Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: بیش از ۳۰۰ هزار هکتار از مراتع و اراضی کشاورزی شمال استان در معرض خطر بیابان شدن قرار دارد. ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۹ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ابوطالب قزلسفلو ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فقر پوشش گیاهی در مراتع استان اظهارداشت:  برآوردهای کارشناسی نشان می‌دهد بیش از 300 هزار هکتار از اراضی شمال استان در معرض بیابان‌زایی قرار دارد و اگر جلوی این روند گرفته نشود، گلستان در آینده با پدیده گردوغبار مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اختصاص 24 میلیارد ریال برای مقابله با بیابان‌زایی در استان افزود: این اعتبار برای تولید نهال‌های مرتعی، ایجاد 68 مورد سطح‌عایق با هدف هدایت باران به مخزن و تامین آب شرب موردنیاز دام، ایجاد هلالی‌های آبگیر شامل بوته‌کاری و بذرپاشی هزینه شده است.

مرکزی| طرح‌های کنترل بیابان‌زایی در استان مرکزی اجرا می‌شودبجنورد | خطر "بیابان‌زایی" و هجوم ریزگردها خراسان شمالی را تهدید می‌کندطرح ملی مبارزه با بیابان‌زایی در 20 استان کشور اجرا می‌شود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ادامه داد: طرح ذخیره نزولات جوی نیز از محل اعتبارات مقابله با بیابان‌زایی در 640 هکتار از اراضی شمال استان به اجرا درآمده است. کپه‌کاری نیز از دیگر برنامه‌های منابع طبیعی برای تقویت پوشش گیاهی مراتع بوده که در یکهزار و 400 هکتار انجام شد.

وی گفت: اصلاح و احیا 2 هزار هکتار از مراتع دارای پوشش ضعیف گیاهی شرق و شمال استان با استفاده از گونه‌های بومی و مقاوم به خشکی و شوری نیز در دستور کار قرار گرفت.

قزلسفلو بیان داشت: یکهزار و 500 هکتار از بوته‌کاری انجام شده توسط منابع طبیعی و 500 هکتار نیز از سوی تعاونی‌های مرتعداران و مراتع خصوصی انجام شده است.

وی گفت: اجرای این طرح افزون براینکه از شدت روند بیابان‌زایی در استان می‌کاهد، از نظر اقتصادی نیز برای دامداران قابل توجه است.

انتهای پیام/ع

R41471/P1494/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان،۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

سیدمحمدرضا حسینی در گفت وگو با ایسنا، افزود: رفع این تداخلات براساس عکس های هوایی دهه۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته انجام شده است.

وی گفت: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان های سیستان وبلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده است.

حسینی خاطرنشان کرد: با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است که یکی از اثرات بارز رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده های حقوقی در محاکم قضایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان سبزوار
  • برداشت گل محمدی از گلستان‌های کاشان + تصاویر
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان