Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حمیدرضا دهقانی نیا در رابطه وضعیت جلوگیری از قاچاق سوخت و کاهش آن اظهار داشت: در حوزه قاچاق سوخت شاهد دو اقدام مهم «حذف کارت‌های مهاجر» و «شناسنامه‌دار کردن محصولات و مشتقات فرآورده‌های نفتی» بودیم.

مدیرکل فناوری اطلاعات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه پیش از این مشتقات نفتی بدون اینکه شناسنامه ای داشته باشند به راحتی تحت عنوان یک فرمولاسیون، صادر می‌شدند، افزود: بر اساس قانون و آیین نامه های اجرایی به منظور رهگیری، ردیابی و به نوعی شناسنامه دار کردن مشتقات نفتی از طریق سامانه شناسه کالا و ارتباط با سامانه ثامن (ثبت الکترونیکی معاملات نفتی) این محصولات شناسنامه دار شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی نیا افزود: بر اساس همین شناسه در فرایند صادرات مشتقات نفتی، از اطلاعات مربوطه استفاده می کنیم و از این طریق می توانیم از صدور فاکتورهای صوری توسط شرکت‌های واسط و دلال جلوگیری کنیم.

وی در رابطه با چگونگی شناسنامه دار کردن فرآورده های نفتی، گفت: نتیجه نمونه‌برداری پس از ارسال از طرف آزمایشگاه با بررسی‌های قبلی صورت گرفته در محل واحد تولیدی، انطباق یافته و به نوعی فرایند تولید فرآورده نفتی و مشتقات آن، شناسنامه‌دار می‌ شود و سازمان ملی استاندارد به محصولاتی که شرایط و فرایندها در آن رعایت شده باشد، کد استانداردسازی می‌دهد.

مدیرکل فناوری اطلاعات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به مزایای شناسنامه دار کردن فرآورده های نفتی، افزود: هر فرآورده ای برای ما دارای یک شناسنامه قابل اتکا می شود، و ما می توانیم متوجه شویم فرآورده ای که به ما اظهار شده دارای چه خصوصیاتی است.

دهقانی نیا ادامه داد: پس از اظهار، با ارزیابی که انجام می شود می توان اطلاعات اظهار شده را صحت سنجی کرد و بر همین اساس زمانی که یک فرآورده در ثامن به ما اعلام می شود ما می توانیم متوجه شویم که اسناد منشا و خواص محصول چه بوده و چه کسی این محصول را تولید کرده است.

وی تاکید کرد: شناسنامه دار کردن فرآورده های نفتی گام خوبی در جهت جلوگیری از قاچاق است؛ چه بسا که تاکنون نیز به روند کاهشی شدن قاچاق این محصول کمک کرده است.

دهقانی نیا یادآور شد: از اقدامات اولیه برای جلوگیری از قاچاق هویت دار کردن محصول است؛ از این رو محصول حتما باید دارای هویت و مشخصه فنی معلوم و قابل اندازه‌گیری باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قاچاق فناوری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا ارز قانون آیین نامه استاندارد فناوری اطلاعات مبارزه با قاچاق کالا و ارز فرآورده های نفتی قاچاق سوخت فرآورده های نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۵۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، ایرج مرندی افزود: ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است.

او اضافه کرد: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی گفت: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

 

دیگر خبرها

  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی