Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@08:10:40 GMT

مهاجرت و اخذ اقامت در استرالیا با صباپلن

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۸۲۲۸

شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که از راه هایی میتوان به استرالیا مهاجرت کرد و اقامت دائم دریافت نمود؟

ما در این مقاله سعی کرده ایم انواع روش های مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور را به صورت اجمالی به شما معرفی کنیم.

کشور استرالیا همواره به عنوان یکی از مقاصد اصلی مهاجرین در سراسر جهان بوده است امید به زندگی در کشور استرالیا بالا است، به گونه ای که امید به زندگی برای زنان و مردان در این کشور به ترتیب برابر 81 و 75 سال گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعیت این کشور برابر 24 میلیون و 777 هزار نفر با تراکم نسبی ۶/۲ نفر در هر کیلومتر مربع است، که یکی از پایین‌ترین ارقام میزان تراکم در جهان را دارا می‌باشد. میانگین نرخ رشد جمعیت ۳/۱ در سال است و هر دو دقیقه یک نوزاد در این کشور متولد می‌شود. لازم به ذکر است که 4/1 جمعیت این کشور را مهاجرین تشکیل داده اند.

مشخصات کلی کشور استرالیا

جمعیت

24 میلیون و هفتصد هزار نفر

مساحت

7692024 کیلومترمربع

تراکم جمعیت

488 نفر به ازای هر کیلومترمربع

پایتخت

کانبرا

واحد پول

دلار استرالیا

نوع حکومت

پادشاهی – دموکراسی پارلمانی

 

جغرافیای کشور استرالیا

کشور استرالیا دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و اطراف آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج در بر گرفته ‌است.

آب و هوای استرالیا به دلیل وسعت زیاد قاره در هر نقطه متفاوت است و بسیار متاثر از جریانات اقیانوسی است. استرالیا تنها کشوری در دنیا است که قاره اختصاصی خود را دارد. این کشور شامل 6 ایالت و 2 قلمرو است:

کوئینزلند (QLD) با مرکزیت بریزبن نیو ساوت ولز (TAS) با مرکزیت سیدنی تاسمانی (NSW) با مرکزیت هوبارت استرالیای غربی (WA) با مرکزیت پرت استرالیای جنوبی (SA) با مرکزیت آدلاید ایالت ویکتوریا (VIC) با مرکزیت ملبورن قلمرو سرزمین شمالی (NT) با مرکزیت داروین سرزمین پایتخت استرالیا (ACT) شامل کانبرا

انواع راه های مهاجرت به استرالیا

اقامت از طریق ازدواج:

یکی از انواع روش های مهاجرت، ازدواج است که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا

متقاضی دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا می بایست کلیه شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزا را کسب کرده و قوانین مربوط به کشور استرالیا را نیز رعایت کند.

1. متقاضی باید حامی مالی در کشور استرالیا داشته باشد، که عموماً همسر وی که در کشور استرالیا سکونت دارد خواهد بود. حامی مالی متقاضی می بایست توسط کشور استرالیا مورد تائید قرار گیرد.

2. طرفین ازدواج باید حداقل 18 سال سن داشته باشند.

3. متقاضی نباید سایقه کنسل کردن سایر انواع ویزای کشور استرالیا را داشته باشد.

4. متقاضی می بایست قبل از اتمام اعتبار ویزا، از کشور استرالیا خارج شود.

5. متقاضی می بایست قبل از اتمام اعتبار ویزا، به کشور استرالیا وارد شود.

6. توصیه می شود متقاضی قبل از ارسال درخواست، چکاپ پزشکی مورد نیاز را انجام دهد.

با داشتن این ویزا، شما قادر خواهید بود:

به مدت 9 ماه در کشور استرالیا اقامت داشته باشید و امور مربوط به ازدواج خود را انجام دهید.

* اجازه کار در زمان اقامت خواهید داشت.

* این امکان برای شما وجود دارد که در کشور استرالیا با هزینه شخصی تحصیل کنید.

* پس از دریافت این ویزا، می توانید برای دریافت ویزای شماره 801 و 802 کشور استرالیا، پس از ازدواج و یا قبل از اتمام دوره ویزای خود اقدام نمائید.

* شما می توانید در زمان ارسال درخواست، برای ویزای خانواده خود نیز اقدام نمائید.

اقامت از طریق سرمایه گذاری:

کشور استرالیا دارای یکی از با ثبات ترین اقتصاد ها در میان کشورهای اروپایی است.

 کشور استرالیا نوعی ویزا به سرمایه گذاران خارجی که قصد سرمایه گذاری و زندگی در کشور استرالیا را داشته باشند، می توانند برای دریافت اقامت از طریق ویزاهای متنوعی که برای سرمایه گذاری توسط کشور استرالیا در نظر گرفته شده اند، اقدام نمایند.

مزایای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا

امکان ورود و خروج بدون محدودیت به کشور استرالیا. امکان دریافت اقامت دائم کشور استرالیا. دریافت حق شهروندی در صورت احراز شرایط. با استفاده از اقامت سرمایه گذاری استرالیا به سادگی می توانید فرزندان خود را از تحصیل رایگان در این کشور برخوردار نمایید. امکان سرمایه گذاری در کشوری قدرتمند از نظر اقتصادی. امکان زندگی در کشوری با سطح بالای استانداردهای رفاهی.  امکان اخذ اقامت برای خانواده. امکان سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی.

اقامت از طریق تابعیت تولد

کشور استرالیا دارای یکی از  با ثبات ترین اقتصاد ها در میان کشورهای دنیا است. یکی از روش های اخذ تابعیت کشور استرالیا، تابعیت از طریق تولد فرزند است.

مزایای دریافت تابعیت کشور استرالیا

شخص می تواند پس از اخذ حق تابعیت برای دریافت پاسپورت استرالیای اقدام نماید. از حقوقی کاملاً برابر با یک شهروند استرالیای برخوردار خواهد بود. شخص قادر خواهد بود حتی پس از یک دوره طولانی اقامت در خارج از استرالیا به این کشور بازگردد. یک شهروند استرالیائی محسوب می شود.

اقامت از طریق تحصیل در استرالیا

کشور استرالیا برای ادامه تحصیل و مهاجرت یکی از کشورهای پرطرفدار است .از جمله امکانات تحصیلی بسیار خوب در کشور استرالیا، زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی، تحصیل در دانشگاه های معتبر و امکان همکاری با محققین مطرح بین المللی و تدریس دروس به زبان انگلیسی است که موجب شده است تا دانشگاه های کشور استرالیا در سال های اخیر مورد استقبال متقاضیان ایرانی قرار گیرد.  دریافت ویزای تحصیلی برای ادامه تحصیل در کشور استرالیا در مقاطع مختلف اعم از دانشگاه و مدرسه الزامی است.

چنانچه شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای را در کشور استرالیا دارید، می بایست برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمائید. با داشتن این ویزا:

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کشور استرالیا

اخذ پذیرش قطعی از دانشگاه پرداخت هزینه تحصیل دریافت و تکمیل فرم درخواست ارسال مدارک مورد نیاز گواهی بانکی تمکن مالی  مدارک مربوط به بورسیه تحصیلی  ارسال فرم ورود موقت  مدرک زبان آیلتس، تافل و یا سایر مدارک مورد تائید سفارت استرالیا نظیر PTE  پرداخت هزینه درخواست دریافت اطلاعات بیومتریک . بررسی درخواست توسط کشور استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

کشور استرالیا به دلیل اقتصاد قدرتمند، سطح رفاهی بالای زندگی، طبیعت زیبا و غیره، همواره به عنوان یکی از گزینه های اصلی مهاجرت کاری برای متقاضیان مهاجرت بوده است. از بخش های اصلی کشور استرالیا که متقاضیان کار می توانند درآن مشغول به کار شوند می توان به معدن، کشاورزی، مهندسی، توریست و لجستیک اشاره کرد

شرایط مورد نیاز

متقاضی می بایست شغلی داشته باشد که در لیست مشاغل ماهر (Skilled Occupation) کشور استرالیا باشد.

متقاضی می بایست حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشد. ارزیابی مهارت (Skill Assessment) متقاضی، مثبت باشد. ارائه گواهینامه های حرفه ای مرتبط با کار. توسط یک کارفرمای استرالیایی انتخاب شده باشد که بیزینسی قانونی و فعال در کشور استرالیا دارد. سن متقاضی در زمان اقدام می بایست کمتر از 45 سال باشد. استثنائات شامل موارد زیر است: متقاضی به عنوان یک هیئت علمی توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی در کشور استرالیا برگزیده باشد. متقاضی به عنوان دانشمند، محقق یا متخصص فنی در مشاغل با سطح مهارتی 1 و 2 توسط آژانس علمی دولتی استرالیا، برگزیده شده باشد. متقاضی در حال حاضر ویزای 444 کشور استرالیا را برای کار داشته و برای مدت زمان 2 سال، برای یک کارفرمای استرالیایی کار کرده باشد. احراز الزامات مورد نیاز مربوط به سلامتی (Health Requirement) احراز الزامات مورد نیاز مربوط به شخصیت (Character Requirement) حداقل نمره آیلتس 6 در هر چهار مهارت اسپیکینگ، لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ. سابقه کنسل کردن ویزای کشور استرالیا را نداشته باشد. بیانیه ارزش (Value Statement) کشور استرالیا را مطالعه و امضا کرده باشد. داشتن پاسپورت معتبر.

با مراجعه به وب‌سایت موسسه مهاجرت و اعزام دانشجو صباپلن و تکمیل فرم مشاوره رایگان می‌توانید از مشاوره رایگان موسسه بهره‌مند شوید و به روزترین اطلاعات در مورد مهاجرت به استرالیا را دریافت کنید.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشجو معدن استرالیا امید به زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟

دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: چین بزرگترین مهاجرفرست علمی و فناوری است ولی نگاه چین به این قصه این است کسی که از کشور چین به کشور دیگر می رود سفیر علم و فناوری است طرف که از دین و وطن پرستی خارج نشده است. کسی که از ایران خارج می شود با من نوعی مشکل دارد با وطن و ایران که مشکل ندارد. وطن پرستی یک شاخصه عمومی است. قسمت بزرگی از دستاوردهای امروز چینی ها و هندی‌‎ها به لطف محققانی از این کشورهاست که به کشورهای دیگر رفته اند. باید نگاه به کلمه فرار مغزها یا فرار از کشور را باید برداشت. هر کسی که از کشور خارج می شود و یا کسی که وارد کشور می شود یک سرمایه است. باید آمار واقعی از مهاجرت داشته باشیم تا بتوانیم تصمیم بگیریم. بنیاد نخبگان و فراجا توافق کردند تا اطلاعات خروج افراد خاص را دریافت کنند نه اینکه جلوی خروج افراد را بگیریم. منبع: دانشجو

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • پشیمانم!
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • صدور ویزای زائران حج تمتع در حال پیگیری است
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان