Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@23:05:51 GMT

◄ ایده خیابان کامل برای اداره شهر مناسب است

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۵۱۰۴۹

◄ ایده خیابان کامل برای اداره شهر مناسب است

تین‌نیوز | 

خیابان کامل به خیابانی گفته می‌شود که همه مدل‌های حمل‌ونقلی را در خود جای‌داده ضمن اینکه خودرو محوری در آن محدودشده است. محسن هاشمی، رئیس شورای‌شهر تهران بابیان این مطلب گفت: این ایده بسیار خوبی برای مدیریت شهری است.

به‌گزارش تین‌نیوز به نقل از ایلنا، هاشمی صبح امروز با حضور در سلسله نشست‌های تخصصی اجرای TOD در شهر تهران ادامه داد: اجرای خیابان کامل ابتدا در محدوده محله دیده‌شده است و نه فرا منطقه‌ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع خیابان کامل هم خوب‌شکل گرفته و هم بازخورد خوبی را به همراه داشته است. ایجاد خیابان کامل در مقیاس فرا منطقه‌ای اما کار سخت‌تری است و نیاز به انجام مطالعات عمیق‌تری داشته است.

رئیس شورای‌شهر تهران ادامه داد: ما نیز هرچه سریع‌تر می‌توانیم این کار را از محلات شروع کنیم و شهرداران مناطق و محلات می‌توانند با توجه به تسلطی که بر محل خدمتشان دارند این کار را پیاده‌سازی کنند. موضوع ایجاد خیابان کامل به‌صورت فرا منطقه‌ای نیاز به هماهنگی بین مناطق دارد که در مراحل بعدی می‌توان به آن پرداخته شود.

هاشمی اظهار داشت: نشان دادن پروژه‌ها و مطالعات بین‌المللی در این حوزه تأثیر مثبتی را دارد اما هنوز در تهران چنین مطالعاتی را نداریم و من می‌خواهم که اگر مناطقی در این خصوص بررسی انجام داده‌اند آن را عرضه کنند تا بتواند به پخته‌تر شدن موضوع کمک کند.

او در ادامه به آسیب‌شناسی ناقص ماندن اجرای برخی ایده‌های خوب پرداخت و تصریح کرد: گاهی اوقات مسئولان اجرایی در حوزه مسائل زیر بنایی دستشان بسته است و ازاین‌روی به‌جای اینکه به‌صورت زیربنایی کار کنند شروع به اقداماتی می‌کنند که می‌توان آن را به مصالح شروع به ساختن ساختمان از طبقه چندم دانست که درنهایت موجب خراب شدن ساختمان شده و ایده خوب نیز که در ذهن بوده است همانند این موضوع خراب می‌شود.

رئیس شورای‌شهر تهران ادامه داد: یکی از این اقدامات زیر بنایی که می‌توان آن را به‌عنوان مشکل اصلی حمل‌ونقل در شهر تهران مطرح کرد کم کردن سفرها در شهر است که باید با انجام مطالعات مبدأ و مقصد به‌صورت زیربنایی برای آن فکری بکنیم.

هاشمی ادامه داد: آخرین مطالعات مبدأ و مقصد برای دهه 50 است که توسط مشاوران خارجی طراحی‌شده و تاکنون 10 معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران به آن نپرداخته‌اند.

او اظهار داشت: هم‌اکنون می‌توان گفت که تهران به‌هیچ‌وجه مطالعات مبدأ و مقصد ندارد تا به‌صورت زیربنایی بتوان برای موضوع حمل‌ونقل فکر کرد. چراکه این‌گونه مطالعات نشان می‌دهد که هرکدام از کریدورهای شهر چه میزان از سفر را باید پوشش دهند و معاونت‌های حمل‌ونقل براساس آن بتوانند برنامه‌های خود را ارائه دهند؛ بنابراین عدم وجود چنین مطالعاتی اقدامات و تصمیمات جزیره‌ای را در پی داشته است.

رئیس شورای‌شهر تهران تأکید کرد: باید بحث حمل‌ونقل عمومی مورد تأکید قرارگرفته و همواره تشویق شود تا مردم بتوانند خودروهای خود را کنار گذارند و از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

هاشمی در پایان به طرح پیاده که ترکیب حمل‌ونقل ترکیبی پیاده و دوچرخه است اشاره کرد و گفت: این ایده خوبی است و باید برای اینکه ناقص نماند در قالب یک طرح  جامع و کامل تهیه شود.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محسن هاشمی خیابان کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی

جواد شمسایی اظهار کرد: آمارنامه ملزومات دارویی برای اولین بار در سال گذشته منتشر شد و به موازات آن دسترسی به داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی برای ذیفنعان و شرکت‌های فعال این حوزه مهیا شده است.

وی افزود: مطالعات ارزیابی بالینی ملزومات دارویی نیز توسط اداره مطالعات بالینی، پذیرش شده درسال گذشته ۹ فرآورده مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو یکی از اقدامات انجام شده در راستای تسهیل امور فراورده‌های ملزومات دارویی دسته بندی، استانداردسازی و تهیه فهرست این فرآورده‌ها بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • ربودن دختر نوجوان؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • ربودن دختر نوجوان در این شهر؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله | عکس
  • ربایش دختر نوجوان و درخواست ۱۰۰ میلیارد ریال در جنوب تهران
  • راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • تیم ملی والیبال کامل شد
  • ترکیب تیم ملی والیبال کامل شد/ لژیونرها آمدند
  • راه‌اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی