Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@02:29:39 GMT

همه چیز درباره اخذ ویزای فرانسه

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۷۱۹۴

همه چیز درباره اخذ ویزای فرانسه

اگر می‌خواهید برای تعطیلات خود، گذراندن در کشور فرانسه را انتخاب کنید، باید برای گرفتن ویزای فرانسه اقدام کنید. قطعاً دانستن یک سری نکات که بتواند در گرفتن راحتِ ویزای فرانسه شما را کمک کند، می‌تواند برای شما خوشایند باشد پس ادامه این مقاله را دنبال کنید تا نکات مهمی را درباره اخذ ویزای فرانسه بگوییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویزای فرانسه

ویزای فرانسه و انواع آن

امروزه اگر قصد سفر به فرانسه کردید، باید از بین انواع ویزاهایی که کشور فرانسه در اختیار شما قرار می‌دهد، بر اساس اهدافی که از سفر دارید، یک مورد را انتخاب کرده و اقدام به گرفتن ویزا کنید. از انواع ویزای فرانسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱) ویزای شینگن توریستی           ۲) ویزای پزشکی                      ۳) ویزای تحصیلی
۴) ویزای ازدواج با شهروند فرانسوی
۵) ویزای نخبگان                           ۶) ویزای مقامات رسمی و …

نکته‌ای که وجود دارد این است که ویزای فرانسه از نوع شینگن توریستی را فرانسه به‌صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت ارائه می‌کند ضمن اینکه ارائه اقدام برای ویزای توریستی همراه است با انجام یک سری مصاحبه‌ها و مراجعات حضوری که باید انجام شود.

ویزای فرانسه

مراحلی که باید برای دریافت ویزای فرانسه طی کنید

اولین کاری که باید انجام دهید این است که یا به سفارت فرانسه مراجعه یا اینکه از طریق آژانس مسافرتی سفری دیگر. دقت کنید که هر کدام از اعضای خانواده شما باید یک فرم مجزا برای خودش داشته باشد البته اگر قصد سفر به‌صورت خانوادگی را دارید.


حال باید منتظر ماند تا نوبت مصاحبه شما توسط سایت سفارت مشخص گردد. بعد از تعیین نوبت باید دقت داشته باشید روزی که برای اخذ ویزای فرانسه و انجام مصاحبه به سفارت مراجعه می‌کنید تمامی مدارک خود را به همراه داشته باشید.

البته اخیراً دادن نوبت از طریق ایمیل شده است که باید دراین‌باره هم دقت لازم را داشته باشید.

ویزای فرانسه

یک نکته مهم در مصاحبه برای دریافت ویزای فرانسه

دقت کنید در مراحل مصاحبه حضوری برای گرفتن ویزای فرانسه باید طوری رفتار کنید که صرفاً برای مقاصد مشخصی برای سفر به فرانسه اقدام می‌کنید نه قصد اقامت در آن کشور. نکته دیگری که مهم است باید دقت کنید این است که افسر ممکن است سؤالی را بنابر هر دلیلی دو بار از شما سؤال مشابهی را بپرسد لذا حتماً این دقت را داشته باشید کاملاً با صبر و متانت جواب داده و سعی کنید که او را متقاعد نمایید.


دقت کنید که دلایل متقاعدکننده برای افسر بیاورید. اینکه بگویید من همین‌طور از کشور شما خوشم آمده است یا اینکه دوستان من آنجا هستند یا اینکه تصاویر کشورتان را دیده و آن را دوست دارم، دلایلی نیست که افسر را متقاعد کند تا به شما ویزای فرانسه را بدهد.

ویزای فرانسه

مدارک لازم برای طی مراحل اخذ ویزای فرانسه

دقت کنید که تمامی مدارک زیر را آماده داشته باشید تا بتوانید به‌راحتی اقدام به ویزای فرانسه کنید. توصیه می‌کنیم مدارک زیر را به‌دقت مطالعه کنید و در ذهن داشته باشید. این مدارک شامل:

۱) فرم درخواست روادید: همان‌طور که در قبل بیان شد باید این فرم را از سایت سفارت دانلود کنید و اقدام به پر کردن آن کنید. در نظر داشته باشید اگر درخواست شما برای ویزای توریستی فرانسه باشد باید آن فرم را به‌صورت انگلیسی یا فرانسوی پر کنید که حتماً سعی از یک آشنا با زبان انگلیسی در این زمینه کمک‌های لازم را بگیرید.

۲) اصل گذرنامه همراه با کپی از صفحات: دو نکته مهم درباره گذرنامه وجود دارد که باید به آن دقت لازم را داشته باشید. اول اینکه حتماً گذرنامه شما تا سه ماه بعد از انقضای ویزای شما هنوز اعتبار داشته باشد و نکته دوم هم اینکه در گذرنامه شما باید هنوز دو برگ وجود داشته باشد که مهری در آن ثبت نشده باشد.

۳) دو قطعه عکس رنگی: دقت داشته باشید که زمینه این عکس‌ها باید رنگ سفید باشد.

۴) شناسنامه: حتماً اصل شناسنامه خود و افراد متقاضی را به همراه کپی از تمامی صفحات داشته باشید.

۵) ویزای شینگن قبلی: اگر با گذرنامه فعلی یا گذرنامه‌های قدیمی خود اقدام به گرفتن ویزای شینگن کرده‌اید، لازم است که تمامی آن ویزاهای شینگنی که دارید را آماده و از تمامی آن‌ها و تمامی مهرهای ورود و خروجی که داشته‌اید، کپی آماده کنید.

۶) اسنادی مربوط به وضعیت شغلی و اجتماعی متقاضی: دقت کنید که این اسناد برای هر فرد در جامعه مختلف است که به چند مورد در زیر اشاره کرده‌ایم:

الف) افراد بازنشسته: کپی و اصل فیش حقوقی در شش ماه گذشته
ب) شغل آزاد: ارائه صورتحساب مبنی بر تسویه‌حساب‌های مالیاتی، گردش حساب بانکی در ۶ ماه گذشته و ارائه جواز کسب‌وکار

ج) کارمندان: ارائه صورتحساب مبنی بر تسویه‌حساب‌های مالیاتی، صورتحساب ۶ ماه بانکی، قرارداد کار و رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج از کشور

د) کودکان و دانشجویان: گواهی مبنی بر دادن هزینه‌ها توسط یکی از والدین، ارائه اسناد هویتی، اجازه رسمی پدر زمانی که پدر همراه با فرزند خودش به سفر نمی‌رود، گواهی اشتغال به تحصیل، تمکن مالی فرد مبنی بر تأمین کردن هزینه‌های سفرش

ه) تجار و بنگاه‌داران: گردش حساب بانکی و پرینت از آن، ارائه اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، ارائه کارت بازرگانی یا پروانه کسب

دقت داشته باشید که در مدارک شما اگر رورز هتل نداشته باشید باید دقت کنید که بتوانید با ارائه مدارکی اثبات کنید که تمکن مالی داشته و قادر خواهید بود که هزینه‌های خود را در آن کشور تأمین نمایید. مبلغی که باید در اینجا داشته باشید تا تمکن مالی شما تائید شود، حدوداً ۱۲۰ یورو در روز هست.

ویزای فرانسه

گرفتن ویزای فرانسه و زمان موردنیاز

دقت کنید که حدود دو هفته صدور ویزای فرانسه طول می‌کشد. البته برای صدور قطعی مدارک، زمان بیشتری را صبر داشته باشید. زمانی که شما مدارک را تحویل می‌دهید حدوداً باید ۶ هفته صبر کنید تا سفارت فرانسه به شما اجازه دهد که آیا مجاز به دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. تمامی زمان‌های بالا را در نظر بگیرید و اقدام کنید. بهترین راهکار این است که زودتر از موعد مشخص برای سفر به فرانسه اقدام به گرفتن ویزای فرانسه نمایید و بدون دغدغه به سفر خود ادامه دهید.

ویزای فرانسه

دریافت ویزای فرانسه در زمان‌های مشخص

دقت کنید که زمان مشخصی برای دریافت ویزای فرانسه وجود دارد که می‌توانید در آن زمان‌ها به آن مراجعه کنید تا بتوانید نسبت به دریافت ویزای فرانسه اقدام کنید.
برای دریافت ویزای فرانسه خود می‌توانید در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه مراجعه داشته باشید.

ویزای فرانسه

نتیجهگیری

اگر قصد گرفتن ویزای فرانسه را دارید و می‌خواهید به این شهر بروید باید نکات مربوط به گرفتن ویزای فرانسه را بدانید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن اقدام به دریافت آن نمایید. باز هم نکاتی که در این مقاله بیان شده است را بخوانید و مهم‌ترین نکات را اجرایی کنید تا بتوانید با دریافت ویزای فرانسه، از سفر خود لذت ببرید.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۶ تماس بگیرید.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب این قاتل خاموش باشید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچکدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل بزرگ‌تر مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید
  • حج، سفری برای پاک شدن و رسیدن به اخلاص است
  • رزرو هتل تفلیس ارزان یا لوکس؟
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • مراقب این قاتل خاموش باشید