Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعلام‌ رای درباره «پالرمو» پس از تعطیلات نوروز، تاثیر رفتار FATF و اروپا در تصویب پالرمو وCFT، آخرین اخبار از حزب جدید اصلاح‌طلبان، واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه امارات، اعلام موعد سفر روحانی و ظریف به بغداد از زبان وزیر خارجه عراق، اعلام ختم رسیدگی به پرونده زن متهم به قتل همسر و فرزندش، تشکیل جلسات فوق‌العاده برای اعلام نظر درباره بودجه ۹۸ و… از جمله گزیده اخبار سیاسی ایسنا در روز شنبه، یازدهم اسفند ماه ۱۳۹۷ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، غلامرضا مصباحی مقدم در ارتباط با نتیجه بررسی موضوع پالرمو در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعلام کرد که اعلام رای مجمع در ارتباط با «پالرمو» به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد. وی افزود: امروز تمام موافقان و مخالفان پالرمو نظرات‌شان را بیان کردند و نتایج تقریبا مشخص است؛‌ اما اعلام رای و تصمیم گیری نهایی مجمع به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد.

در همین رابطه محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رفتار FATF و اروپا در تصویب پالرمو و CFT موثر خواهد بود گفت: FATF در هفته گذشته هم اقدامات  ایران را تحسین کرد و هم از طرف دیگر با ابهام با موضوع ایران برخورد کرد؛ هرچه رفتار FATF سازنده تر باشد، بر تصمیم گیری مجمع تاثیر می‌گذارد.

همچنین یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تصویب لوایح FATFدر جهت منافع ملی است و بهانه را از دشمن می گیرد، بیان کرد: تصویب این لوایح آمریکا را منزوی خواهد کرد.

نوآوری‌های لایحه جامع انتخابات

در لایحه جامع انتخابات برای حل مشکلات و آسیب‌های انتخابات مواردی همچون تغییر ترکیب اعضای هیأت اجرایی و نظارت انتخابات، تاکید بر الکترونیکی برگزار شدن انتخابات، نقش دادن به احزاب و تشکل‌های مدنی در فرایند اجرای انتخابات، سهم زنان در لیست‌های انتخاباتی، شرایط لیست دادن تشکل‌های سیاسی و احزاب و جبهه‌ها، شرایط انتخاب کنندگان و داوطلبان، شفاف‌سازی و قانونمند کردن منابع مالی فعالیت‌ها و تبلیغات انتخاباتی داوطلبان، مصادیق جرایم انتخاباتی و مجازات تخلفات و افزایش زمان بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات دیده شده است.

رسول منتجب‌نیا و بخشی از اعضای حزب اعتماد ملی پس از کناره‌گیری از این حزب، تأسیس حزب جدیدی را در دستور کار قرار دادند و حزب منشعب از اعتماد ملی با نام «جمهوریت» یا «صبا» فعالیت سیاسی خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به اظهارات وزیر خارجه امارات گفت: ادعاهای مطرح شده توسط این مقام اماراتی علیه جمهوری اسلامی ایران ادعاهایی کذب و نادرست و تکراری است که متاسفانه برخی از کشورها برای سرپوش گذاشتن به خسارات هایی که سیاست‌های آنها در جهان اسلام ایجاد کرده است، به تکرار اینگونه ادعاها عادت کرده‌اند. حق حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر جزائر موضوعی است که به هیچ وجه تردیدی در آن نیست و طرح این‌گونه ادعاها تغییر و تاثیری در وضعیت حقوقی این جزائر و تعلق آنها به جمهوری اسلامی ایران ایجاد نمی‌کند.

بهرام قاسمی همچنین با محکومیت شدید اقدام دولت انگلیس در قرار دادن حزب الله لبنان در لیست تروریستی، این کار دولت لندن را به معنای نادیده گرفتن عامدانه بخش وسیعی از مردم لبنان دانست.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل با اشاره به اینکه سخن گفتن در رابطه با وجود اختلاف میان ایران و سوریه از یک طرف و روسیه از طرف دیگر تنها در حد رسانه‌ای است، افزود:منافع ما ایجاب می‌کند که روابط خوبی با تهران و مسکو داشته باشیم.بشارالجعفری تاکید کرد: هیچ جایی برای چانه‌زنی درمورد روابط ما با ایران وجود ندارد

وزیر خارجه عراق در صفحه توئیتر خود، زمان دقیق سفر رئیس جمهور و وزیر خارجه کشورمان به بغداد را که ماه جاری میلادی انجام خواهد شد، اعلام کرد و نوشت: بغداد به در آغوش گرفتن برادران و دوستان خود و مشورت با آنها در چارچوب مسائل سیاسی و دیپلماتیک ادامه خواهد داد.

همچنین محمد جواد ظریف در تماس‌هایی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل متحد و همچنین همتای عراقی خود در مورد مسائل حائز اهمیت برای طرفین گفت‌وگو کردند.وزیر امور خارجه کشورمان و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در گفت‌وگویی تلفنی در خصوص مهمترین مسائل و تحولات بین المللی و منطقه‌ای تبادل نظر کردند. ظریف همچنین با محمد علی الحکیم، وزیر امور خارجه عراق هم تلفنی گفت‌وگو کرد و دو طرف در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه بویژه سفر قریب الوقوع رئیس جمهوری اسلامی ایران به عراق رایزنی و تبادل نظر کردند.

سخنگوی شورای نگهبان از تشکیل جلسات فوق‌العاده برای اعلام نظر درباره بودجه ۹۸، خبر داد و گفت: رسیدگی به لایحه بودجه را آغاز کرده‌ایم و امیدواریم در هفته جاری بتوانیم در مورد لایحه بودجه ۹۸ اعلام نظر کنیم. عباسعلی کدخدایی همچنین در پاسخ به این سوال که برخی در رابطه با پالرمو و cft درخواست برگزاری رفراندوم کرده‌اند نظر شما در این رابطه چیست؟، اظهار کرد: بارها اعلام کرده‌ام کسی از اصل رفراندوم هراسی ندارد ولی تا زمانی که مراجع قانونی وظیفه خودشان را انجام نداده‌اند فکر می‌کنم طرح همه پرسی هم موضوعیتی ندارد.

عبدالصمد خرمشاهی از  ختم رسیدگی به پرونده زن متهم به قتل همسر و فرزندشخبر داد و گفت: نتیجه پرونده زنی که مظنون به قتل همسر و فرزندش در مازندران است، در مدت قانونی رای صادر خواهد شد. وی در این باره گفت: چهارمین مراسم قسامه در این پرونده، در شعبه ۴ دادگاه کیفری یک استان مازندران مستقر در تنکابن، برگزار شد و این بار اولیای دم ۵ نفر باقی مانده را به دادگاه معرفی کردند و دادگاه پس از استماع سوگند آنها ختم رسیدگی را اعلام کرد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احزاب اصلاح طلبان امارات متحده انگليس برگزیده ها بغداد بودجه 98 بهرام قاسمی پالرمو رفراندوم شوراي نگهبان عباسعلي كدخدايي لایحه انتخابات مجمع تشخيص مصلحت نظام محسن رضايي محمدجواد ظريف وزارت خارجه ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۹۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغ آمریکایی‌ها غاز است!

از دید غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، محمدحسین مهدوی‌زادگان در یادداشتی نوشت: دستگیری 900 دانشجو در دانشگاه‌های کالیفرنیا و تگزاس، ورود پلیس ضدشورش به حریم دانشگاه‌ها با اجازه رسمی از نهادهای قانونی قدرت در آمریکا، ضرب و جرح شدید دانشجویان توسط پلیس فدرال و وعده‌های انتخاباتی نامزدهای 2 حزب دموکرات و جمهوری‌خواه (بایدن و ترامپ) مبنی بر اخراج دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی از دانشگاه‌ها و حتی در صورت امکان خاک آمریکا، جملگی تبدیل به تیتر رسانه‌های غربی شده‌اند. از سوی دیگر، تعمیم اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی در آمریکا به کشورهای اروپایی، منجر به آن شده تا پلیس و نهادهای امنیتی کشورهای انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، سوئد، فنلاند و دانمارک نیز مواضع مشابهی علیه دانشجویان منتقد نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه مطرح کرده و با وعده سخت‌ترین مجازات‌ها به خیال خود از وقوع این اعتراضات پیشگیری کنند!

1- اگر چه تونل وحشت نهادهای سیاسی و امنیتی غرب برای دانشجویان نتوانسته آنها را از مسیر انسانیت و غیرت منحرف کند اما سکوت برخی جریانات سیاسی در داخل کشورمان در قبال آنچه در آمریکا و اروپا می‌گذرد، جای بسی تأمل و البته شرم دارد!

در جریان اغتشاشات سال‌های 78 و 88 و حتی در بحبوحه زمانی فتنه‌ای که سال 1401 با محوریت و مدیریت پشت پرده فمینیست‌های دوآتشه جریانات ضدانقلاب و برانداز داخلی و خارج‌نشین شکل گرفت، برخی احزاب اصلاح‌طلب و در راس آنها حزب اتحاد ملت به رهبری آذر منصوری (رئیس خودخوانده جبهه اصلاحات) بدترین و سخت‌ترین مواضع ممکن را در اتهام‌زنی به نظام جمهوری اسلامی و ساختار حقوقی و امنیتی جاری در آن اتخاذ کرده و از هم‌افزایی با جریان‌های ضدانقلاب مانند سلطنت‌طلبان و منافقین تروریست ابایی نداشتند. آنها مدعی بودند به قداست حریم دانشگاه اعتقاد عمیق دارند و دانشجو آزاد است هر گونه می‌خواهد رفتار کرده و شعار دهد و کسی نیز نباید جلودار آن باشد. در این مجال قصد نقد این رویکرد و تفکر را نداریم اما سوال اساسی این است: اگر دانشگاه دارای چنین قداست ذاتی و حریم محکمی است، چرا هم‌اکنون از اردوگاه‌های رسانه‌ای روشنفکر و غرب‌زده داخلی صدایی در حمایت از دانشجویان آمریکایی و اروپایی مخالف نسل‌کشی کودکان فلسطینی مشاهده نمی‌شود؟!

2- صورت‌مساله مشخص است: از دید این غرب‌زدگان، دستگیری و ضرب و جرح دانشجویان، چون در خاک آمریکا و اروپا انجام می‌شود مصداق امنیت‌سازی و ایجاد ثبات و یکدستی مواضع است و باید به آن احترام گذاشت(!) به نظر می‌رسد خط قرمز اصلاح‌طلبان نه آزادی است، نه دانشگاه، نه آزادی بیان، بلکه این قداست(!) آمریکاست که خط قرمز آنها در تحلیل‌ها و گفتارهای رسانه‌ای و حزبی محسوب می‌شود! سکوت بسیاری از احزاب اصلاح‌طلب در قبال اعتراضات غیرتمندانه دانشجویان آمریکایی و اروپایی، جلوه‌ای از بدیهیات حاکم بر تفکر و مانیفست حزبی و دستور‌العمل سیاسی این گروه‌هاست. در اینجا ما با نوعی پارادوکس مدیریت شده مواجه هستیم که در آن رفتارها و ارزش‌ها اصالت نداشته و این ساختارها هستند که حسن یا قبح یک رفتار یا گفتار را تعیین می‌کنند. گویا نظریه «ساختار - بازیگر» که توسط کنت والتز بر مبنای نگاه نئورئالیستی وضع شده، تبدیل به یک الگوی ثابت ذهنی و تحلیلی در میان اصلاح‌طلبان و حامیان فتنه شده است! جایی که ساختار نسبت به بازیگران اصالت داشته و بازیگرانی که نخواهند در قالب آن بگنجند، جایی در آن ندارند.

آنگونه که اصلاح‌طلبان  تندرو و روشنفکران غرب‌زده نسبت به ساختار جاری قدرت در غرب ارزش و احترام قائل هستند، خود شهروندان و حتی برخی سیاستمداران غربی نیستند! پلیس فدرال و دیوان عالی آمریکا، در این نگاه مسموم دارای ارزش هستند زیرا متعلق به ساختار قدرت در غرب هستند؛ آنها می‌توانند هزاران دانشجو را سرکوب کرده و آنها را تا آنجا که می‌توانند ضرب و جرح کنند و بعد هم با تحسین مدعیان آزادی بیان و حقوق بشر روبه‌رو شوند. این همان سیکل معیوبی است که ورودی و خروجی آن هر 2 بر اساس «غرب‌پرستی» به جای «بها دادن به اصالت‌ها و ارزش‌ها» در آمریکا و اروپا شکل گرفته و البته، از سوی جریانات واداده داخلی نیز مورد کرنش و احترام واقع می‌شود.

منبع:‌ وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلینکن: حماس مقصر عدم حصول آتش‌بس است
  • نیوزلند در حال بررسی پیوستن به پیمان «آکوس» است
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟