Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- یک کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: ارمنستان می تواند به کشوری برای انتقال گاز ایران به کشورهای دیگر و همچنین اروپا تبدیل شود.

به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای پانورامای ارمنستان، 'آرمن مانولیان' کارشناس حوزه انرژی و امور امنیت بین الملل ضمن اشاره به سفر نخست وزیر ارمنستان به ایران و اعلام امادگی ایروان برای تبدیل شدن به پلی در جهت انتقال گاز ایران گفت: ارمنستان می تواند به یک کشور انتقال گاز ایران تبدیل شود اما این سوال مطرح است که آیا ایران می تواند با حجم بالا گاز به اروپا صادر کند؟
این کارشناس خاطر نشان کرد که صادرات گاز ایران به گرجستان از طریق ارمنستان بسیار زیاد محتمل است به ویژه اینکه این اقدام طی دوران نخست وزیری 'هوویک آبراهامیان' مورد آزمایش قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن دوران مقدار کمی گاز ایران از طریق خاک ارمنستان با همکاری یک شرکت خصوصی به گرجستان صادر شد.
این کارشناس تصریح کرد که از لحاظ فنی انتقال گاز ایران به کشورهای دیگر از طریق خاک ارمنستان امکان پذیر است. ظرفیت انتقال و تخلیه گازی از ایران به ارمنستان سالانه حدود 2.3 میلیارد مترمکعب بوده این در حالی است که در حال حاضر فقط 15 درصد این ظرفیت مورد استفاده قرار می گیرد.
با این حال آرمن مانولیان تصریح کرد که برای انتقال احتمالی گاز ایران به اروپا از طریق خاک ارمنستان سرمایه گذاری های جدی و گسترده ای لازم است.
وی تاکید کرد که ورود به بازار اروپا کار آسانی نیست چون این بازار بی ثبات بوده و تامین کنندگان بزرگی همچون روسیه، نروژ و الجزایر را دارد.
این کارشناس ارمنی تصریح کرد: انتقال گاز از طریق قلمروهای مختلف به مذاکرات درازمدت نیاز دارد. حتی اگر تصمیم سیاسی در این زمینه اتخاذ شود، اجرای آن براساس شرایط اقتصادی بسیار سخت خواهد بود. بنابراین بعید است بتوان حجم زیادی از گاز ایران را از طریق خاک ارمنستان به اروپا انتقال داد.
وی در ادامه به تحریم های سیاسی و اقتصادی علیه ایران به عنوان یک مانع برای صادرات گاز ایران به اروپا نیز اشاره کرد.
به گزارش ایرنا، 'نیکول پاشینیان' نخست وزیر ارمنستان چهارشنبه گذشته وارد تهران شد و با مقامات ارشد ایران دیدار و گفت و گو کرد. وی در دیدار با 'حسن روحانی' رئیس جمهوری ایران بر گسترش روابط دوجانبه در همه زمینه به ویژه روابط اقتصادی تاکید کرد. پاشینیان تاکید کرده که ایروان گسترش همکاری ها با تهرن را در دستورکار قرار داده و می کوشد همچنان همسایه ای قابل اعتماد و دارای مناسباتی دوستانه با جمهوری اسلامی ایران باشد.
از جمله دستاوردهای این سفر امضای یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری ارمنستان و همچنین یادداشت تفاهم دیگری میان شورای عالی مناطق آزاد ایران و وزارت توسعه اقتصادی جمهوری ارمنستان بود.
یکی از مهمترین محورهای مورد گفت وگو در دیدارهای چهارشنبه، همکاری در بخش صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات بود که رئیس جمهوری ایران تصریح کرد، تهران آماده صادرات فناوری های نوین به همسایه شمالی است.
رئیس جمهوری ایران با اشاره به گفت وگو در مورد مهمترین بخش روابط اقتصادی دو کشور یعنی مبادله گاز و برق و نیز تکمیل سد «خداآفرین» و همچنین نیروگاه «مغری» از علاقمندی تهران برای حضور در کریدور شمال- جنوب ارمنستان و تسهیل تزانزیت دوجانبه سخن گفت و افزود: فعال‌تر شدن روابط دو کشور در زمینه کشاورزی و همچنین حضور ایران در ارمنستان با تشکیل شرکت کشت و صنعت و همچنین توسعه دامپروری و تقویت کشتارگاه هایی که در آن کشور داریم از دیگر موارد مورد گفت و گو با نخست وزیر ارمنستان بود.

اروپام**9234**2040

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ارمنستان ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید

به گزارش همشهری آنلاین،‌ احمد وحیدی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: اتباع غیرمجاز باید از ایران خارج شوند، اتباع جدید را نمی پذیریم و اتباعی که مجاز هستند و در کشور می مانند براساس نیازمندی های اعلام شده دستگاه ها به نیروی کار، خواهد بود و براین ساس ساماندهی خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اطلس شغلی توسط وزارت کار تهیه شده و استان های مختلف براساس نیازشان ارزیابی می کنند که در هر استان چقدر به نیروهای کار اتباع خارجی نیاز دارند؛ طبیعتاً در سطحی که مورد نیاز هست، در کشور خواهند ماند و مابقی باید به کشورهای خودشان بازگردند.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که در طول یک سال گذشته چه تعداد اتباع به کشورشان بازگردانده شده اند، گفت: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به کشورهای خود برگشتند، اما یک اشکالی داریم و اینکه برخی از این افراد از طریق مرزها دوباره وارد ایران می شوند لذا دستگاه ها مجبور می شوند که دوباره آنها را به کشورهای خود برگردانند. موارد متعددی داریم که از ایران خارج شدند و پس از مدتی مجدد وارد کشورمان شدند.

وحیدی تأکید کرد: قوانین ما کفایت لازم برای برخورد با کسانی که غیر مجاز و برای بارها به کشور می آیند را ندارد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به برخورد با کسانی که برای چندمین بار وارد کشور می شوند، اصلاح شود تا از طریق قانون بتوانیم مانع ورود آنها به کشور شویم.

کد خبر 849465 منبع: شفقنا برچسب‌ها احمد وحیدی خبر ویژه اتباع خارجی

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • شوک بزرگ به شگفتی‌سازان لالیگا؛ احتمال سقوط به دسته 2 و محرومیت از لیگ قهرمانان!