش بنیان ممکن است.

وی با تاکید بر اینکه به  شرکت‌های  دانش بنیان نباید انگ زد، گفت: شرکت داشتن و شرکت زدن افتخار است و روش‌های تعامل صنعت و دانشگاه را توسعه داده‌ایم و یکی از آن‌ها ایجاد شتاب دهنده‌هایی در حوزه سلامت بوده؛ ظرف ٢ سال در یک شتاب‌دهنده ١٨ تیم تحقیقاتی شکل گرفت  که ٢٠٠ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشته اند و همه این‌ها به دلیل ماهیت بخش خصوصی است و بدون نقش آفرینی پژوهشکده‌های دولتی است

در حال تکمیل/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری دانش بنیان معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۵۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم

بهنام خسروی معاون امور صنایع صمت چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت دانش بنیان در شهرکرد با تولید انبوه توانسته نیاز کشور به محور چرخ خودرو یا همان اکسل را به روش دانش بنیان تأمین کند.

وی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودرو‌های پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

خسروی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده است، گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.
وی اظهار کرد: برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

بیشتر بخوانید

ساخت ضدیخ جایگزین نمک جاده در چهارمحال و بختیاری

خسروی گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت