Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعلام‌ رای درباره «پالرمو» پس از تعطیلات نوروز، تاثیر رفتار FATF و اروپا در تصویب پالرمو وCFT، آخرین اخبار از حزب جدید اصلاح‌طلبان، واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه امارات، اعلام موعد سفر روحانی و ظریف به بغداد از زبان وزیر خارجه عراق، اعلام ختم رسیدگی به پرونده زن متهم به قتل همسر و فرزندش، تشکیل جلسات فوق‌العاده برای اعلام نظر درباره بودجه ۹۸ و… از جمله گزیده اخبار سیاسی ایسنا در روز شنبه، یازدهم اسفند ماه ۱۳۹۷ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، غلامرضا مصباحی مقدم در ارتباط با نتیجه بررسی موضوع پالرمو در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعلام کرد که اعلام رای مجمع در ارتباط با «پالرمو» به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد. وی افزود: امروز تمام موافقان و مخالفان پالرمو نظرات‌شان را بیان کردند و نتایج تقریبا مشخص است؛‌ اما اعلام رای و تصمیم گیری نهایی مجمع به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد.

در همین رابطه محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رفتار FATF و اروپا در تصویب پالرمو و CFT موثر خواهد بود گفت: FATF در هفته گذشته هم اقدامات  ایران را تحسین کرد و هم از طرف دیگر با ابهام با موضوع ایران برخورد کرد؛ هرچه رفتار FATF سازنده تر باشد، بر تصمیم گیری مجمع تاثیر می‌گذارد.

همچنین یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تصویب لوایح FATFدر جهت منافع ملی است و بهانه را از دشمن می گیرد، بیان کرد: تصویب این لوایح آمریکا را منزوی خواهد کرد.

نوآوری‌های لایحه جامع انتخابات

در لایحه جامع انتخابات برای حل مشکلات و آسیب‌های انتخابات مواردی همچون تغییر ترکیب اعضای هیأت اجرایی و نظارت انتخابات، تاکید بر الکترونیکی برگزار شدن انتخابات، نقش دادن به احزاب و تشکل‌های مدنی در فرایند اجرای انتخابات، سهم زنان در لیست‌های انتخاباتی، شرایط لیست دادن تشکل‌های سیاسی و احزاب و جبهه‌ها، شرایط انتخاب کنندگان و داوطلبان، شفاف‌سازی و قانونمند کردن منابع مالی فعالیت‌ها و تبلیغات انتخاباتی داوطلبان، مصادیق جرایم انتخاباتی و مجازات تخلفات و افزایش زمان بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات دیده شده است.

رسول منتجب‌نیا و بخشی از اعضای حزب اعتماد ملی پس از کناره‌گیری از این حزب، تأسیس حزب جدیدی را در دستور کار قرار دادند و حزب منشعب از اعتماد ملی با نام «جمهوریت» یا «صبا» فعالیت سیاسی خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به اظهارات وزیر خارجه امارات گفت: ادعاهای مطرح شده توسط این مقام اماراتی علیه جمهوری اسلامی ایران ادعاهایی کذب و نادرست و تکراری است که متاسفانه برخی از کشورها برای سرپوش گذاشتن به خسارات هایی که سیاست‌های آنها در جهان اسلام ایجاد کرده است، به تکرار اینگونه ادعاها عادت کرده‌اند. حق حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر جزائر موضوعی است که به هیچ وجه تردیدی در آن نیست و طرح این‌گونه ادعاها تغییر و تاثیری در وضعیت حقوقی این جزائر و تعلق آنها به جمهوری اسلامی ایران ایجاد نمی‌کند.

بهرام قاسمی همچنین با محکومیت شدید اقدام دولت انگلیس در قرار دادن حزب الله لبنان در لیست تروریستی، این کار دولت لندن را به معنای نادیده گرفتن عامدانه بخش وسیعی از مردم لبنان دانست.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل با اشاره به اینکه سخن گفتن در رابطه با وجود اختلاف میان ایران و سوریه از یک طرف و روسیه از طرف دیگر تنها در حد رسانه‌ای است، افزود:منافع ما ایجاب می‌کند که روابط خوبی با تهران و مسکو داشته باشیم.بشارالجعفری تاکید کرد: هیچ جایی برای چانه‌زنی درمورد روابط ما با ایران وجود ندارد

وزیر خارجه عراق در صفحه توئیتر خود، زمان دقیق سفر رئیس جمهور و وزیر خارجه کشورمان به بغداد را که ماه جاری میلادی انجام خواهد شد، اعلام کرد و نوشت: بغداد به در آغوش گرفتن برادران و دوستان خود و مشورت با آنها در چارچوب مسائل سیاسی و دیپلماتیک ادامه خواهد داد.

همچنین محمد جواد ظریف در تماس‌هایی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل متحد و همچنین همتای عراقی خود در مورد مسائل حائز اهمیت برای طرفین گفت‌وگو کردند.وزیر امور خارجه کشورمان و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در گفت‌وگویی تلفنی در خصوص مهمترین مسائل و تحولات بین المللی و منطقه‌ای تبادل نظر کردند. ظریف همچنین با محمد علی الحکیم، وزیر امور خارجه عراق هم تلفنی گفت‌وگو کرد و دو طرف در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه بویژه سفر قریب الوقوع رئیس جمهوری اسلامی ایران به عراق رایزنی و تبادل نظر کردند.

سخنگوی شورای نگهبان از تشکیل جلسات فوق‌العاده برای اعلام نظر درباره بودجه ۹۸، خبر داد و گفت: رسیدگی به لایحه بودجه را آغاز کرده‌ایم و امیدواریم در هفته جاری بتوانیم در مورد لایحه بودجه ۹۸ اعلام نظر کنیم. عباسعلی کدخدایی همچنین در پاسخ به این سوال که برخی در رابطه با پالرمو و cft درخواست برگزاری رفراندوم کرده‌اند نظر شما در این رابطه چیست؟، اظهار کرد: بارها اعلام کرده‌ام کسی از اصل رفراندوم هراسی ندارد ولی تا زمانی که مراجع قانونی وظیفه خودشان را انجام نداده‌اند فکر می‌کنم طرح همه پرسی هم موضوعیتی ندارد.

عبدالصمد خرمشاهی از  ختم رسیدگی به پرونده زن متهم به قتل همسر و فرزندشخبر داد و گفت: نتیجه پرونده زنی که مظنون به قتل همسر و فرزندش در مازندران است، در مدت قانونی رای صادر خواهد شد. وی در این باره گفت: چهارمین مراسم قسامه در این پرونده، در شعبه ۴ دادگاه کیفری یک استان مازندران مستقر در تنکابن، برگزار شد و این بار اولیای دم ۵ نفر باقی مانده را به دادگاه معرفی کردند و دادگاه پس از استماع سوگند آنها ختم رسیدگی را اعلام کرد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احزاب اصلاح طلبان امارات متحده انگليس برگزیده ها بغداد بودجه 98 بهرام قاسمی پالرمو رفراندوم شوراي نگهبان عباسعلي كدخدايي لایحه انتخابات مجمع تشخيص مصلحت نظام محسن رضايي محمدجواد ظريف وزارت خارجه ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند

امتداد -عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد.

بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قراردادها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانکها را مدیریت و بر عملکرد آنها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانکها نظارت کند.

قدرت کنترل بانک ها از خردادماه

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانکها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بلینکن: حماس مقصر عدم حصول آتش‌بس است
  • نتانیاهو مانع دستیابی به توافق است/ تلاش آمریکا برای فشار بر حماس
  • نیوزلند در حال بررسی پیوستن به پیمان «آکوس» است
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟