Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر راه و شهرسازی گفت: امسال ۷۰۰ کیلومتر به بزرگراه‌های کشور اضافه شده که نزدیک به ۲۰۰ کیلومتر این میزان طی چند ماه گذشته افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفته است. به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، محمد اسلامی بیان کرد: همچنین ۵۰۰ کیلومتر از این ۷۰۰ کیلومتر بزرگراهی که امسال ساخته شده در حال خط کشی و نصب علائم بوده تا زیربار ترافیک برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه قطعه‌ای از جاده‌ها که در نزدیک شهر‌ها و یا مرز میان شهرستان‌ها و استان‌ها قرار گرفته مورد رسیدگی قرار نمی‌گیرد، اظهارداشت: شهرداری‌ها و دستگاه‌های مربوطه باید به نقاطی که در محدوده شهر‌ها و مرز استان‌ها قرار گرفته را با همکاری یکدیگر بهسازی کنند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه دستگاه‌های متولی باید از تجاوز به حریم راه‌ها جلوگیری کنند، ادامه داد: ساخت و ساز‌هایی که در حریم راه‌ها صورت می‌گیرد ضمن ناامن شدن تردد‌ها و ایجاد خطر برای ساکنان منطقه سبب توقف‌های نابهنگام می‌شود.

اسلامی همچنین انجام آماده سازی راه‌ها و علائم و رفع نقاط بحرانی قبل از پایان سال را ضروری دانست و گفت: اقدام‌های مدنظر با سفر‌های نوروزی مرتبط است به طوری که با انجام این اقدامات قبل از پایان سال می‌توان نوروز بانشاطی را تجربه کرد.

وی افزود: همچنین بهسازی‌های باقیمانده، آماده سازی و ایمن سازی راه‌ها باید قبل از آغاز سفر‌های نوروزی با همکاری بخش‌های مربوطه انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی همچنین بر ضرورت ساماندهی امدادخودرو‌ها در جاده‌ها در قالب یک شخصیت حقوقی و اعمال ضوابط و تعرفه معین تاکید کرد و گفت: انجام این مهم زمان بر است.

اسلامی اظهار کرد: هم اکنون ناوگان حمل و نقل عمومی به سامانه پایش و نظارت هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل عمومی کشور (سپهتن) مجهز شده است.

وی ضمن اشاره به اینکه کنترل مجتمع ها، نمازخانه‌ها و سرویس‌های بین راهی ضرورت دارد، ادامه داد: این بخش‌ها باید طبق مجوز دریافتی با استاندارد و کیفیت لازم به مردم خدمات مطلوبی ارائه دهند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اتوبوس‌ها باید در مجتمع‌های استاندارد توقف کنند، گفت: امسال یک هزار و ۳۴۰ کیلومتر راه روستایی جدید بهسازی، احداث و آسفالت شده است.

اسلامی ضمن اشاره به اینکه هرچه بر میزان راه‌های روستایی و فرعی در کشوراضافه شده متاسفانه تعداد تصادفات و تلفات جاده‌ای نیز بیشتر شده است، افزود: راه‌های روستایی و فرعی از عوامل مهم افزایش تلفات جاده‌ای طی سال گذشته بوده است.

وی تصریح کرد: مطابق هماهنگی‌های انجام گرفته با پلیس راه، راهور و نیروی انتظامی برای جلوگیری از بروز حوادث در مسیر‌های فرعی و تقاطع‌ها به ویژه در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها باید علائم هشدار دهنده نصب و از همیاران پلیس بهره گیری شود.

وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: استانداران به عنوان روسای ستاد سفر استانی باید با برگزاری جلسه‌های ستاد سفر و انجام هماهنگی‌های لازم در حریم و ۳۰ کیلومتری شهر‌ها تمهیداتی را انجام دهند تا از بروز حوادث جلوگیری بعمل آید.

اسلامی ادامه داد: علاوه بر این باید در توقفگاه‌ها بازارچه‌هایی ایجاد شود تا مسافران علاوه بر استفاده از امکانات رفاهی از محصولات و صنایع دستی بومی استان‌ها مورد عرضه در این بازارچه‌ها بهره‌مند شوند.

وی با اعلام اینکه اتوبوس‌ها از طریق انجمن‌های صنفی همه ساله در ایام نوروز اجازه دارند قیمت‌های متفاوتی را متناسب با هزینه سفر در بلیت‌ها اعمال کنند، گفت: قیمت بلیت‌های مدنظر به طور معمول بعد از پایان سفر‌های نوروزی به قیمت قبلی باز می‌گردد.

وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: بطورکلی از سه هزار و ۴۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور یک هزار و ۹۰۰ نقطه به صورت قطعی و یا مرحله‌ای ایمن سازی شده و انتظار می‌رود تا سال ۱۴۰۰ تمامی ایمن سازی راه‌های کشور به پایان برسد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آزاد راه بلیت اعمال حادثه اتوبوس نوروز وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه حادثه خیز درمحور‌های مواصلاتی سیستان وبلوچستان

به گزارش جام جم آنلاین،ایوب کرد گفت: در سال گذشته، هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محور‌های حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی شش هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی گردیده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده، میزان ۳۱۲ کیلومتر به محور‌های شریانی،۲۴۱ کیلومتر محور‌های فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محور‌های روستایی استان اختصاص داشته است.
کرد یادآور شد: همچنین در سال گذشته با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محور‌های مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد، تعداد هفت نقطه پرحادثه در محور‌های مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال به طور کامل رفع شده است.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه‌های مرزی روکش آسفالت محور‌ها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده‌ای ایفا کند.

دیگر خبرها

  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه حادثه خیز درمحور‌های مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • بازدید تعدادی ازمعتمدان وریش سفیدان ازطرحهای بزرگراهی درسیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان